R32 0 Posted March 24, 2008 Ponesite si i vi??ka novaca i kreditne kartice jer sva??ta vas mo??e snać , jer tako Nevene ! Ali sve u svemu isplati se otič ja sam bio par puta i ako ču moč idem i ove godine ! Share this post Link to post Share on other sites
Neven 0 Posted March 24, 2008 isplati se otić, ali lagano s desnom nogom i upotrebljavati autobuse inače se ba?? i neisplati. čuvam i ja jo?? uvjek istu takvu razglednicu Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted March 25, 2008 (edited) kad kreću grupe ? Mi bi išli u petak ujutro Edited March 25, 2008 by josip Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 25, 2008 Ja ne mogu ić ....................... ................................ali mogu vam posudit fotich Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted March 25, 2008 ................................ali mogu vam posudit fotich Tvoj fotić bez fotografa ko i brod bez kapetana... jer i fotić ti nije ne??to dobar kolko ti dobro slika?? pod utjecajem kozmetike Becks Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 25, 2008 jer i fotić ti nije ne??to dobar Ma ??ta nije dobar...najbolji...8 mega pixela...i 2 bakse becksa rezolucija perfektna Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted March 25, 2008 ja idem ako uspijem ispolirat felge do tad...jer auto je pri kraju ono ce bit gotovo ja se nadam i felge e dali netko zna koliko ima km od splita do gori...i koliko otprilike kostaju autoputevi...hvala puno Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 25, 2008 ja idem ako uspijem ispolirat felge do tad...jer auto je pri kraju ono ce bit gotovo ja se nadam i felge e dali netko zna koliko ima km od splita do gori...i koliko otprilike kostaju autoputevi...hvala puno ticket za SLO nadam se da neče biti al ak bude je 35€, a za A oko 7€.... Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted March 25, 2008 ja idem ako uspijem ispolirat felge do tad...jer auto je pri kraju ono ce bit gotovo ja se nadam i felge e dali netko zna koliko ima km od splita do gori...i koliko otprilike kostaju autoputevi...hvala puno o mali moj, znaci zelja te vuce....hehe cujes iz sibenika via karlovac, ljubljana do see-a ti je ravnih 500tinjak km....meni je to bilo rezervar + jedan krug po see-u.....pa ti sad vidi jer je gorivo islo gori cestarina ti je od Si do Ka 118kn, a poslje po sloveniji za onih 223 metra platis svakih 20 metara po 2, 3, 4 eura, uglavnom puno, nije puno nego pun ku.ac!!!!!! da se susjedi ne uvride za to malo auto puta sta imaju plati se protuvrijednosti od zagreba do splita posli ljubljane dalje za A su ti lokalene ceste i nemas troska ajde salji felge ovamo i ja cu polirati ako triba samo da ides sa ljepotanom Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 25, 2008 roko, nedaj fotic nikom u ruke, sjecas se sta je bilo u INSIDE-u, das mi ga na minutu a ja se pocnem razbacivat njime po podu Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 25, 2008 roko, nedaj fotic nikom u ruke, sjecas se sta je bilo u INSIDE-u, das mi ga na minutu a ja se pocnem razbacivat njime po podu Lako je tuđim k... po koprivi udarat A ni??ta onda,kad nećete fotić...onda me vodite skupa sa fotićem na show Share this post Link to post Share on other sites
aston 0 Posted March 25, 2008 (edited) ticket za SLO nadam se da neče biti al ak bude je 35€, a za A oko 7€.... ma koliko ja znam,ticketi za SLO su od 1.07.--(svejedno--u PM ) a za A ne triba ticket,i ne ides preko karavanki da ne preplatis i tunel BTW--jedva cekan da idem Edited March 25, 2008 by aston Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 25, 2008 Lako je tuđim k... po koprivi udarat A ni??ta onda,kad nećete fotić...onda me vodite skupa sa fotićem na show evo vam sad zla, NA! jesam LIPO rekao da uzmemo fotic i mirna bosna....jos smo (SAM) ga mogli i prodat Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted March 26, 2008 Dalibor dolazi da upozna KLAN VWCC, posto u Karlovac nemogu taj vikend kumujem. nadam se da cemo se negdje susrest Share this post Link to post Share on other sites
