0
dean

1.8T se gasi u vožnji

Recommended Posts

Imam problem da mi se auto ugasi u vožnji i nakon verglanja jedno 10 puta, upali i nakon kratkog vremena se opet ugasi.

Ima nekih 7 grešaka na vag comu, od injektora, n75 ventila, senzora brzine....koliko se sjećam, vjerojatno sve povezane jer prije nisam imao ništa slično.

Kodovi su:

02149,

02150

02151

02152

001247

01262

Od 02149-02152 su navodno injektori, to su stari kodovi i nema ih više na ross techu.

Koliko vidim kažu da je moguć relej pumpe benzina, kako ga testirati da budem siguran?

Zasad sumnjam na taj relej i na pumpu benzina

Edited by dean

Jučer zamijenio relej pumpe benza i mislio da sam riješio problem, pa sam pustio auto u drugom gradu :lol2

Spajao ga je moj mehaničar isto i ima iste greške, lambda, injektori, N75, N80 i sve je upućivalo na relej. Zamijenim relej i spojim ga i nula grešaka, sve 5, čak mi se činilo da bolje ide. Uputim se budala van Pule i kad sam htio ići kući Audiu se nije išlo. Opet isto, ali nisam kod sebe imao vag com. Sad me strah i ako upali da ne bi stao di ne treba.

Može li to imati kakve veze sa ključem, bravom?

Kaže Beli senzor brzine motora ilitiga senzor radilice. Grešku sam imao, a vidim po čitanju da su isti simptomi kad ode, kad se auto ugrije jednostavno crkne. Danas ću otić do auta naoružan vag com-om i jednim starim senzorom što imam od susjeda ( nadam se da radi ) pa da vidimo šta kaže...

Kad se ugasi jel nepali? Ako vergla a nece upalit odi na vcds i ocitaj br okr radilice... ako je 0 dok verglas onda je on... Mada neznam jel bi bile ostale greske al beli zna i nebrini ;)

To mi je i Beli rekao, samo druga zavrzlama je što mi baterija na laptopu ne puni, pa moram preko autopunjača, a čim verglaš zna se ugasit sve.

A valjda senzor radilice šalje signal releju preko kojeg onda idu svi ostali senzori...otuda ostale greške.

Sranje je i što je auto 40 km daleko trenutno... :zid

Probao sam verglati i gledati okretaje na vag comu- nula. Znači senzor je u banani?

Cim neocitava da...

Edited by AUTOFREAK

Riješeno, senzor radilice je bio u pitanju. Ta greška se izgleda samo jednom pojavila i kasnije se ko za inat nije vraćala...otud cijela zavrzlama, ali izgleda dovoljno je da se jednom pojavi, zato treba slikat greške ;-)

Hvala Beli još jednom :palacg

0