maleni_vr6 0 Posted April 3, 2008 ok vojo super a vidit cemo sve jos ima vrimena hehe druga je pri kraju Share this post Link to post Share on other sites
Poga 1 Posted April 8, 2008 Ja bi isto ove godine volio ić....pa me zanima koliko para bi mi bilo dovoljno da ponesem,kaj sve bi trebao ponijet...vreću za spavanje i te sitnice...? A i neću imat auto,pa ak bi se nekom mogao skrpat..? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted April 8, 2008 frende: -sator (lani smo kupovali neke u pevecu, cini mi se, imas ih uvijek po tim velikim ducanima jeftinih, a nemas tu kaj, bitno da ne prokisnjava -vrecu za spavanje, najtopliju koju imas jer su noci gadno hladne -luftic ili tako nesto za stavit pod vrecu, to ti je sve, pik slaze satore tak da nemas brige Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted April 8, 2008 to ti je sve, pik slaze satore tak da nemas brige Al morate me napit prije, jerbo trijeznom mi nejde ba?? :D Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted April 8, 2008 Al morate me napit prije, jerbo trijeznom mi nejde ba :D Jeftinije i lakse je natankati meni krokodila nego tebe!hahahaha Ali za one koji ne znaju vrijedi pokusati Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 9, 2008 Jo?? jednom pitam za kakav promiđbeni materijal..... Ima tko da dila s tim majicama il slično? Inače dolazim s OPEL maicom Petak bi i meni odgovarao. Cetvrtak stizem u ZG...prespavam i petak za Zihom prema Vetreze-u. Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted April 10, 2008 Jo?? jednom pitam za kakav promiđbeni materijal..... Ima tko da dila s tim majicama il slično? Inače dolazim s OPEL maicom Petak bi i meni odgovarao. Cetvrtak stizem u ZG...prespavam i petak za Zihom prema Vetreze-u. kaj se toga tiče frende mogli bi mi i četvrtak krenut ak si za... neradan je dan, pa ono, za??to ne vidjet ćemo kak ide većina, čoporativno putovanje je uvijek zabavno Marine nema problema za torbe i to, samo se javi par dana prije da se dogovorimo kak ko ide i kak ćemo do tvoje torbe ak neidemo isti dan Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 10, 2008 Ok Majo.. nema problema... Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted April 11, 2008 Ok Majo.. nema problema... ne znam dal si imao kakve planove za taj četvrtak u Zagrebu, ak nisi, vidjet ćemo kaj drugi vele, meni je svejedno, i četvrtak i petak mi odgovara... uostalom, znam da je jo?? rano, al jel mo??da zna netko kak ide? jel idete četvrtak il petak? zavirite malo u svoje kalendarčeke.. Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted April 11, 2008 Po??to je 22.05. Tjelovo, mogli bi se zaputit na See u srijedu navečer ili četvrtak ujutro. Za 23.05. ću iskoristit "dobrovoljno darivanje krvi" :D Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 12, 2008 ne znam dal si imao kakve planove za taj četvrtak u Zagrebu, ak nisi, vidjet ćemo kaj drugi vele, meni je svejedno, i četvrtak i petak mi odgovara.. Mene (ne)vrijeme jedino mo??e spriječit..... Naravno.. jos je rano pa se nadam konkretnim dogovorima oko 10.05 Tra??im vwcc majiceeeeee Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted April 12, 2008 Tra??im vwcc majiceeeeee http://www.vwclubcroatia.com/index.php?pid=8 Share this post Link to post Share on other sites
Nik 0 Posted April 12, 2008 Za 23.05. ću iskoristit "dobrovoljno darivanje krvi" :D i ja... nadam se da idemo "bolja polovica" i ja ove godine s vama, ako se dogovorite za polazak u četvrtak iz ZG-a onda krećemo zajedno... Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted May 3, 2008 ohoho decaci i djevojcice, mjesec svibanj ili po svjetski may nam je stigao, sator i vrece mi se prozracuju vani, gepek se usisao, topla roba se pakuje, podravkin grah sa kobasicama spreman, ja ne znam sta cekate Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted May 3, 2008 ohoho decaci i djevojcice, mjesec svibanj ili po svjetski may nam je stigao, sator i vrece mi se prozracuju vani, gepek se usisao, topla roba se pakuje, podravkin grah sa kobasicama spreman, ja ne znam sta cekate Pa ti onda kasnis za nama prijatelju..Mi to odavno napravili!JOS 19 DANA Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 4, 2008 Molio bi ove koji su bili vec gore da posavjetuju nas koji prvi put dolazimo gore. Koje su dnevne temp a koje nočne... topla odjeća... cisto majica duigih rukava il cak jaketa? Kiša...jel bas kišovito u tim gore djelovima? Ulaz plaćaš na ulazu ofkors ali koja je sema s tim ulazom? Mozes kupit za sva 4 dana i ulazit-izlazit do mile volje? Parking.... posto predpostavljam da svi ulazite unutra s vasim vozilima.... dali puštaju bikere? Prehrana.... hrana je skuplja