oglascado 0 Posted September 12, 2007 ? teta auta,a mislin da je vlasniku veća du??evna bol nego svi lomovi,ovoliko truda i ljubavi ulo??it pa do??ivit sudar,ko u najgoroj noćnoj mori,al nije se preda ,ostaje na vw-u i tunira i dalje Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 13, 2007 (edited) O evo jo?? jedne sveznalice. Po čemu ti vidi?? da je home made roll bar? Nije ti ??ao lika, ma super.... frend mi pricao o tome autu...on ima nesto vise o tome... -ja sam ga samo "quote"-ao... EDIT:jbga takav sam,nije mi ga zao... kakav bi to svijet bio da svi nekog zale dogodilo se i sta sad,Boze moj,zivot ide dalje Edited September 13, 2007 by TDI Boy Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 13, 2007 frend mi pricao o tome autu...on ima nesto vise o tome... -ja sam ga samo "quote"-ao... EDIT:jbga takav sam,nije mi ga zao... kakav bi to svijet bio da svi nekog zale dogodilo se i sta sad,Boze moj,zivot ide dalje nesavijesnost ti je u skladu s godinama, naucit ces Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 13, 2007 da ga znam normalno da bi mi ga bilo zao...al ovako Fog btw necu vise kvarit topic glupostima Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted September 13, 2007 Zivot je jako vrjedan i rjedak i treba ga znat cuvati takodjer i cjeniti zato ljudi pamet u glavu Share this post Link to post Share on other sites