0
Zube

Golf 5 1.9tdi 2006 paljenje

Recommended Posts

Pozdrav forumaši,naime imam jedan problem sa svojom vozilicom,prilikom paljenja auta desi mi se da motor tolko lupa i buci da je to uzas i auto tako odradi jedno 2,3 sec i ugasi se... nakon par pokusaja auto zapali bez problema!?s tim do sad nisam imao problema ali evo ovaj tjedan mi se to desilo 2 puta pa reko mozda zna netko odakle poceti šta bi to moglo bit?

Servisiraj anlaser

Poslano sa mog SM-G531F koristeći Tapatalk

jel se to može kako preko dijagnostike provjerit ili? i recimo servis alnasera koja bi bila cca ocekivana cijena?

imam pitanje u vezi ovoga:

ujutro prvo paljenje katastrofa, jedva da okrene, gasi tablu...akumulator energizer kupljen u 9. mjesecu.

a svako sljedece paljenje, malo duze vergla, pati se.

ujutro cu mjeriti akumulator na prvom paljenju koliko padne, valjda nije on.

svakako sam mislio i cetkice mjenjati, pa pitanje povodom toga; majstori mi kazu da nadjem alanser od 2007.godine, jesu li ti bolji?

ima li netko ideja?

Gasi tablu znaci pada napon... los aku il nesta s masom.. Dobar elektricar ce znat to ispitat (i potezanje anlasera)

Meni je na caddy starom bilo tako i bilo do automata anlasera i cetkica. Jedva palio a varta silver unutra bila nova. Posle toga na zub palio. A passat isto je exide premium 77ah i kad zavergla ugasi bord. Isto imam osjecaj da prvo paljenje teze zavergla, poslije u toku dana ili na zub ili dosta brze zavergla anlaser. Mislio cetkice mijenjati kad kod mene valeo i u njega nsvodno se ne mijenjaju samo na bosch anlaserima se mijenjaju

Meni je 2.0 TDI imao problem samo kod prvog paljenja ujutro. Toliko je vukao struje da je ugasio instrument plocu.

Zamjenjene cetkice na elektropokretacu i pali ko beba naspram prije

Ja bas danas reparirao anlaser na bmw, promjenjene cetkice sa nosacem, zupcanik i kompletno ociscen...

Svaki se moze reparirat...

Ima cetkice i za valeo, evo samo jedan primjer

http://www.hrvatin.hr/osc/dijelovi-elektro-pokretaca-nosaci-cetkica-nosac-cetkica-za-valeo-190097-p-1384.html

http://www.hrvatin.hr/osc/images/c234119.jpg

Naruci onda od nekud, a cisto sumjam da nema, jer kod nas svaki ducan sa autodjelovima to moze narucit, ja usao u prvi i narucio, ovakav nosac sa cetkicama za Bosch 76 kn, zupcanik 158 kn...

Samo prepisi broj sa anlasera da se ne kupi krivi, a moze ti ga netko i iz hr poslat u pismu ;)

Ima i kod nas za bosch. Vidjecu opet da mi je bar znati kataloski koji da trazim od valea

To moras vidjet po kataloskom broju na tvom anlaseru, tako sam ja dosao sa brojem koji je utisnut i po katalogu je nasao koji ide i narucio, drugi dan pokupio i slozio...

Hmmm.

Izvadis lezaj i istokaris piksnu broncanu...

Ma ja vjerujem da se to napravi bez problema, pogotovo netko kome je to posao...

0