0
GogiR32

Je ovo nekog zivcira...

Recommended Posts

THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND
You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message

:angry::angry::bleh

Smanji osjecaje... ili ides u BB kucu :lol2

Prvi glas o takvom erroru

haha... pa nisam ja DIVA :lol2:lol2

:bam::P

Kako ovaj Fog voli mene čepirat :P

Ma jucer sam pisao kilometarski post.. pa sam stavljao smajliche.. da bude malo obojaniji... i onda ta poruka....

:P

ak ces pocet knjige po forumu pisat ko swinger onda cemo ti ogranicenje pisanja i smajlica stavit :lol::lol:

ak ces pocet knjige po forumu pisat ko swinger onda cemo ti ogranicenje pisanja i smajlica stavit :lol::lol:

:lol::lol: Remx blebetalo jedno :bleh:bleh

sused kakve to gluposti pricas :) vis da sam opce slabo aktivan u zadnje vec dugo vreme...

inace slazem se da bi se moglo povecat na sadasnji broj smajlica+5kom ,to bi onda bilo dosta...

sused kakve to gluposti pricas :) vis da sam opce slabo aktivan u zadnje vec dugo vreme...

inace slazem se da bi se moglo povecat na sadasnji broj smajlica+5kom ,to bi onda bilo dosta...

pa di si dosad, falio si nam.... ;x

pa di si dosad, falio si nam.... ;x

Pozdrav prijatelju :mah

a sta ces,kriza neka mi vlada,nema se para pa s time i sama neka volja za VWom ,tuningom i bilo cim vezanim nekako splasnula... nema se nest vremena.. skuzio sam da imam stari auto koji dosta trosi a nejde a jos sto me najvise smeta je sto je neudoban, i to mi vec lagano ide na zivce najvise...

E da moram ti rec Skec da je tvoj autek dobio konkurenciju! al nesmijem vise nista otkrit :suti jer ce me docekat :palica saznat ces sve na vrijeme uskoro valjda :rolleyes:

nego da nebudemo oftopic... aj stavite +5 smajlica jso limit,, i kako se kaze mirna Bosna... aj zivili :zivio

E da moram ti rec Skec da je tvoj autek dobio konkurenciju! al nesmijem vise nista otkrit :suti jer ce me docekat :palica saznat ces sve na vrijeme uskoro valjda :rolleyes:

Nas kum Skec nema konkurencije, sprema i on nesto ako se ostvari na njegovom autu, cime ce dokazati da je i on pola u srcu VW-ovac :lol2:lol2:lol2

Pozdrav prijatelju :mah

a sta ces,kriza neka mi vlada,nema se para pa s time i sama neka volja za VWom ,tuningom i bilo cim vezanim nekako splasnula... nema se nest vremena.. skuzio sam da imam stari auto koji dosta trosi a nejde a jos sto me najvise smeta je sto je neudoban, i to mi vec lagano ide na zivce najvise...

nego da nebudemo oftopic... aj stavite +5 smajlica jso limit,, i kako se kaze mirna Bosna... aj zivili :zivio

aj ne lazi..... curu si naso pa te zato nema jel tako? :palica :D

Slazem se sa susedom tomekom treba jos bar 5 smijlica :D

jel vi to probali uvest +5 smajlica pa se server stalno rushi sad? :lol2:rotfl

Speedy - KA ima skeccinog crx-a ,a i mi u Samoboru imamo konja za tu trku :rotfl

Fogy kume e da je to istina nebi me uopce bilo,a svoju tvrdu duju bi vec rjesio... :D no nazalost propuh u novcaniku... :ne

Tomek dobit ces ban... iliti citaj BANUT cu te :lol2:rotfl

sad si se otkrio! :lol2

vidi se da se tomek vratio .......................poceo je opet TOTALNI OT :lol2:lol2:lol2

ak ti je tvoj golf neudoban onda si kupi citroena......kad volis trosjed na kotacima :rotfl:rotfl:rotfl

sused :palica

si ti videl naseg konja za utrku? :rotfl

integrirat cu ja radije trosjed u golfa :)

nego da nebudemo OT , iako je topic jedan od uzaludnih...

skeco,fog, jady - hocete li povecat broj smajlica za +5 u postu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
0