limp19 6 Posted September 27, 2016 Imam android touchscreen u b6 i pali se cim dam kontakt. Kako ide zima odmah je akumulatoru teze ujutro da okrene. Kontam staviti prekidac da ga mogu rucno ukljuciti. Skinem uredjaj i vidim nazad zutu crnu i 2 zelene zice. Presjecem crnu mada se nista nije desilo a koliko znam zuta je memorija sta da radim? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted September 27, 2016 Da to nema veze sa tim Androidom nego ti jednostavno akumulator odlazi? Jer ako je dobro spojen, prilikom paljenja trebao bi prekinuti dovod struje kazicu. Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted September 27, 2016 Aku je dobar provjereno. Prekine on njemu dovod struje ali opet malo teze okrene. Jedino da vidim cetkice anlasera u kakvom su stanju Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted September 27, 2016 (edited) Izvadi Android pa probaj opet, ako isto treba duze da upali, onda znas da nije u njemu problem. Ona zuta za memoriju ne moze raditi nikako takve probleme. Edited September 27, 2016 by projektilski Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted September 27, 2016 Tih 1A dok se uredjaj pali neces osjetit na akumulatoru, tako da trazi drugdje, a mozes ga jednostavno i ugasit na gumb dok ne upalis auto.. Ostane radit i bez mase jer masu jos ima preko ovog bijelog konektora sastrane... Share this post Link to post Share on other sites
amercivic 0 Posted September 27, 2016 Uzmi instrument i izmjeri da negdje drugo ne vuce struju, ili jednostavno ti je aku los. Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted September 27, 2016 (edited) Niste me shvatili. Ne vergla on sad duze nesto nego nije na zub kao inace. A mislim da povuce vie jer i zvucnici podju da suste tiho jbg ima ih na svim vratima... kako mogu vidjeti gdje je stalan plus A ne moze se ugasiti na dugme dok ne digne sistem tipa 45 sekundi Edited September 27, 2016 by limp19 Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted September 27, 2016 Ma dok ne digne sistem on ne trosi 1 Amper... A kako upali auto kada je ovako konektor iskopcan? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted September 28, 2016 CAN gasi struju nakon 15 min ,nesto drugo ti mozda cucla aku ,a to sto kod paljenja povuce struje je 1% kolko autu treba da kresne ,nesto drugo tebe muci stavi voltmetar na aku i vidi na kolko padne kad palis ,imao je frend problema ,12.4 pokazuje ides uaplit auto padne na 10.xx i nekad jedva upalio dok nije izdahnuo i onda je opet pokazivo oko 12 dok ne krenes palit padne 8 nesto Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted October 1, 2016 Znaci nema veze iako je radio upaljen. Bio sam kod majstora kaze da alnaser vrti extra bas cu probati izmjeriti napon aku pri verglanju ujutro Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted October 10, 2016 Mjerio sam aku pri paljenju padne na 10.8v da li je to znak da je ipak aku u pitanju? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted October 11, 2016 oslabio je ,znam da na benzincu ne padne puno mozda 0.6v ali frendu kad je 10.xx pokazivo kod paljenja krepao je nakon nekog vremena Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted October 11, 2016 A exide premium 77ah nema mu ni god... Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 586 Posted October 11, 2016 Exide ima tri godine garanciju pa odnesi im neka ga provjere pod opterecenjem i ako nevalja dobit ces drugi a ako je sve u redu jedna stavka manje na koju ces sumnjati. Moguce da je neka tvornicka greska pa je rekao zbogom. Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted October 11, 2016 Problem je sto mi je mjesto gdje sam ga uzeo 300km od mene. Neka ga jos dok pali. Ozbiljno razmisljam o varti ili banneru Share this post Link to post Share on other sites