rale 0 Posted July 10, 2016 Vjerovatno su mnogi na forumu naknadno ubacivali tempomat u auto pa me zanima sta mi je potrebno osim rucice? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted July 10, 2016 Mislim da ovisi od godista i opreme. Moj 2007g sportline samo sam stavio rucicu, preko vcds-a iskodirao za 10 min i sve je radilo. Radio sebi i frendu. Za gti po meni bi trebalo biti isto. Samo sta postoji vise modela rucice. Ja kupio prvu koju sam nasao i frend tako i radilo je. Share this post Link to post Share on other sites
DumiG4 0 Posted July 10, 2016 Ja sam isto u gti-a samo stavio rucicu i iskodirao i radi. U najgorem slucaju moras promjeniti onaj modul ispod volana i provuci jednu zicu. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted July 10, 2016 (edited) Modul imas lowline, midline i highline. Lowline ne podrzava nista, midline board comp i tempomat, i highline to dvoje i komande na volanu. Koliko sam upucen svaki gti ima board comp tako da modul ne smije biti problem a vjerujem da gti ima i tu zicu... Edited July 10, 2016 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
ibor 0 Posted August 30, 2016 Kako mogu znat dali mogu ugradit tempomat? Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted August 30, 2016 Pitas milana ??? A kako brate, pa prvo nam napises koje auto imas i jos koju informaciju, pa će ti ljudi odgovorit. Ovako kad uletis ko padobranac,kako da ti se bilo sto kaze? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 30, 2016 Može se sigurno, samo je pitanje koliko ce kostati Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted August 30, 2016 Ako imas putno računalo onda si već na konju, onda ti treba samo ručica najvjerojatnije. A ako nemaš ni putno onda ti treba i modul volana. Sve ovo pod pretpostavkom da se radi o golfu 5 iz profila. Share this post Link to post Share on other sites
slanec69 0 Posted August 30, 2016 Dal važi isto i za golf 4 ? Imam putno racunalo s velikim displeyom Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted August 30, 2016 Dal važi isto i za golf 4 ? Imam putno racunalo s velikim displeyomKoji motor ima golf, jer recimo za modele koji imaju gas sajlu je drugacije Poslano sa mog Lenovo A7000-a koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
slanec69 0 Posted August 30, 2016 74kw 2002, AXR,tvornička oprema je putno racunalo,abs,esp,rucna klima,navigacija.... Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted August 30, 2016 74kw 2002, AXR,tvornička oprema je putno racunalo,abs,esp,rucna klima,navigacija....Ide bez problema Share this post Link to post Share on other sites
slanec69 0 Posted August 30, 2016 Samo se zamjeni ručica ili ima komplikacija jos? Ako ti nije problem detaljnije objasnit... imam vagcom u slučaju da treba kaj programirat? Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted August 30, 2016 Rucica i instalacija njezina + kodiranje Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted August 30, 2016 i ista rucica pase u a3 8l ( sa cetvorke) slagano vec u par autijua kaj se tice petice treba vidit jel ima provucenu instalaciju, ako nema treba vuc jednu zicu...za modul su vec pisali,ako ima bc vec je na konju ako nema treba modul takoder mjenjat, slozit rucicu i kodiratmoguce sve nabavit i obavit Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted August 30, 2016 Kako mogu znat dali mogu ugradit tempomat?Napisi koji auto koja godina Share this post Link to post Share on other sites
slanec69 0 Posted August 31, 2016 To pitam jer sam vidio emu za g.5 di se dodatno vodi žica do ručice pa me interesira dal je to potrebno i na g.4 ? Il bi trebalo bit plug&play ? Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted August 31, 2016 Na golf 4 se dobije uz rucicu instalacija koja se mora vuc (vise zica znaci) Share this post Link to post Share on other sites
slanec69 0 Posted August 31, 2016 Hvala na odgovoru Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted August 31, 2016 Ajde da i ja odma pitam dal je identicna instalacija za passata 98 i golfa 4? Tdi motori Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted August 31, 2016 Hvala na odgovoru Kolega procitaj malo pravila vezano za sliku u profilu. ? Share this post Link to post Share on other sites
slanec69 0 Posted August 31, 2016 Pročitao,evo maknuo zamanjak,ispričavam se,nije mi bilo ni na kraju pameti da bi moglo postojat takvo pravilo ...al kako se kaže il se prilagodi ili te nema Share this post Link to post Share on other sites
slanec69 0 Posted August 31, 2016 Znači to je ovo? Moželi me netko uputiti na to da obratim pažnju? Cruise Control System CCS Stalk Handle Switch button For VW Golf 4 Jetta MK4 IV Bora 18G 953 513 A Harness 1J1 970 011F http://s.aliexpress.com/feiEZbiE (from AliExpress Android) Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted August 31, 2016 to je to za u golf 4 kao sto i pise Share this post Link to post Share on other sites