mk2 0 Posted October 11, 2016 00287 je kod greske zadnji desni tocak.senzor mijenjan 2 puta ali problem ostaje isti prsten ociscen ali je i kabal bio otkinut pa sam ga produzio.ponekad se lampica ugasi ali se abs pocinje nekontrolirano paliti bez dodira kocnice.ako ko zna nek pomaga Share this post Link to post Share on other sites
perotok 0 Posted October 11, 2016 Negdje imaš problem sa žicama još uvijek... Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
mk2 0 Posted October 17, 2016 ajmo ljudi znal iko ista.dali neko zna gdje zice prolaze. Share this post Link to post Share on other sites
Masni 0 Posted October 23, 2016 napravi ciljanu diagnostiku i pokazat če ti gdje je točno greška. možda ti je modulator abs -a u kvaru. možda je negdje cilindar zaštopan pa nema otpuštanja prema modul. kad je mjenjano ulje u sistemu??? sve to ima neke veze Share this post Link to post Share on other sites
mk2 0 Posted December 15, 2016 Problem i dalje nije rijesen kojem god elektricaru odem on kaze neradim to ,do prije par dana lampica se nije gasila nikako onda mi se poceo cut lezaj na tom tocku gdje je senzor otisao i majstor zamjeni lezaj sa prstenom komplet , da bi se na probnoj voznji lampica ugasila i nije se palila sve do danas.sad dali bi ja mogao da pregledam te kablove i ozicenja samo neznam gdje prolazi taj kabal.pozz Share this post Link to post Share on other sites
jooka 1 Posted December 15, 2016 Problem i dalje nije rijesen kojem god elektricaru odem on kaze neradim to ,do prije par dana lampica se nije gasila nikako onda mi se poceo cut lezaj na tom tocku gdje je senzor otisao i majstor zamjeni lezaj sa prstenom komplet , da bi se na probnoj voznji lampica ugasila i nije se palila sve do danas.sad dali bi ja mogao da pregledam te kablove i ozicenja samo neznam gdje prolazi taj kabal.pozz neznam kako je kod tebe ali kod mene kabal prolazi ispod zadnje klupe i skužio sam da kad zena sjedne odostraga nepali se lampica, cim sjedne 100 kg ona se pali. Digao sam klupu i zakrenio malo kabal i zaljepio ga za sasiju krep trakom i kako sam pustio klupu dolje vise se nepali i sve uredno radi Share this post Link to post Share on other sites