miro 5 Posted September 26, 2016 Program 09.06. PetakUlaz na prostor VWTS, kao i prijave za natjecanja, ce biti moguć od 18:00.Party otvorenja uz DJ-a10.06. Subota.Ulaz na prostor VWTS kao i prijave za natjecanja od 7:00 do 13:00Od 14:00 započinje ocjenjivanje SHOW&SHINE automobila po principu predstavljanja i ocjenjivanja ispred glavne bine.Završetak je planiran za 18:00h. Organizator zadržava pravo izmjene plana.Dodjela priznanja za SHOW&SHINE 20:00Bogata ugostiteljska ponuda, veliki izbor VWCC artikala, prezentacije prodajnih asortimana naših sponzora. Ocjensko spretnosna vožnja7. NAGRADA GRADA KARLOVCA In Memoriam Igor Bagarić Bagi Sponzor OSV: Auto Hrvatska-Karlovac 1. nagrada Servis za automobil 2.nagrada Ulje za automobil 3.nagrada VW GTI sunčane naočale Kotizacija za OSV 50kn T-Shirt event PRAVILNIK OSV VWTS 2017.doc SKICA IS 01.pdf PROGRAM NATJECANJA OSV 08:00-14:00 – prijave na VWCC INFO pultu 11:00 – početak neobveznog treninga 15:00 – predviđeni početak natjecanja 18:00 – predviđen kraj natjecanja 20:00-- proglašenje pobjednika PARTY!!! SHOW & SHINE Kotizacija 150 kn T-Shirt event. PROGRAM SHOW & SHINE 08:00-14:00 – prijave na VWCC INFO pultu 14:00-18:00 -- ocjenjivanje 20:00 -21:00 -- proglašenje pobjednika PARTY!!!Parking/Kampiranje u sklopu PVWTS 50 kn Parking za posjetitelje 0 knNapomena:Zbog bolje organizacije prostora za parking, molimo Vas da ispunite formu na postavljenom linku:https://www.vwtuningshow.com/prijava/Iz pristiglih prijava sa fotografijama automobila, organizacijski tim će odabrati automobile sa kojima će popuniti prostor za parking.VIP VWTS 2K17......prostor ispred glavne bine (plato 2)P VWTS 2K17............prostor (plato 1)Svi koji se prijave imaju pravo natjcanja, ali nakon izvršenog ocjenjivanja vraćaju se na svoj prostor za parking.Prijave se zaprimaju zaključno do 08.06.2017.Ako prijava nije poslana, nema problema, slobodno dođite i na dan samog održavanja susreta.ENG:Registration for the 15th annual.VWTS event has commenced. Please fill in the application forms on the link given below as to assure efficient organisation regarding parking..Kind RegardsVWCC Teamhttps://www.vwtuningshow.com/application-form/D:Sehr geehrte Gäste!Die Bewerbungsphase für die 15. VWTS hat begonnen. Wegen der besseren Organisation der Parkplätze, bitten wir Euch das Bewerbungsformular im unten aufgeführten Link auszufüllen.http://www.vwtuningshow.com/prijava/F:Chers,On a demarre les registrations pour le 15.VWTS! Pour mieux organise l espace de parking, on vous en prie de remplir le formulaire sur le lien dessous! Mercihttps://www.vwtuningshow.com/application-form/It:Cari,Abbiamo lanciato l applicazione per i 15.VWTS! Per una migliore organizzazione degli spazi di parcheggio, si prega di compilare il modulo al link sotto.Graziehttps://www.vwtuningshow.com/application-form/- - air-cooled parking- sexy car wash- hostese- nagradne igre- dječja zona- prezentacija klubova- takmičenja između klubova (team challenges)- tombola- promotivne vožnje Auto Hrvatska - Karlovac11.06. Nedjelja- završetak VWTS-a *Opće odredbe i uvjeti*Kotizacija za ulazak vozilom na SHOW & SHINE parking je* 150kn (20€)* poautomobilu, osobe u automobilu ne plaćaju ulaz. U paketudobodošlice će se nalaziti majica eventa i promo materijali sponzora.Ukoliko se ne natječete na nekim od natjecanja (Style, OSV), za ulazakvozilom na parking VWCC+kampiranje (vidi kartu) dužni ste platiti *50kn(7€)*. *Kampiranje se NE naplaćuje,naplaćuje se ulaz autom u kamp za sva 3dana (dvije noći). U cijenu je uračunata boravisna taksa. *Simbolična je to pomoć daovaj skup i dalje održimo, te da ga iz godine u godinu unaprijedimo. Ulazakvozilom je dozvoljen samo VAG vozilima, te svim vozilima VIP i PRESSgostiju.Moguće je produžiti članstvo, učlaniti se po prvi puta, ili preuzeti svojučlansku iskaznicu, na VWCC INFO pultu. Ukoliko plaćate članarinu, obaveznouzmite račun kao potvrdu o predaji uplate!Kampiranje na mjestu održavanja skupa je dozvoljeno, a također su Vam naraspolaganju usluge ugostitelja iz okolice, no u tom slučaju vodite računao pravovremenoj rezervaciji.http://www.vwtuningshow.com/smjestaj/Ukoliko ste partner kluba ili medijska ličnost, a niste poštom zaprimiliVašu VIP/PRESS akreditaciju, budite slobodni preuzeti