bojan24 0 Posted September 9, 2007 koja od ovih kombinacija vam je najbolja? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted September 9, 2007 u ovo zadnje ma u ovo drugo Share this post Link to post Share on other sites
highlander 0 Posted September 9, 2007 u nijedno od ovih Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 9, 2007 cemu ih farbati uopce? Ostavi ovako kako jesu i gotovo. Original je i lakse ces ih prodati ako ces ikada prodavati. Ako ti nevaljaju radije kupi druge felge.. Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted September 9, 2007 u??as ni jedna ni druga auto ti je izvana sav serijski tako da za ovakve neke boja treba biti veća felga i vi??e spu??ten,bolje ostavi orginal boju lijep??e će izgledat i pod hitno nabavi v6 lip za prednji branik Share this post Link to post Share on other sites
4motion 0 Posted September 9, 2007 cemu ih farbati uopce? Ostavi ovako kako jesu i gotovo. Original je i lakse ces ih prodati ako ces ikada prodavati. Ako ti nevaljaju radije kupi druge felge.. Najbolja opcija, ove solucije bojanja jako lo??e izgledaju Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted September 9, 2007 nemislis valjda ozbiljno sa ovom azdnjom? nemoj nista dirat,serijski je najbolje Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted September 10, 2007 niti jedna mi se nesvidja Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted September 10, 2007 u??as ni jedna ni druga auto ti je izvana sav serijski tako da za ovakve neke boja treba biti veća felga i vi??e spu??ten,bolje ostavi orginal boju lijep??e će izgledat i pod hitno nabavi v6 lip za prednji branik ovdje auto nije spu??ten...sad mi je ona plastika ispod kartera 6 cm od poda a prednji lip 12 cm..tako da veće lipove ne mislim stavljat jer sam i ovoga izrezbario..spustio ga jesam 3 cm ali neznam dal ću stavljat veće felge jer je i ovak dosta tvrd a ceste mi nisu i bog zna kaj. auto će i ostat izvana sav serijski osim prednjih lampi(crne ću stavit..).ne sviđaju mi se ba?? spojleri po G4.. Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted September 10, 2007 ne diraj ni??ta,ovo je sve koma Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted September 10, 2007 ovdje auto nije spu??ten...sad mi je ona plastika ispod kartera 6 cm od poda a prednji lip 12 cm..tako da veće lipove ne mislim stavljat jer sam i ovoga izrezbario..spustio ga jesam 3 cm ali neznam dal ću stavljat veće felge jer je i ovak dosta tvrd a ceste mi nisu i bog zna kaj. auto će i ostat izvana sav serijski osim prednjih lampi(crne ću stavit..).ne sviđaju mi se ba?? spojleri po G4.. NHF ali iz ovog svega ce ispasti selo.Zadnja svijetla ostavi original a prednja uzmi IN-PRO sa tamnom podlogom, koja izgledaju kao originali. V6 lip ti velik kao obicni samo sto ima one otvore na sebi. Share this post Link to post Share on other sites