RoMario44 0 Posted September 6, 2016 Zanima me nešto...znači da li je za ugradnju, kako neki kažu, tempomata dovoljna samo ručica i aktiviranje u VCDS-u ili postoji još neka shema koja je potrebna za ugradnju na moje vozilo? Gledam po ebayu ima toga od 200 kn pa na dalje... Što napraviti ako da? Koju ručicu točno znati odabrati? Nazvati u ovlašteni pa pitat da mi vele broj ručice koji je pa po tome ili... Hvala Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted September 6, 2016 A koji auto, godina.... Share this post Link to post Share on other sites
RoMario44 0 Posted September 6, 2016 VW Jetta 2011 2.0 tdi Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted September 6, 2016 Tesko ces nac za 200kn. Tebi se mjenja sve u kompletu rucica zmigavaca i brisaca. Moze bit jedino malo jeftinije ako imas tipke na volanu tako da board nije na rucici. Isto kao na golf 6. Nek me netko ispravi ako grijesim Share this post Link to post Share on other sites
RoMario44 0 Posted September 7, 2016 Ima na njuskalu za 300 Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted September 7, 2016 To je onda stvarno jeftino Share this post Link to post Share on other sites
RoMario44 0 Posted September 8, 2016 Samo ne znam kako znati koja ki točno treba? Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted September 9, 2016 (edited) Mjenja se komplet sa rucicom brisaca tako da postoje dvije vrste. Sa putnim i bez. Ako imas tipke na volanu onda ces uzet bez putnog Edited September 9, 2016 by Leic Share this post Link to post Share on other sites
antisha77 0 Posted September 10, 2016 I moguce da nece bit samo ''plug n play'' mozda ce trebat provlacit zicu do ecu motora.. Share this post Link to post Share on other sites