je na VWCC INFO pultu.Na VW Tuning Show-u je dozvoljeno:-prezentirati svoje vozilo-prezentirati svoj klub/udrugu-postaviti vlastiti šator-donijeti vlastitu hranu i piće-dovesti ne registrirano vozilo (na prikolici)Na VW Tuning Show-u nije dozvoljeno (a bez dozvole Organizatora):-prezentirati poduzeće ili obrt-paliti vatru-voziti vozilom po kampu-voziti vozilom brže od 10 km/h bilo gdje-upravljati vozilom u alkoholiziranom stanju-nekontrolirano ubrzavati, kočiti, ili uzrokovati proklizavanje guma/vozilabilo gdje-odlagati smeće bilo gdje drugdje osim u predviđene kante/vreće za smeće-kretati se vozilom koje nije registrirano za cestovnu upotrebu, osim akoOrganizator ne izda dozvolu- molimo da se ne kupate u rijeci, niti penjete po drveću.-djecu nikad ne ostavljajte bez nadzora, a svu vašu vrijednu imovinu držitena sigurnom, odnosno zaključanom-izbjegavajte pomicati vozilo jednom kad se parkirate, no ako je to nužno,učinite to sigurno kako nebiste oštetili svoju ili tuđu imovinu, odnosnosebe ili drugu osobu.Hvala Vam što Vašom suradnjom činite ovaj skup ugodnim iskustvom!Izjava o odricanju odgovornosti: Udruga građana "Prvi hrvatski Volkswagenklub" kao Organizator Skupa "VW Tuning Show" se ograđuje od eventualneštete imovine (npr. vozila, šatora i dr.) ili gubitka iste (npr.dokumenata); fizičkih ozljeda posjetitelja (npr. kupanjem u rijeci,skakanjem u bazen i dr.); kao i od psihičkih trauma kod malodobnikauzrokovanih nekim od izvedenih točaka zabavno-animacijskog programa "VWTuning Show"-a (npr. sexy car wash), koje su prouzročene ne izravno odstrane Organizatora, već od strane posjetitelja Skupa ili Organizatorovihpodizvođača. Ne preporučuje se dolazak maloljetnika bez nadzora roditeljaili odrasle osobe. Bilo koju nepravilnost, neprikladno ponašanje,alkoholiziranost, ozljedu, namjerno ili slučajno oštećenje imovine, svakiposjetitelj Skupa je dužan prijaviti Organizatoru ili djelatnicimaosiguranja. Dolazak posjetitelja na Skup, boravljenje na istom i korištenjepruženih usluga je isključivo na vlastitu odgovornost.*Organizator zadržava pravo izmjene programa bez prethodne najave.*S poštovanjem, VWTS TEAM PRAVILNIK OSV VWTS 2016.doc Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted June 8, 2017 (edited) Nakon dugo godina dolazim malo pogledati aute i vidjeti ekipu koju godinama nisam vidio... vidimo se u subotu... Edited June 8, 2017 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
vwtonco 0 Posted June 9, 2017 Naravno da dolazimo vwidimo se Auto ni ove godine nisam stigao slozit po zelji ali ne propustamo event . Share this post Link to post Share on other sites
bekic20 0 Posted June 9, 2017 pozdrav jel ima ko volje da malo objasni kuda je najbolje ili najbrze ili najjeftinije doc..koje sve rute imaju za do karlovca nisam nikad bio gore a imam u planu otici mozda veceras mozda ujutro,pa ako ko ima volje objasnit kuda ici npr ako autoputem koji izlazi i tako to bio bih zahvalan..hvalaaa Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted June 9, 2017 Gnojeva nazalost nema, ali bujemo podrzali ivent dolaskom. ? Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 10, 2017 Cuvari relikvije Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
MarkoTDI 0 Posted June 11, 2017 Ove godine po meni susret pun pogodak. Ekipe je bilo više nego ikad. Organizacija odlična.. Čista petica Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted June 11, 2017 Kakvo je ovo sranje, ja malo dosao na izlet vidjet sta ima, a ono nigdje nikoga, pa do kada je to trajalo? Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 11, 2017 Kakvo je ovo sranje, ja malo dosao na izlet vidjet sta ima, a ono nigdje nikoga, pa do kada je to trajalo?Petak, subota glavni dan, nedjelja pozdrav ekipi Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted June 11, 2017 Jucer se vratio u daleku mladost.... stvarno sam sreo hrpu one stare ekipe koja je bila na prvim Worthersee-ima, toliko mi je bilo drago da ne mogu opistati... Pozdrav svima jo jednom... I da... bilo je dosta dobrih auta, zadovoljan i sa tim djelom... Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 11, 2017 A di su slike za nas koji smo daleko? ? Share this post Link to post Share on other sites
