GogiR32 0 Posted September 10, 2007 THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted September 10, 2007 ne smijes na forumu previse emocija pokazivati Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted September 10, 2007 Smanji osjecaje... ili ides u BB kucu Prvi glas o takvom erroru Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted September 10, 2007 Smanji osjecaje... ili ides u BB kucu Prvi glas o takvom erroru haha... pa nisam ja DIVA Kako ovaj Fog voli mene čepirat Ma jucer sam pisao kilometarski post.. pa sam stavljao smajliche.. da bude malo obojaniji... i onda ta poruka.... Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted September 10, 2007 ak ces pocet knjige po forumu pisat ko swinger onda cemo ti ogranicenje pisanja i smajlica stavit Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted September 13, 2007 ak ces pocet knjige po forumu pisat ko swinger onda cemo ti ogranicenje pisanja i smajlica stavit Remx blebetalo jedno Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted September 14, 2007 ak ces pocet knjige po forumu pisat ko swinger onda cemo ti ogranicenje pisanja i smajlica stavit sused kakve to gluposti pricas vis da sam opce slabo aktivan u zadnje vec dugo vreme... inace slazem se da bi se moglo povecat na sadasnji broj smajlica+5kom ,to bi onda bilo dosta... Share this post Link to post Share on other sites
Gad Dems 0 Posted September 14, 2007 sused kakve to gluposti pricas vis da sam opce slabo aktivan u zadnje vec dugo vreme... inace slazem se da bi se moglo povecat na sadasnji broj smajlica+5kom ,to bi onda bilo dosta... pa di si dosad, falio si nam.... Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted September 14, 2007 pa di si dosad, falio si nam.... Pozdrav prijatelju a sta ces,kriza neka mi vlada,nema se para pa s time i sama neka volja za VWom ,tuningom i bilo cim vezanim nekako splasnula... nema se nest vremena.. skuzio sam da imam stari auto koji dosta trosi a nejde a jos sto me najvise smeta je sto je neudoban, i to mi vec lagano ide na zivce najvise... E da moram ti rec Skec da je tvoj autek dobio konkurenciju! al nesmijem vise nista otkrit jer ce me docekat :palica saznat ces sve na vrijeme uskoro valjda nego da nebudemo oftopic... aj stavite +5 smajlica jso limit,, i kako se kaze mirna Bosna... aj zivili Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted September 16, 2007 E da moram ti rec Skec da je tvoj autek dobio konkurenciju! al nesmijem vise nista otkrit jer ce me docekat :palica saznat ces sve na vrijeme uskoro valjda Nas kum Skec nema konkurencije, sprema i on nesto ako se ostvari na njegovom autu, cime ce dokazati da je i on pola u srcu VW-ovac Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 16, 2007 Pozdrav prijatelju a sta ces,kriza neka mi vlada,nema se para pa s time i sama neka volja za VWom ,tuningom i bilo cim vezanim nekako splasnula... nema se nest vremena.. skuzio sam da imam stari auto koji dosta trosi a nejde a jos sto me najvise smeta je sto je neudoban, i to mi vec lagano ide na zivce najvise... E da moram ti rec Skec da je tvoj autek dobio konkurenciju! al nesmijem vise nista otkrit jer ce me docekat :palica saznat ces sve na vrijeme uskoro valjda nego da nebudemo oftopic... aj stavite +5 smajlica jso limit,, i kako se kaze mirna Bosna... aj zivili aj ne lazi..... curu si naso pa te zato nema jel tako? :palica Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted September 16, 2007 Slazem se sa susedom tomekom treba jos bar 5 smijlica Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted September 17, 2007 jel vi to probali uvest +5 smajlica pa se server stalno rushi sad? Speedy - KA ima skeccinog crx-a ,a i mi u Samoboru imamo konja za tu trku Fogy kume e da je to istina nebi me uopce bilo,a svoju tvrdu duju bi vec rjesio... no nazalost propuh u novcaniku... Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted September 18, 2007 Tomek dobit ces ban... iliti citaj BANUT cu te Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted September 18, 2007 Tomek dobit ces ban... iliti citaj BANUT cu te sad si se otkrio! Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted September 18, 2007 Sorry al morao sam Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted September 18, 2007 vidi se da se tomek vratio .......................poceo je opet TOTALNI OT ak ti je tvoj golf neudoban onda si kupi citroena......kad volis trosjed na kotacima Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted September 18, 2007 sused :palica si ti videl naseg konja za utrku? integrirat cu ja radije trosjed u golfa nego da nebudemo OT , iako je topic jedan od uzaludnih... skeco,fog, jady - hocete li povecat broj smajlica za +5 u postu? Share this post Link to post Share on other sites