AUTOFREAK 218 Posted May 5, 2008 Hm.... bit cu prenatrpan s prtljagom.... Al Eto Josipu cu uvalit sporedne stvari Dakle rostilja se tamo u kmapu...netko od vas ima rostilj predpostavljam.? Ovo s mesom nezelim ni pomisljat jer sigurno nebi bilo jestivo da ga nosim odavde a gore u ZG se bash i nesnalazim... Pitao sam za upad na taj dio gdje je kamp... koliko je tu ulaz..? Grad ko grad znam vec jer ste vec govorili o tome i naravno ako imam ic idem busom. Meni odgovara bilo koji dan.... jer sam na GO od 19-og do 6.6 (fala ku*cu) Stigao bi u ZG dan prije i prespavao te usput molim ako tko od vas u ZG i blizoj okolici ima kakvo sigurno dvorište-garažu pa da ostavim prek noći Bike jer idem u "vizitu" u studentski dom a tamo mi se bash i neostavlja prevozno sredstvo To: Josip & Ziha Vi mi ostajete kao kontakt osobe.... Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted May 5, 2008 netko od vas ima rostilj predpostavljam.? O Pitao sam za upad na taj dio gdje je kamp... koliko je tu ulaz..? Ima ga konzum za 50kn i onda ga hitimo tamo . U kampu di spavamo se plaća 15E po noćenju za šator i mislim da je 50E soba po osobi. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 5, 2008 aha..... 15e za sator.. hm morat cu ujitit kakvu "cimericu" jer je sator za 3je... Nego sto se tiče klope. Jako sam prozdrljiva osoba pa eto dao bi nekome od vas da zemi sto mesa za 200-300kn (meni dosta za 3dana ) tj hocu da kazem da bi volio sudjelovat u "group buy" chevapchichi Ajmo.. ima tko garažu-sigurno dvorište da mi prenoci moja kobila Srjeda na cetvrtak Jer idem na Savu u dom u "vizitu" Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted May 5, 2008 aha..... 15e za sator.. h Po osobi :D Nego sto se tiče klope. Jako sam prozdrljiva osoba pa eto dao bi nekome od vas da zemi sto mesa za 200-300kn (meni dosta za 3dana ) tj hocu da kazem da bi volio sudjelovat u "group buy" chevapchichi Neznam jel bu group buy. Najbolje da kupiš u četvrtak ujutro kaj misliš jest, i da si svako zeme nešto pa se to na hrpi ispeče. Nažalost ove godine nam nebude Štefa pečenjara pa čemo morat izabrat novoga :D Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 5, 2008 Hm... Valjda cu se snac tuda i poharat kakvu mesnicu iako bi ja nesto sto se okrece na ražnju al to je već luxuz Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted May 5, 2008 Hm... Valjda cu se snac tuda i poharat kakvu mesnicu iako bi ja nesto sto se okrece na ražnju al to je već luxuz KONZUM, BILLA i ostali. Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted May 5, 2008 Kolega paic ajd ako mislis ic javi da se ja utrpam ! mogli bi se nekak dogovorit ! Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted May 5, 2008 Ajmo.. ima tko garažu-sigurno dvorište da mi prenoci moja kobila Srjeda na cetvrtak Jer idem na Savu u dom u "vizitu" Imam ja,nemas brige ak je sa srijede na cetvrtak..uostalom ionako idemo svi zajedno Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted May 6, 2008 nema Štefa??? :eek kak ćemo bez njega?? ŠMRC!!! Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted May 6, 2008 jura ide s nama i mislim da će bit jedno mjesto još prazno u kombiju pa ak netko hoće s nama možemo ga prevest do gore Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 6, 2008 zašto Štef neće na see,on je institucija za roštiljom...... 2 josip:ja ti se vjerovatno javim za torbu ako bude potrebno,ja još razmšljam kada da krenem..... Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted May 6, 2008 jura ide s nama i mislim da će bit jedno mjesto još prazno u kombiju pa ak netko hoće s nama možemo ga prevest do gore Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted May 6, 2008 ma ti si u kurcu blento Share this post Link to post Share on other sites
