Masni 0 Posted October 11, 2016 pozdrav svima koji se raspituju ako instalacija. dakle ja sam na passatu b6 slagao svijetla u svim vratima. u vozačevim i suvozačevim su pinovi na sivom konektoru 18+ 19 - na zadnjim vratima su 15 + i 6 - stim da se žica 15 mora ponovno krimpati malim konektorima koje u hr nema nitko. ja sam ih naručio preko aliexpress gdje i sve ostalo. kako je na ostalim modelima vw-a treba vidjeti . Koristim elsawin program koji ima kompletne sheme el instalacija tako da nema problema oko pronalaska Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted October 2, 2017 nažalost još nije instalirano jer ljudi traže 1000 - 1500kn za ugradnju šta je pretjerano, da li je neko u međuvremenu ugrađiva pa zna postupak Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted October 2, 2017 Ja cu slagat svjetla pod noge pa kad dode slozim i napisem kako Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted October 2, 2017 Unaprid fala (kad bude radio napravi koji fotku) ? Share this post Link to post Share on other sites
kariola 0 Posted December 26, 2017 (edited) slike ima neko Edited December 26, 2017 by kariola Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted December 26, 2017 (edited) Uz podosta truda prije misec dana sam ih složia a finalni rezultat izgleda ovako : Edited December 26, 2017 by K0k0Pu Share this post Link to post Share on other sites
Jozek 0 Posted January 11, 2018 može_link_od_kud_si_uzeo_materijal_!? Share this post Link to post Share on other sites
mihael 0 Posted January 11, 2018 Uz podosta truda prije misec dana sam ih složia a finalni rezultat izgleda ovako : Daj neki link uputa ili ako moze napisi na koji si pin i gdje spojio Poslano sa mog HTC Desire 530 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted January 11, 2018 može_link_od_kud_si_uzeo_materijal_!?Imam ja kompletan set za prodat ako trebas Share this post Link to post Share on other sites
Jozek 0 Posted January 12, 2018 Imam ja kompletan set za prodat ako trebasLova, slike, mail telinec@gmail.com Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
saGTInaTDi 2 Posted January 12, 2018 ja sam po ovome odradio http://forums.vwvortex.com/showthread.php?6900054-DIY-Installing-OEM-Front-and-Rear-Footwell-Lighting a poručio ovde : https://www.aliexpress.com/item/1Set-OEM-Original-for-VW-Footwell-Light-For-VW-Golf-6-Jetta-MK5-MK6-Tiguan-Passat/32823305911.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.C0cJSt Share this post Link to post Share on other sites
Sandman 0 Posted January 12, 2018 ja sam na svom slozio si LED za vrata jedino još nisam stigao za noge.....uglavnom jeftino za sve nabaviti preko ebaya i treba VCDS naravno za uključivanje. Share this post Link to post Share on other sites
mihael 0 Posted January 12, 2018 ja sam na svom slozio si LED za vrata jedino još nisam stigao za noge.....uglavnom jeftino za sve nabaviti preko ebaya i treba VCDS naravno za uključivanje. Imas link nekakav po kojemu si spajao? Poslano sa mog HTC Desire 530 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Jozek 0 Posted January 12, 2018 Link za svjetla Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted January 12, 2018 (edited) Daj neki link uputa ili ako moze napisi na koji si pin i gdje spojio Poslano sa mog HTC Desire 530 koristeći Tapatalk pin C72 crveni kabel a smeđi na uzemljenje (na vidu koja se nalazi ispod plastike od praga auta) iman i svitla za u vrata ali to neznan kako spojit Edited January 12, 2018 by K0k0Pu Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted January 19, 2018 pin C72 crveni kabel a smeđi na uzemljenje (na vidu koja se nalazi ispod plastike od praga auta) iman i svitla za u vrata ali to neznan kako spojit Jel bi prodao da svjetla za u vrata? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 20, 2018 Leic, jel imaslink neki na tutorial za svjetla za noge u golf 7 Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted January 20, 2018 Jel bi prodao da svjetla za u vrata? a kupia san ih da bi ih ugradia tako da ništa od prodaje Share this post Link to post Share on other sites
pajser 15 Posted January 21, 2018 (edited) Leic, jel imaslink neki na tutorial za svjetla za noge u golf 7Evo kolega brdo materijala ima na ovom linku:http://www.golfmk7.com/forums/showthread.php?t=13594 Ovo sam ja koristio,samo dwnld pdf https://www.dropbox.com/s/7ec7td257b0x61l/Front%20Door%20Warning%20Lights%20%26%20Power%20Folding%20Mirror%20Install%20-%20Golf%20R%20'16%20MK7.pdf?dl=0 Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 21, 2018 by pajser Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted May 6, 2019 Ako tko ima za prodati set, nek se javi. Za vrata i za pod noge. Share this post Link to post Share on other sites