scary 0 Posted March 26, 2008 sinke mi idemo kak smo se dogovorili il to otpada??...al u svakom slucaju bih volio to vidjet... Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted April 1, 2008 :plac :plac :plac :plac :plac I ja bi iso al 0 bodova :plac :plac nema se love a ni autica Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 2, 2008 Oli niste malo uranili? Ja sam sredio godisnji tamo negdje od 18.05 pa slj 10-15 dana... Novci se jos skupljaju al to lako sredim jer mi i netreba mnogo posto nisam metrić da jedem i spavam u hotelu sa barem 4 zvjezdice. Dakle nosim ??ator za 3je..nesto novca i GPS te ne??to robe i tendu za pokrit bike po??to vidim gori zna i ki??it Sad eto bilo bi mi drago kad bi se netko od vas ??atora??a ponudio pa da se uspijem utaborit u vasoj blizini jer ce vas lako bit nać kad zapijem Jedem sve sto je pečeno dakle ako ima kakav ro??tilj onda dajte broj ??iro računa za uplatit za 3-4kile mesine Sad me zanima dali ce tko od vas nosit Laptop jer cisto sumljam da cu moc to sve izgurat sa sa mojom karticom od max 1000 slika pa mi treba neki komp da to prebacim i sprzim il prenesemo na usb-stick. Po??to nisam učlanjen u vwcc i nemam nikakvih reklamnih materijala tipa majica, boxerice kondomi (il ??to god već dilate ) ba bi eto zamolio nekoga da mi bar sredi 2 majice (kratkih rukava L). Naravno placam ke??om Te molba da nekome od vas u auto utrapim moju moto-opremu jer bas se nebih vracao kratkih rukava sve do Dubrovnika Ostalo se dogovorimo u hodu jer i nisam bas toliko kompliciran čovjek Računam na Zihu i njenu bolju polovicu te na Fog-a a ostale i neznam pa ono... to budemo kroz ča??icu rakijice rje??ili Jedina stvar sto me moze spriječit je ki??a.... A plan mi je 1 dan do ZG i prespavat pa za vama do Verteze-a.. tamo mozda 2-3 dana i dalje pičim sam put Alpa pa u Zg prespavat i slj dan natrag u Dubrovnik.... Malo sam se raspisao al svatite me..... do sad sam sanajao o tom odlasku,sad imam priliku a jos sam iz zadnje rupe na sviralu pa ima par dana jahanja do mojeg sna Pozzz Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted April 2, 2008 ma cuj njega....100 zelja, a nije ni clan? i jos ga nije sramota to rec a sto ti nebi busom, avionom ili kako vec do zg pa se utrpas nekom u auto? zasad mislim da ima i kod mene slobodno mjesto Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 2, 2008 mislim da ima i kod mene slobodno mjesto Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted April 2, 2008 sorry buraz, evo bas me minutu prije nego si se ti javio zove kompic neki i veli ono kao on bi isal....tak da sorry ONO Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 2, 2008 Necu se nikom uvaljivat.... idem svojim gu??tom a i imam plan produ??it na Route 69 preko Alpa... pa na Graz pa back to ZG Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted April 2, 2008 ...ako ja zavrsim sve na vijeme roko bit ce i kod mene mista najverovatnije :-) Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted April 3, 2008 braca corradosi ja se trudin nagovoriti ove sta in zene ne daju mrdniti da idu s menom,(neki ce se prepoznati) svejedno iman mista i za vas dva, tako da ako ti car i ne bude spreman imas ride iz sibenika Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted April 3, 2008 ziha i ja mo??emo otpeljat stvari nekom gore ak će trebat,mi kao i uvijek idemo s teretnjakom Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted April 3, 2008 ziha i ja mo??emo otpeljat stvari nekom gore ak će trebat,mi kao i uvijek idemo s teretnjakom mo??da će meni trebati prebaciti kakvu torbu jer mi autić nema prtlja??nik a idem sa Jelenom.... Share this post Link to post Share on other sites