Guest Daniel Posted May 6, 2008 (edited) ja još razmšljam kada da krenem..... Ti bi sa takvim autom morao biti gore vec od 16.5, i to ne samo u reifnitzu nego na drugim lokacijama (npr. velden benz. pumpa ili piramidkugel) A za uradni susret se ide u cetvrtak i to je to, kakva subota cleaned meet na piramidkugel Edited May 6, 2008 by Daniel Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted May 6, 2008 jura ide s nama i mislim da će bit jedno mjesto još prazno u kombiju pa ak netko hoće s nama možemo ga prevest do gore jooooooooooooooooooj, sta ne mogu ic, prokleti fax!!!!!!! josipe hvala ti puno na ponudenom prijevozu, ali jucer sam saznao da nemogu ic zbog sugavog faxa, imam jedan ispit onaj ponedjeljak 26.5. koji fakat nemogu odgodit i nesmijem si dopustit da ga ne pisem!!!! al tako mi je je..... zao sta nemogu ic jos pogotovo sad kad se naslo slobodno mjesto... hvala puno necu ti to zaboravit... ako vec ne idem u worthrese idem na sve ostale showove i meetove u zg-u Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 6, 2008 2 danijel:hoćeš li ti sa ibizom na see....ja sam i mislio ići ranije i malo se odmoriti od posla ali mi je onda problem dobiti slobodno za VWTS,nisam siguran hoće li mi dati toliko slobodnog.... Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted May 6, 2008 jura ide s nama i mislim da će bit jedno mjesto još prazno u kombiju pa ak netko hoće s nama možemo ga prevest do gore E josipe ako sa kolegom paicem nista ne dogovorim, ja bi se rezerviro mjesto ako moze ! ali javim jos sigurno ! naravno ako nije problem ! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Daniel Posted May 6, 2008 Marin, nisam dobio rubova tako da nemam felgi Inace prvi avti dolaze 12.5 , a najvise 16.5 pa se vracaju nazad prije uradnog susreta. evo ga Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 13, 2008 ajmo sad za ozbiljno tko misli ic? znam za Josipa&co, dr. djisa iz karlovca da idu u cet oko 9 ujutro znam za sibencane da idu ja idem iz zg sa seat4life-om, trebo bi bit pun auto....tko jos ide iz zg? predlazem ili da krenemo iza rucka, ili odmah ujutro pa da se negdje oko novog mesta nadjemo sa ekipom koja ide iz ka i ide preko jurovskog broda Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted May 13, 2008 Fala kiti vise na forumu da se mozemo dogovorit ko ljudi...Dakle Bibi,mozda jos jedan moj frend i ja idemo sa Fogom!Danas mi se javio Black i ekipa sa Seat for lifea i oni planiraju na jedan dan pa ce vec tam bit u 9-10h ujutro u cetvrtak..Slusam dalje!?I jel se ko vraca u subotu do 12 mozda? Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted May 14, 2008 (edited) Postoji velika mogučnost (idem 100% osim ak mi nekaj neplaniranog ne uleti) da se i ja zaletim s ekipom gore u četvrtak ali sam na jedan dan pošto ja u petak radim... (četvrtak gore i nazad i to da bi bili gore vec oko 9-10h) @ Josip & ekipa koja putuje iz Karlovca; jel idete preko ZG pa gore il na Jurovski brod - Novo Mesto....? edit; sad vidim da idete prek jurovskog broda. oko kolko planirate proć kroz J. brod da se prikljućim koloni ? @ ekipa iz Zg di se vi nalazite i kad krecete? ajmo ljudevi neke kontakte ( mobove ) da ne zujim gore sam e da u četvrtak je praznik (tj ne radi se) kod nas i u austriji ali ne i u sloveniji tak da se shoping neki potrepština moze komotno obavit u slo Edited May 14, 2008 by marin-82 Share this post Link to post Share on other sites
A N D R I J A 0 Posted May 14, 2008 Bok društvo,dugo se nismo čuli jer nam je server bio bubani ali nadam se da ću u skoro vrijeme pribaviti puno slika oda svog projekta i podijeliti ih s vama. Ali vratimo se sad IN TOPIC,iz Zeline će ići moja cura,ja,ići će Tomo Habek(on je bio prošle godine s MARKOM(Plavi Rally s Velesajma),Marko a za druge ne znam. Još se dvoumim da idem 21 ili 23...javit ću vam se. Ja ću ići sa Octaviom od mojih bioloških roditelja,ako ćemo ići cura i ja sami-može netko s nama,ali kažem još ću javiti! Share this post Link to post Share on other sites