2 2
corrador

worthersee treffen

Recommended Posts

Neka neka.... isto cu je ponijet moj sator hebo ti to.. možda su ove priče i djelomicno istinite :rotfl

Uglavnom ja nisam lokomotiva :lol2

Neka neka.... isto cu je ponijet moj sator hebo ti to.. možda su ove priče i djelomicno istinite :rotfl

Uglavnom ja nisam lokomotiva :lol2

nisam ni ja vlakovodja.....ja se vise vidim u ulozi onog sto trpa......ugljen u lokomotivu :D

Rezervirali smo sedam soba od četvrtka 22.5. do subote. Ključevi će biti kod Djisa. cijena cca 40e sa doručkom.

Rezervirali smo sedam soba od četvrtka 22.5. do subote. Ključevi će biti kod Djisa. cijena cca 40e sa doručkom.

40€ je za ta tri dana po osobi?

40€ je za ta tri dana po osobi?

mislim da je to cijena za 1 nocenje koje ukljucuje dorucak

11. zapovijed - Ne spominji vlakove uzalud! B)

I NISU VLAKOVODJE, NEGO STROJOVODJE!!!!! :angry:

Inace idem i ja u See, ali poslije rucka u cetvrtak! I svi su me odjebali, idem sam, smrc! :(

Netko mi je bio rekao, da je 35 Eura??????? Ja bi mozda room!

evo upravo se vratio sa see-a... ludnica dolje... ako auto bude u subotu gotov, onda opet idem... predivni auti, cool atmosfera... fenomenalno je vec vise od tjedan dana... inace je kad off. meeting pocne ce vecina kuci...

fog, sigurno ti se neda zatvoriti krov na cabriu :palci

fog, sigurno ti se neda zatvoriti krov na cabriu :palci

tocno to, ako idem-ocu da idem sa stilom :rolleyes:

jos 4 dana!!! :bravo

Guest Daniel

Ja sam bio jucer, nece meni kisa biti granica :rolleyes:

IMG_0072.jpg

hm, hebemu, ja sam u hebenim problemima, neznam jel cu uspit rjesit to do cetvrtak :bag::( :(

Guest Charly
11. zapovijed - Ne spominji vlakove uzalud! B)

I NISU VLAKOVODJE, NEGO STROJOVODJE!!!!! :angry:

Inace idem i ja u See, ali poslije rucka u cetvrtak! I svi su me odjebali, idem sam, smrc! :(

Kak svi? Ja te još nisam odjebo

eeeeeeeeee,da priupitah,ak je mogohce....

koliko dojde postavljenje satora ili da cekam pola noci pa ga slozim i ne .........khm.......... :lol: :lol:

mislim si uzet satorcic ove godine(ako mi stane u auto,jer napokn dolazim sa svojim autom,ali i jos dvije osobe samnom u autu,uuuu koja ce to guzva bit....),pa da vidim koliko me to dojde,ako ga budem u stanju sklopit,naravno.......

iiiiiiiiiiii,koliko je upad sa autom i sa autobusom u grad,jer mi prijatel misli ic sa autom u grad,ja bi tu malo usparao za benzu,pa bi koristil autoblus,za se vratit doma,ipak je to par rezervara, :blink::huh: ako budem sacuvao koji euro.....

ako nadem koju raketicu i nju cu ponest,da malo rasprsimo oblake,da nam bude sunceeeeeeeee, :P

van mor kvescen........ce bit i ove godine rostilja?? pa da malo mesa prosvercamo priko hihi

milE, na ova prva pitanja vec imas odgovore, a za sator sam danas reko nini

gelde rostilja, dobro da si me sjetio....trebao bit netko povest rostilj, ako nitko nema doma, trebali bi se dogovorit da netko kupi jer je u konzumu navodno na akciji neki od 50kn. ko ima mjesta u autu za to?

i svakako: SVI KOJI MISLITE JEST S ROSTILJA PONESITE NESTO STO CEMO ZAROSTILJAT!!!!

milE, na ova prva pitanja vec imas odgovore, a za sator sam danas reko nini

gelde rostilja, dobro da si me sjetio....trebao bit netko povest rostilj, ako nitko nema doma, trebali bi se dogovorit da netko kupi jer je u konzumu navodno na akciji neki od 50kn. ko ima mjesta u autu za to?

nisan ni gledao prve postove,jer sam tek sad nasao 3 sec vremena i nasao forum-napokon,sad cu prolistat,faja,faja

i svakako: SVI KOJI MISLITE JEST S ROSTILJA PONESITE NESTO STO CEMO ZAROSTILJAT!!!!

ma ja cu ko i lani,DONEST,ali samo ako sam siguran u rostilj.........aaaaaaaaaaaj

ti donesi TESTA :D

ti donesi TESTA :D

:palacg:rotfl ako ce neko nabavit lonac,lako cemo skuhat :lol2

imas posebnu zelju :rotfl :rotfl :rotfl

Guest
This topic is now closed to further replies.
2 2