neg kod nas (mislim na ovu junk food ) ? Trgovine s namirnicama tj šta-ti-ga-ja znam.... gdje uzet pivo-vodku-colu.. isplatljivije kod nas, Janeza možda? Pitam dosta toga jer bas i nemam nekih mogučnosti za natrpat svu prtljagu pa bi ponio samo ono naj bitnije... Te jos jednom pitam dal tko gore ide s Laptop-om jer cu vjeovatno imat problema s previse slika na digitalcu pa bi ponio par USB stick-ova te ofkors kabel za prištekat se. Ipak imam dost jahanja do gore pa bi koliko-toliko eventualne probleme sveo na minimum Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted May 5, 2008 Molio bi ove koji su bili vec gore da posavjetuju nas koji prvi put dolazimo gore. Koje su dnevne temp a koje nočne... topla odjeća... cisto majica duigih rukava il cak jaketa? Kiša...jel bas kišovito u tim gore djelovima? Ulaz plaćaš na ulazu ofkors ali koja je sema s tim ulazom? Mozes kupit za sva 4 dana i ulazit-izlazit do mile volje? Parking.... posto predpostavljam da svi ulazite unutra s vasim vozilima.... dali puštaju bikere? Prehrana.... hrana je skuplja neg kod nas (mislim na ovu junk food ) ? Trgovine s namirnicama tj šta-ti-ga-ja znam.... gdje uzet pivo-vodku-colu.. isplatljivije kod nas, Janeza možda? Pitam dosta toga jer bas i nemam nekih mogučnosti za natrpat svu prtljagu pa bi ponio samo ono naj bitnije... Te jos jednom pitam dal tko gore ide s Laptop-om jer cu vjeovatno imat problema s previse slika na digitalcu pa bi ponio par USB stick-ova te ofkors kabel za prištekat se. Ipak imam dost jahanja do gore pa bi koliko-toliko eventualne probleme sveo na minimum Ovak po danu ti zna bit jaaako vruće pa bi ti predožili čak i kratke hlače i kratku majicu, zapravo svaki put kad sam ja bio po danu je bilo kipuće. Navečere obavezno duga majica i jakna jel zna dosta zazimit. Inače zna padat kiša, ali ja nisam doživio da pada dok sam tamo. Većinom je padala dok smo putovali. Dodješ na ulaz i platiš 3E, pošto mi većinom idemo sa busom to platimo u busu odma. Dobiješ narukvicu oko ruke. Pošto mi idemo samo 1x, moooožda 2x, ondauzimamo samo dnevnu kartu. Sa autom ja nisam nikad ulazio u grad, probao sam al pošto sam se prekasno budio onako pijan onda nisam išao. Treba ić odma ujutoro kupit kartu od 30E da bi mogao ulazit. Za motore neznam. Što se hrane tiče, treba kod nas uzet samo čevape i većinu kaj misliš jest, ali možeš i tamo kupit, ali mi se čini da je oskuplje. Ja pivu neću kod nas kupovat jel sam u njihovom dučanu vidio limenke 0.5L po 0.5E pa se ne isplati uzimat kod nas, a nije loša piva. Dučan i benzinska su 5 min od mjesta di se mi taborimo. Laptop ću možda ja uzet al nisam ziher. Netko će ga imat valjda. Ja sam se ove godine opskrbio sa 3x baterije za kameru, jel mi uvijek crkne kad je najveća fešta navečer :D Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted May 5, 2008 moja iskustva... po danu 35, po noći ono, brr totalni, oko 10 možda i niže... kiša nije padala nikad kad sam bila tam... mi nikad s autom nismo išli u grad... možeš kak je Piky rekao kupit u busu dnevnu kartu (narukvica), to je kao za bus i za ulaz u grad... a moš i kupit veliku kartu od 10 eura pa ulaziš kak i kad oćeš, mislim da vrijedi 3 il 4 dana... ta ulaznica je jako lijepa pa ja uglavnom kupujem i kartu za bus i tu lijepu za 10 eura ko suvenir... hranu smo uglavnom nosili sa sobom, znaš već kak je taj fast food tam, mislim skupo je naravno... uglavnom nema ti baš pun o smisla ić s bilokakvim vozilom u grad jer je tolka gužvetina da jedva hodaš a kamoli voziš kroz ljude i aute... bus fino i cipelcug... još kaj? Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 5, 2008 I ono... znači ide se u četvrtak?? Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted May 5, 2008 Što se mene tiče četvrtak ujutro pošto je neradni dan ali možda se promjeni situacija. Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted May 5, 2008 (edited) ljudi dajte recite ako bi se odlucio ic (a fakat hocu ic jer znam da ce bit prehebeno i zbog ekipe i zbog auti, bit ce totalna zajeb...) jel bi se mogao nekom prikrpat jer ne isplati mi se nikako ic samom sa autom...? i koliko bi love bilo dosta za put?za ulaznice, klopu, cugu i ostalo... malo je glupo ali moram pitat kad neznam! nadam se da cu moc ic da me nece fax je... thanks lazo ima mjesta kod tebe?ili vec vozis pun kombi..... ? Edited May 5, 2008 by TOMZG Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted May 5, 2008 četvrtak ujutro onda, kad i gdje se nađemo? Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted May 5, 2008 mi krećemo sa transporterom t5 atlantis pa kao nekom treba torbu prepeljat nek se javi Share this post Link to post Share on other sites