edition95 0 Posted July 25, 2016 (edited) Radi se o golfu 4 tdi. Znaci nekad mi se dogodi da tesko ili gotovo nikako nece ubacit u rikverc, moram ga prvo ubacit u prvu da bi mogao u rikverc. S ostalim brzinama nemam problema pa me zanima sto bi tu moglo bit problem jer ne dogada mi se to svaki put?? Edited July 25, 2016 by edition95 Share this post Link to post Share on other sites
marin04 0 Posted July 28, 2016 I mene zanima, sličnu situaciju imam, ponekad kad tek upalim auto jednostavno neće u rikverc pa triba u prvu malo krenit i onda u rikverc Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted July 28, 2016 kad nece ugasi motor i probaj ubacit.... ako ulazi problem je u spojci/sistemu od pedale do spojke.... Share this post Link to post Share on other sites
gavranovic 20 Posted July 28, 2016 kad nece ugasi motor i probaj ubacit.... ako ulazi problem je u spojci/sistemu od pedale do spojke.... Sta to znaci, mijenjat kuplung set? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted July 28, 2016 znaci da treba netko to detaljnije precekirat (iskusni vw mestar) Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted July 29, 2016 Lagano pustajte kvacilo i drzite mjenjac napetim lagano prema rikvercu. Cim se zupcanici zamaknu ubacit ce. Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted July 29, 2016 Upravo to, to i ja radim. Drzis i pustas kvacilo. Share this post Link to post Share on other sites