dacerovs 0 Posted September 2, 2016 Uzas to si u potpunosti u pravu....golf je u nasem slucaju prodan...i evo prvi put da nije neki vw dosao kuci.... Sent from my iPhone using Tapatalk Najgore je kaj covjek ne zna kaj bi drugo kupio, kad se naviknes na VW, sve drugo je cudno i komplicirano.Mislim da treba probat sa nekim Japanezerom ahahhahah, honda ili mazda, makar ja imam pozitivna iskustva sa Fordom i da mi VW sje povjerenje najvjerovatnije bi se vratio Fordu ili ako VAG grupa onda Skoda. Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted September 2, 2016 Sto se konkretno tice DSG-a ili drugih auto. mjenjaca, VW nije nista losiji od ostalih, dapace, kod ovog mog majstora, Sopkova, najvise je BMW-a, Audija, Mercedesa, pa tek onda VW-a. BMW-i su kaze daleko najgori. Ali to su sve uglavnom auti stari 7 i vise godina. Moje misljenje je, i ako crkne nesto tako ko DSG, popravis i ajmo dalje. Jbg.. nema tih dijelova ni auta koji se ne kvare. Pitanje je samo kakve si sreće, bilo to novo ili polovno auto. Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted September 3, 2016 Kod DSG-a već prilikom kupnje moraš biti spreman na ovako nešto, nema druge ili uzet manualac i gazit ga do 500k km Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted September 3, 2016 Jbg ja sam prvi pljuvao po DSG-u dok ga nisam isprobao na par dana. Sad nakon skoro 3 godine,nebi ga mijenjao za manualca, nema tih para. Pa makar ga popravljao svakih 100 tisuća. Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted September 3, 2016 Kod DSG-a već prilikom kupnje moraš biti spreman na ovako nešto, nema druge ili uzet manualac i gazit ga do 500k km I manualac ti moze riknut i isto ne bude jeftin popravak.Jbg ako nisi prvi vlasnik, nikad ne znas sto je taj prije tebe radio i kako ga je odrzavao. Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted September 3, 2016 Kod DSG-a već prilikom kupnje mora biti spreman na ovako neto, nema druge ili uzet manualac i gazit ga do 500k km Zasto bi trebao bit spreman? Ja sam napravio 140tkm sa njim bez ikakvog problema. Ulje i filter svakih 60tkm i nema brige. Ne trza ne lupa kod kretanja. A auto od leasinga bio tako da sig nije bas bio mazen i pazen. @vlaho2901 jel tvoj tiguan bas dsg, jel sam vozio jednog koji nije bio dsg Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted September 3, 2016 7 stupanjski DSG sa saltanjem na volanu. Ova novija generacija DSG-a. Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted September 3, 2016 I u 3 god napravio koliko? To je bitna stvar? Navodno su puno izdrzljiviji oni sa 6 brzina ak se dobro sjecam iz razgovora sa gosp.sopkov. covjek je rekao da je to strasno dobro osmisljeno i da nema razloga da ne potraje vise nego standardni mjenjaci i da ne treba bjezat od dsg-a ali ocito su nesto skiksali na 7 brz Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted September 3, 2016 Ja sam napravio oko 40 tisuća, mozda malo vise. Ali nebitni su km, bitno je kako se vozi. Kod mene je 60% grad, ostalo AC i otvorena cesta, van grada. Ja sam prezadovoljan s tim mjenjacem. Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted September 3, 2016 Pa bitno je ako kazes da 3 godine nemas problema, ak auto stoji garazi ili se vozi i kakvim cestama. Moglo je hladno vec biti 100.000 . Tebi ce ovako potrajati duze, logicno. Vjerojatno ce kroz neko vrijeme doci i zamjena i nema brige. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted September 3, 2016 Goran mi je susjed u Vk. I kad sam uzimao auto reko mi je da nema razloga bjezati od DSG-a, dapace, bas obrnuto. Tehnologija automatskog mjenjaca je jako napredovala i jednako su izdrzljivi kao i rucni,samo sve zavisi od vozaca i nacina koristenja istog. Share this post Link to post Share on other sites
