EUROPE3 0 Posted October 28, 2016 Pozdrav svim forumašima. Raspravljalo se o ovoj temi našao sam nešto ali konkretno me zanima plastična račva vode za golf 3. Već neko vrijeme taji lagano te bih zelio zamjeniti ali kako u ponudi u autodjelovima nude samo famoznog Toprana koji je jako loš te se ne preporuča. Našao sam Febijevu ali ne znam kakva je i da li ko ima iskustva te moilim da mi se preporuči neka koja bi trajala.Od kakvog pouzdanijeg proizvođača. L.P. Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted October 28, 2016 najbolje original iz ovlaštenog sad pošto nisi naveja koji motor i koja račva jer imaš s boka jednu koja je oko 100 kuna i imaš onu naprid koja je oko 170kn to su otprilike cijene iz ovlaštenog Share this post Link to post Share on other sites
EUROPE3 0 Posted October 28, 2016 To je ona iznad grijača,ima mali odvod na posudu. Mjesto za senzor i 2 ulaza ako se ne varam. Nude mi i neku Meile,evo danas sam pitao u 1 autodtelovim. Navodno su extra. Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted October 28, 2016 ma to je sve isto topran,mayle,febi vjerojatno se proizvode na istom mistu samo drugo ime ta ti je original oko 170kn ta je vjerojatno oko 50 ja san to prominija ima 10 godina stavija sam original i još traje na tebi je Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 28, 2016 glas za orginal... plus brtveni prsten za davac temp Share this post Link to post Share on other sites
EUROPE3 0 Posted October 28, 2016 Hvala decki. Nemam se sta dvoumiti. Original onda. Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites