VEDRAN_vw_bj 1 Posted July 24, 2016 Stvar je sljedeća. Kupio sam antenu od Golfa 5 i planiram ju stavit na G3, ali sam dobio samo prazno kućište (ona tzv. shark antena) Vrtio sam malo po netu i vidio da imaju modeli koji već imaju elektronski sklop u sebi. Zanima me jel sad moram nabavit baš tu elektroniku ili mogu preselit iz svoje stare antene i kako će to funcionirat? Ima par modela i svi su pod istim kataloškim brojem, ali se razlikuju po slovu na kraju šifre (L,D,J,K,E verzija)... Molim da me netko prosvjetli. Share this post Link to post Share on other sites
marioGt 2 Posted July 24, 2016 Najbolje ti je svoju zgurat u c stup i ovu stavi na krov...najjednostavnije... Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted July 24, 2016 Nisi kupio antenu, nego samo kuciste Drugi put citat opis oglasa... Kupi drugu koja nije za golf5 nego kaja samo tako izgleda, jer vjerovatno ta za golf5 ima negdje neko pojacalo u zadnjem boku ili slicno pa ti nece radit kako treba... Premda su meni te shark antene bezveze na golfu, pogotovo na trojci, ljepse mi recimo kao original samo kratka... Ovako nesto Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted July 25, 2016 (edited) Ja sam u ovlastenom kupio za 135kn samo kuciste shark antene, i samo preselio iz obicne antene. Sve je lijepo pasalo unutra. To na mk5 sad neznam kak je od mk3 i dali pase unutra Edited July 25, 2016 by Leic Share this post Link to post Share on other sites
VEDRAN_vw_bj 1 Posted July 25, 2016 Tak ću i napravit. Kak ti radi lovi išta ili ništa? Share this post Link to post Share on other sites
VEDRAN_vw_bj 1 Posted July 25, 2016 Nisi kupio antenu, nego samo kuciste Drugi put citat opis oglasa... Kupi drugu koja nije za golf5 nego kaja samo tako izgleda, jer vjerovatno ta za golf5 ima negdje neko pojacalo u zadnjem boku ili slicno pa ti nece radit kako treba... Premda su meni te shark antene bezveze na golfu, pogotovo na trojci, ljepse mi recimo kao original samo kratka... Ovako nesto Da kupio kućište, ali ima i kompletna, al se vode pod istim pbrojem. Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted July 25, 2016 Ja sam u ovlastenom kupio za 135kn samo kuciste shark antene, i samo preselio iz obicne antene. Sve je lijepo pasalo unutra. To na mk5 sad neznam kak je od mk3 i dali pase unutraJesi samo reka treba mi shark antena ili im treba kataloski br? Iz standardne antene na mk5 sve se da slozit u shark? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted July 25, 2016 (edited) Nisam siguran da li sam u pravu, moguce da nisam ali sam ja takvu informaciju dobio. Shark antena od mk5 je za navigaciju a onda obicna antena za radio stoji u zadnjem staklu ili u boku, ne sjecam se. Moguce da postoji model samo sa radio antenom ali ja sam dobio info da ne postoji. Kazem neznam jesam li u pravu ali imam doma shark oem od g5 i nema za radio prikljucak. Edited July 25, 2016 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
marioGt 2 Posted July 25, 2016 Shark na 5ici ima samo gps/gsm i webasto... Ja sam na svom ima tako slozeno i jos sam ika u rns ustekano pojačalo i radilo je savršeno...premda se može i postojeća antena zgurat u c stup i shark na krov ako je zbog vizualnog Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted July 25, 2016 Bas ko sto Mario kaze. Kod petice shark antena ima GSM/GPS prijemnik. Ja sam na svom imao tako, a radio antena je bila u c stupu. Pojacalo je tvornicki bilo gore kod rupe za antenu di je bio i spliter. Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted July 25, 2016 (edited) Dao sam svoj broj sasije i ako si hoce dat truda moze nac samo kuciste. Identicno je unutar antene obicne i te shark. Hvata stanice super isto ko i prije nevidim razloga zasto nebi. Kad stignem poslikam kataloski i unutrasnjost obicne antene Sent from my iPhone using Tapatalk Edited July 25, 2016 by Leic Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted July 25, 2016 Ok. Hvala ti,stavio bih je samo radi izgleda nista drugo. Share this post Link to post Share on other sites
VEDRAN_vw_bj 1 Posted July 25, 2016 (edited) Pazi sad. http://s962.photobucket.com/user/vfelbar2609/media/20120308095247200_zpslytursfh.jpg.html A ima i ono što Vlaho kaže. A evo i još nešto korisno. https://www.drive2.ru/l/5655284/ Edited July 25, 2016 by VEDRAN_vw_bj Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted July 26, 2016 Eto ga tocno to sam ja napravio. A ova prva je mislim da konektor kao na golf 4 i ostalim vjerojatno i polo 9n Share this post Link to post Share on other sites
bmwh@rtge 0 Posted July 27, 2016 Samo cu ti reci nemoj kupovati ove sa ebaya jer je losa guma i nedihta dobro pusta vodu, tako da sam morao naknadno kupiti jos original kuciste da sve bude kako treba. Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted August 16, 2016 Eto ga tocno to sam ja napravio. A ova prva je mislim da konektor kao na golf 4 i ostalim vjerojatno i polo 9n Jel ti sitglo kuciste od antene? Imas kat.oznaku? Sliku? Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted August 16, 2016 Ma doma stoji bec dugo. Ja zaboravio haha. Poslikam sutra Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted August 21, 2016 Evo kataloski Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites