1 1
VEDRAN_vw_bj

Radio antena sa mk5 na mk3

Recommended Posts

Stvar je sljedeća. Kupio sam antenu od Golfa 5 i planiram ju stavit na G3,

ali sam dobio samo prazno kućište (ona tzv. shark antena)

Vrtio sam malo po netu i vidio da imaju modeli koji već imaju elektronski sklop u sebi.

Zanima me jel sad moram nabavit baš tu elektroniku ili mogu preselit iz svoje stare antene i kako će to funcionirat?

Ima par modela i svi su pod istim kataloškim brojem, ali se razlikuju po slovu na kraju šifre (L,D,J,K,E verzija)...

Molim da me netko prosvjetli. ;)

Najbolje ti je svoju zgurat u c stup i ovu stavi na krov...najjednostavnije...

Nisi kupio antenu, nego samo kuciste :)

Drugi put citat opis oglasa...

Kupi drugu koja nije za golf5 nego kaja samo tako izgleda, jer vjerovatno ta za golf5 ima negdje neko pojacalo u zadnjem boku ili slicno pa ti nece radit kako treba...

Premda su meni te shark antene bezveze na golfu, pogotovo na trojci, ljepse mi recimo kao original samo kratka...

Ovako nesto

PAI1.jpg

Ja sam u ovlastenom kupio za 135kn samo kuciste shark antene, i samo preselio iz obicne antene. Sve je lijepo pasalo unutra. To na mk5 sad neznam kak je od mk3 i dali pase unutra

Edited by Leic

Nisi kupio antenu, nego samo kuciste :)

Drugi put citat opis oglasa...

Kupi drugu koja nije za golf5 nego kaja samo tako izgleda, jer vjerovatno ta za golf5 ima negdje neko pojacalo u zadnjem boku ili slicno pa ti nece radit kako treba...

Premda su meni te shark antene bezveze na golfu, pogotovo na trojci, ljepse mi recimo kao original samo kratka...

Ovako nesto

PAI1.jpg

Da kupio kućište, ali ima i kompletna, al se vode pod istim pbrojem. ;)

th_VWSharkFinBack_zpsdsrdfszn.jpg

th_20120308095247200_zpslytursfh.jpg

Ja sam u ovlastenom kupio za 135kn samo kuciste shark antene, i samo preselio iz obicne antene. Sve je lijepo pasalo unutra. To na mk5 sad neznam kak je od mk3 i dali pase unutra

Jesi samo reka treba mi shark antena ili im treba kataloski br? Iz standardne antene na mk5 sve se da slozit u shark?

Nisam siguran da li sam u pravu, moguce da nisam ali sam ja takvu informaciju dobio. Shark antena od mk5 je za navigaciju a onda obicna antena za radio stoji u zadnjem staklu ili u boku, ne sjecam se. Moguce da postoji model samo sa radio antenom ali ja sam dobio info da ne postoji. Kazem neznam jesam li u pravu ali imam doma shark oem od g5 i nema za radio prikljucak.

Edited by RI VW

Shark na 5ici ima samo gps/gsm i webasto... Ja sam na svom ima tako slozeno i jos sam ika u rns ustekano pojačalo i radilo je savršeno...premda se može i postojeća antena zgurat u c stup i shark na krov ako je zbog vizualnog

Bas ko sto Mario kaze. Kod petice shark antena ima GSM/GPS prijemnik. Ja sam na svom imao tako, a radio antena je bila u c stupu. Pojacalo je tvornicki bilo gore kod rupe za antenu di je bio i spliter.

Dao sam svoj broj sasije i ako si hoce dat truda moze nac samo kuciste. Identicno je unutar antene obicne i te shark. Hvata stanice super isto ko i prije nevidim razloga zasto nebi. Kad stignem poslikam kataloski i unutrasnjost obicne antene

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by Leic

Eto ga tocno to sam ja napravio.

A ova prva je mislim da konektor kao na golf 4 i ostalim vjerojatno i polo 9n

Samo cu ti reci nemoj kupovati ove sa ebaya jer je losa guma i nedihta dobro pusta vodu, tako da sam morao naknadno kupiti jos original kuciste da sve bude kako treba.

Eto ga tocno to sam ja napravio.

A ova prva je mislim da konektor kao na golf 4 i ostalim vjerojatno i polo 9n

Jel ti sitglo kuciste od antene? Imas kat.oznaku? Sliku? :)

Ma doma stoji bec dugo. Ja zaboravio haha. Poslikam sutra

1be7c0902d4628a18eeb83d5f22c3d5e_thumb.j

Evo kataloski

1 1