tonni 0 Posted July 20, 2016 Ekipa treba mi hitno pomoc.na satu u G2 mi ne radi kazaljka temp.ni kazaljka za kolicinu goriva.Kako tocno ustanovit do cega je jeli problem u struji ili u satu? Motor je 1.9D i stara instalacija(CE1) Share this post Link to post Share on other sites
cvajcara 0 Posted July 20, 2016 Gledajući CE1, obje stvari su ti na istom jack-u B. Prije nego sve drugo bih rekao da te zeza masa ili onaj tiristor na satu. Može provjeriti + žicu na senzoru temperature, tj. dali dobiva 10V. Nakon toga masu. Share this post Link to post Share on other sites
tonni 0 Posted July 20, 2016 Na koju masu mislis? Sto se tice tiristora znan da je u satu imas mozda sliku njega da znam koji je tocno.Mogu li provjerit direktno da prespojim zicom u đeku dali bi se sto trebalo dogodit na satu ako je senzor neispravan? Share this post Link to post Share on other sites
cvajcara 0 Posted July 20, 2016 Masa koja dolazi na sat. Trebao bi pogledat shemu da vidiš koja je žica. Taj tiristor ti je kvadratni element sa 3 nožice, na stražnjoj strani sata. Također je pričvršćen na kućište sa vijkom. Ako je masa u banani onda možeš za probu uzet komad žice i prislonit na taj vijak a drugi kraj spojit negdje na masu auta. (Na ''-'' pol od akumulatora ili negdje bliže u kabini gdje vidiš da ima konektor na šasiji). Mislim da ima nekakav limeni komad iznad ručice za otvarat haubu gdje ima već nekoliko spojenih žica za masu. Što se tiče senzora, jedna od žica koja ide na njega je + i kad bi ju spojio direkt na glavu motora (masu) kazaljka bi trebala skočiti do kraja skale. Ali sumnjam da bi ti u isto vrijeme crko i senzor temp i pokazivanje goriva. Vidi prvo imaš li 10V na žici koja dolazi na senzor (ne zaboravi prvo dat kontakt, inače ništa) I nezam jesi li već raskopao sve ali zbog sigurnosti nikad ne ostavi sve te kablove da vise naokolo dok te nema nego iskopčaj klemu sa akumulatora. Probaj uvijek prvo ono što ti je najlakše, da ne šarafiš previše bespotrebno. Aok trebaš kakav savjet za rastavljanje javi. Ja sam već nekoliko puta rastavljao sve to iz kojekakvih razloga. Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted July 20, 2016 Taj tiristor zeza, imo isti problem na T4 kombiju. Budeš vidio jedan ogromni tiristor s tri noge u socketu stoji, nema drugih. Zašarafljen je za neki limić kolko se sječam. Njega zalemi za socket jer gubi kontakt. Share this post Link to post Share on other sites
tonni 0 Posted July 20, 2016 Hvala ekipa javim sta je bilo Share this post Link to post Share on other sites
cvajcara 0 Posted July 23, 2016 Ej pozdrav, jesi riješio šta ? Ako trebaš neku pomoć pri rastavljanju ili spajanju slobodno nazovi Share this post Link to post Share on other sites
tonni 0 Posted July 23, 2016 Ej hvala ti,nisam jos.U ponediljak se skida da vidimo ako zapne javit cu ti a svjejedno cu javit ishod.btw danas sam ga vozija na tehnicki i upali se lampica od ulja na vecim okretajima i pali se zujalica.Sumnjamo da je indikator ulja oni na filteru(motor je 1.9D plave je boje indikator) sad koji da stavim jer ima u vise boja indikatora? Share this post Link to post Share on other sites
cvajcara 0 Posted July 24, 2016 Uf neznam, neznam jesam li ikad to kupovao. Vidi po originalnom Share this post Link to post Share on other sites
tonni 0 Posted July 27, 2016 Danas se radilo oko senzora,i auto je nakon swapa isao u pogon.Lampica od ulja rjesens(stavljen odgovarajuci indikator) i kazaljka od temp.(zeza kontakt na đeku) ali nismo rjesili kazaljku goriva.Sad me zeza to da mi ne vrti kazaljka km/h i ne radi osvjetljenje sata ni prekidaca i vetilacije.Odakle da pocmem jel instalacija ili lampice? Share this post Link to post Share on other sites
cvajcara 0 Posted July 28, 2016 Kazaljka km/h preko sajle. Osvjetljenje ventilacije preko jack-a sa 2 žice. Vidi da nisi pomiješao s nečim drugim. Ima ih nekoliko sličnih. Osvjetljenje sata, teško za reći ovako. Ako si u jednom trenutku mijenjao sat u autu za različiti tip onda moraš prema shemi na starom i novom satu najprije po bojama odrediti koje žice su za što da bih mogao novi sat korektno spojiti. I bez instrumenta teško ... Share this post Link to post Share on other sites
tonni 0 Posted July 30, 2016 Cvajcara,evo sve rjeseno,elektricar sve rjesija.Spoji instalaciju od pumpe/plovka,prominija zarulje izgorene u satu...Sad sve radi osim pokazivaca brzine,sajla je ukopcana u sat.I lampica od vode lagano blica i na kontaktu i u voznji.jos to dvoje je ostalo Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted July 30, 2016 Onda nije bas sve rijesia Sent from my SM-G900F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
tonni 0 Posted July 31, 2016 Da u pravu si ali covik je ipak autoelekricar Share this post Link to post Share on other sites
tonni 0 Posted August 2, 2016 Problem koji je osta je da ne radi kilometraza gornja i donja i kazaljka brzine,sajla ukopcana u sat i u mjenjac.Da li je netko imao slican problem i jeli rjesivo bez nabave drugog sata Share this post Link to post Share on other sites