Juicy 0 Posted October 28, 2016 Nemam pojma onda... ja imam samo cijev od turba, bez cata i lonaca... Kolega Juicy ima isto samo sa srednjim protocnim, i mislim da isto nema sovu... :/ Čula se 'sova' na stock turbu, ali se nije čulo kako spoola. Sad na hybridu nema sove, ali se čuje kad krene spoolati. Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted October 28, 2016 Ako se ne varam, ako skines cat na benzincu mozes imat los ekotest na tehnickom...a dieselima se ne radi ekotest nego samo stupanj zacadenja... Zato postoje šarafi i kat se vrati prije tehničkog. Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 10, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=LOJFrYMLus8 Evo ljudeki rjeseno samo cat gore a sovica urla ko luda Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted February 17, 2019 (edited) Ekipa da ne otvaram novu temu tu cu pitati Mk7 1.4 benzin..kako dobit malo zvuka iza na auspuh ali bez pre velike dernjave? Pre tih je auto stvarno... Znaci da li se da preradit lonac malo? Imam i srednji i straznji.. Koji dirat uopce? Hvala Nesto ovako ali ja bi slabije da me ne zatvore u buksu tu u De...hahah Edited February 17, 2019 by ljubobj Share this post Link to post Share on other sites
Milko1 1 Posted February 24, 2019 Ja sam izvadija kat na 2.0bkp, povadija sve iz njega i zavarija vratija, auto se preporodilo, buke nnula, uskoro i srednji ide van pa cu vidit jesan sta zvuka dobija Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted February 25, 2019 Uf kat moram ostavit da me ne jebu ovi u De. Aha ajd kad skines javi kako si zadovoljan Share this post Link to post Share on other sites