MarkoTDI 0 Posted June 11, 2017 (edited) Ove godine puno ljudi i puno novijih projekata.. izlazimo iz recesije i više se ne vozimo u dvicama Edited June 11, 2017 by MarkoTDI Share this post Link to post Share on other sites
highlander 0 Posted June 11, 2017 Jucer se vratio u daleku mladost.... stvarno sam sreo hrpu one stare ekipe koja je bila na prvim Worthersee-ima, toliko mi je bilo drago da ne mogu opistati... Pozdrav svima jo jednom... I da... bilo je dosta dobrih auta, zadovoljan i sa tim djelom... ko da mi čitaš misli ... ja bi baš tačno to napisao, a taku ču samo reči ... slažem se u potpunosti Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted June 11, 2017 Sa ovom slikom bi trebalo zavriti priču o susretu 2017... vidimo se dogodine... THE END... Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted June 11, 2017 ja sam se jucer osjecao kao, neznam... kao prije 10, 12 godina ili vise jos. neopisljivo!!! hvala svima! Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted June 12, 2017 Ja doista mogu reci da je bio jedan ugadan susret i zahvaliti se nasem predajedniku na dobrodoslici u moje i Sašino ime.. a i zahvala ljudima koji su me vratili u mladost, koji su vratili sjecanja na stara dobra vremena.. Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted June 12, 2017 Odlicno, kao i svake godine ? Share this post Link to post Share on other sites
PeroB 0 Posted June 12, 2017 (edited) Steta na ogromnim propustima to se tiče ocjenjivanja. Nikad nisam bio u KA, ne mogu osobno po ničemu pljuvati, ne želim biti jedan od onih kojima uvijek nesto smeta (ponavljam, nikad nisam bio u KA ili se natjecao), ALI u najmanju ruku je žalosno, sramotno, ponižavajuće da se osoba prijavi na 'event', NE PREGLADAJU mu uopće auto, i nakon toga mu se ne javljaju i ignoriraju ga. Jos jednom naglasavam, osobno me briga za pehare i samo natjecanje, važno je da ekipa stima, da se ima s kim popričati i razmijeniti dojmove, vidjeti kolege sa foruma, upoznati se sa novim licima... Ipak, treba biti čovjek i priznati pogresku. Pogotovo kad se uzme u obzir da se dosta ekipe odriče drugih stvari da bi uložili neke novce u auto, provodi sate u garaži, na forumima istraživajući.. Vjerujem da nije to sve lako organizirati, da se propusti moraju dogoditi, ali barem se nemojmo praviti ludi i priznajmo ih. Na kraju svega, jedno 'jebiga falili smo' puno znači. Koje nije doslo. A vjerojatno ni neće. Lakse je 'seenati' poruku. Lijep pozdrav svima Edited June 12, 2017 by PeroB Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 12, 2017 Ma ocjenjivanje nebitno.ja sam prvi puta usao sa autom i vjerojatno se natjecao jer mi je Vec reko u 4 ujutro da sam dobio 1.mjesto...cak ni neznam koji su sve auti bili jer sam samo jedan krug napravio.ali zato vise znam ko je od ekipe bio.uglavnom festa do zore i LP Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 12, 2017 Ma ocjenjivanje nebitno.ja sam prvi puta usao sa autom i vjerojatno se natjecao jer mi je Vec reko u 4 ujutro da sam dobio 1.mjesto...cak ni neznam koji su sve auti bili jer sam samo jedan krug napravio.ali zato vise znam ko je od ekipe bio.uglavnom festa do zore i LPNeka si ti meni prezivio Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted June 12, 2017 Da, da. Definitivno neprocijenjivo popiti par piva sa starim drugarima. Nadam se sledeće godine ponovnom dolasku, ali celi vikend. Share this post Link to post Share on other sites
tutwagen 0 Posted June 12, 2017 odlicna zabava,dosao sam s ekipom posljepodne u subotu jer je sam dolazak bio neplanski ali eto da ne gubimo tradiciju :Dsve ostalo kako treba Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted June 12, 2017 Meni je žao ali nikako nismo mogli stići.... Share this post Link to post Share on other sites
prka_st 1 Posted June 12, 2017 Zao mi je sta nisam mogao ranije doci....po meni sve bilo na nivou svaka cast organizatorima.....jos kad vidis ljude od prije 10 god srce ko kuca.....vidimo se dogodine. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted June 13, 2017 (edited) Dosli, napili se i dobro se zabavili. Nadam se samo da nam nitko ništa ne zamjeri.Mi se ne sjećamo nicega tako da nemamo nikakvih zamjerki . Pozdrav od vesele ekipe I koja sa puta Edited June 13, 2017 by Rallye G60 Share this post Link to post Share on other sites