BaGy 2 Posted September 3, 2016 Na cupri napravio 45 000km u godinu dana sa dsg-om. Nita, auto vozi ko od prvog dana Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted September 3, 2016 U 6 godina 140tkm. 6 brzina dsg. Kupio ga sa 100 sad ima skoro 240tkm. Recimo 70% grad. Redovito ulje i filter mjenjano. Radi savrseno bez lupanja prilikom kretanja trzanja iili bilo cega. i nije bilo trenutka da bi ga mjenjao za rucni Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted September 3, 2016 Na ovom 7stupanjskom, nije predviđena izmjena ulja. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted September 3, 2016 Kako nije kad je meni Sopkov prije 2 mjeseca mijenjao ulje i filter. Jos sam cekao 2 dana filter iz VW-a jer ga nije bilo na stanju. Mozda ti jos noviji nemaju, nemam pojma. Za svog znam da ima izmjenu ulja. Auto je 07/2010. Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted September 3, 2016 (edited) Pitao u ovlaštenom kad ide zamjena, rekli da nije predviđena. Ako oni lažu, lažem i ja. Pitat ću ga još te detalje. Ono što znam, je da će mi sad stavit mineralno umjesto sintetičkog. Sad me najviše brine što mi je rekao da će mi u četvrtak javiti kako napreduje i kad mogu doći po auto, a do sad mi ništa nije javio. Edited September 3, 2016 by Maverick25 Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted September 3, 2016 Nemoras se toliko sekirat sto se ne javlja, oni ti ionako ne rade subotom. A imaju posla preko glave. Samo on i Ante majstor rade mjenjace, tako da ni ne stignu javljati se na telefon i sve. Stavit će ti vjerojatno Febi ulje. Uglavnom to koristi. Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted September 3, 2016 Goran mi je susjed u Vk. I kad sam uzimao auto reko mi je da nema razloga bjezati od DSG-a, dapace, bas obrnuto. Tehnologija automatskog mjenjaca je jako napredovala i jednako su izdrzljivi kao i rucni,samo sve zavisi od vozaca i nacina koristenja istog. Normalno redovno odrzsvanje tj izmjena uljaOK, al ne svacam sta to jos zavisi od vozaca i nacina koristenja? Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted September 3, 2016 I manualac ti moze riknut i isto ne bude jeftin popravak. Jbg ako nisi prvi vlasnik, nikad ne znas sto je taj prije tebe radio i kako ga je odrzavao. Kolega je kupio passat R i već nakon 50k km je imao problema s njim, iako nije nikad jurio, vozio se kao da ima 1.6 tdi. Imam jednog DSG-a doma, sad imam 180k na satu, moram kucnut u drvo do sad sve ok. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 3, 2016 (edited) . Napokon su vidili da im trosenje zupcanika sinhrona lezajeva brka i stvara probleme na mehatronicu pa su na 7gangu metli suhe lamele a i opet odvojili strujni dio od.mehanickog Edited September 5, 2016 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted September 4, 2016 Znači, ja pitam da li je za taj mjenjač predviđena izmjena ulja ne precizirajući koje ulje (ni ne znam da ima 2 vrste), oni meni kažu da nema izmjene i sad ti kažeš da ima? Koji je interval zamjene i kakvo ulje tu ide i kako se zove uopće izmjena tog ulja? Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted September 4, 2016 Izmjena ulja u aut.mjenjacu.. interval je svakih 60 tisuća. Ulje sam ti Reko koje, Febi. Pitaj Sopkova i imas tamo odma InterCars ako hoces kupit, on kod njih uzima to ulje. Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted September 4, 2016 Kolika je cijena toga inače? On će kad popravi, staviti sve novo, pretpostavljam. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted September 4, 2016 Naravno da će stavit sve novo. Za cijenu nisam siguran. Ja sam uzeo to ulje u nekoj kombinaciji jer mi je covjek bio duzan neku lovu, a ima kod njih racun, pa sam uzeo neke dijelove i to ulje. Najbolje nazovi ujutro i pitaj. Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted September 4, 2016 I onda svakih 60 tisuća najbolje kod njega na izmjenu? Share this post Link to post Share on other sites