vlaho 2901 1 Posted November 11, 2016 (edited) Da ne dizem prasinu u topicu koji nije za to, a vezano za tu kaznu.. Ekipa lijepo se provedite sutra i nadam se da će vas vrijeme posluzit. Edited November 11, 2016 by vlaho 2901 Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted November 11, 2016 Uffff Evo mi stigli u Osijek preko Bosne, sinoć smo gatali kako ćemo i što na kraju smo zamalo otišli sa passatom ali tek bi onda požalili....Odlična turneja do tu sutra čekamo nastavak Presretači su kaznili Zvonu radi felgi i nizine pa eto ako je on nekoga s tim ugrozio mi se ispričavamo i sad idemo Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted November 11, 2016 Vlaho pa nemoj tako....onda po tebi vise od pola auta sa nase scene nema sta radit na cesti A ekipa koja se provozala do VU svaka cast ja nikako da se pridruzim a relativno sam blizu Samo dajte slika Share this post Link to post Share on other sites
klikiTDI 16 Posted November 11, 2016 Uffff Evo mi stigli u Osijek preko Bosne, sinoć smo gatali kako ćemo i što na kraju smo zamalo otišli sa passatom ali tek bi onda požalili....Odlična turneja do tu sutra čekamo nastavak Presretači su kaznili Zvonu radi felgi i nizine pa eto ako je on nekoga s tim ugrozio mi se ispričavamo i sad idemo Momci vidimo se sutra,cuo sam se na fejsu sa Zvonimirom jer sam tu OS ponudio pomoc ako treba,sad i tebi kazem..Vidimo se sutra Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted November 11, 2016 Nita nam neće ovi dan pokvarit Ni kia ni snijeg ni policaci Vidimo se sutra sa voljom i na vrijeme Share this post Link to post Share on other sites
badanj 0 Posted November 11, 2016 Iskreno nezalim niti malo za kaznom,samo sam dao upozorenje ostatku ekipe koja je u iatoj situaciji kao i ja. Vrlo dobro znam o cemu govorim jer sam bio u organizaciji vw meeta imotski i zamolili policiju da ne diraju nikoga kao sto i nisuimali su razumjevanja jer smo im fino i kulturno objasnili o cemu se radi,stoga je moje misljenje da je to propust organizatora,al nema veze idemo dalje samo jako i jos nize,vidimo se sutra pozz svima ? Share this post Link to post Share on other sites
ivan25 17 Posted November 12, 2016 Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 12, 2016 O fak... nikad bolji reli! Ljubomoraan!!! Share this post Link to post Share on other sites
ivan25 17 Posted November 12, 2016 Bilo odlicno !svaka cast cijeloj ekipi stvarno nas se okupilo ove godine iz svih krajeva HR. Vidimo se nagodinu! Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted November 12, 2016 Nakon puno godina kako sam ovo planirao i uvijek bio spriječen, ove godine nita nam nije moglo stati na put(zasada).. Želio bih se zahvaliti Srkiju i ostalima iz Osijeka na dočeku i svim dragim ljudima koje sam vidio danas u obilasku Vukovara... Pozdrav iz Požege Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted November 13, 2016 Najjači do sada Ekipa bilo je dostojanstveno i ba onako kako treba biti Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted November 13, 2016 Svaka cast ekipa ? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted November 13, 2016 Di ste to u Pozegi bili? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 14, 2016 Zahvaljujemo se svima koji su prisustvovali susretu i pomogli da sve prode kako treba. Ove godine najveci i najsarolikiji odaziv ikada, bilo je otprilike 65 auta i bilo nas je od imotskog do vukovara. Vrijeme nas je posluzilo i uspjeli smo sve odraditi kako treba. Svi su se korektno ponasali i zbilja je bila lijepo za vidjeti toliku kolonu bez divljanja i slicnih ekscesa. Zahvaljujemo se Opcoj zupanijskoj bolnici Vukovar na besplatnom obilasku i vodicu, Stickers.hr na naljepnicama i VWCC-u na poklonima za goste. Nemojte nam sta zamjeriti i nadam se da se vidimo iduce godine u jos vecem broju Pozdrav od vwcc Osijek ekipe Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted November 14, 2016 Preko brda i dolina ABF se pokazao kao ekonomičan Vukovar Pozdravili smo se sa svima i krenuli kroz snijeg prema Požegi gdje su nas nestrpljivo čekali naši dragi tamburaši i Kićo Ćiro Sljedeće jutro kafa u centru Požege... i jedan od mojih razloga dolaska u Požegu I preko Banja Luke lagano doma nakon vikenda gdje su mi i srce i duša veliki kao Dunav... Share this post Link to post Share on other sites
sicavw 0 Posted February 5, 2017 Bilo je odlicno Poslano sa mog VIVAX FLY 2 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites