1 1
Mirage

Golf 6 crijevo dovod pranje zadnjeg stakla

Recommended Posts

I meni je tu bilo puklo.

Unutra je cjevcica omotana trakom. Ogulis traku i nastukas cijevcicu i zamotaj trakom opet

Samo povuci gumu dolje, malo na silu, ili si pomogni s plastičnim nožem ako nemas alat za to ili necim da ne ostetis boju

Ok, hvala! Izgleda da svima puca, prije ili kasnije, cijev je od dosta krute plastike pa vjerojatno zato. Mogli su to i bolje riješiti. Probat ću ubaciti nešto kvalitetnije umjesto postojeće. Kakva je ta cijev na 5icama? Zna netko?

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

rebrasti shit.... iam u servisu set tj cjev samo za reperaturu s 2 spojnice

Ma rađe bi nešto trajnije, ovo crijevo može opet za mjesec dana puknuti na nekom drugom mjestu pa ajde opet rastavljaj

Stavi obicno gumeno crijevo sa spojnicama, ja tako imam na haubi umjesto tog plasticnog tvrdog rebeastog koje je puklo...

Nabavio sam gumeno crijevo, jedino ne mogu nigdje naći ovu izolacijsku traku kojom je bilo omotano originalno plastično. Nema ni u Bauhausu, ni u Pevecu...zna netko neki specijalizirani shop gdje bi to ili slično mogao kupiti? S jedne strane treba biti ljepljiva, a s druge kao neka mekana tkanina...

Edited by Mirage

Ima i Tesa od 25mmx25M tako ako ti treba šira uzmi nju i samo jedan savjet pošto sam radio s tom i ovom širom iz Chipoteke, zalijepi kraj trake sa kapljicom ljepila i držat će bez brige jer to lijepilo na traci nije baš najbolje pa da se kasnije ne odmotava na tom dijelu. IZOLIR TRAKA PLATNENA TESA 25mm x 25m

Ma ova 15 mm će biti dovoljna, tu negdje je i original. Hvala na savjetu, skužio sam da je slabo ljepilo kad sam skidao original traku, baš se vrh odlijepo malo.

Da, odljepljuje se sa vremenom a vidio sam to kada sam skidao oplatu na prednjim vratima i dosta traka je bilo odmotano i visjelo jer kada je ljepilo popustilo počela se traka odmotavat, pogotovo one koje su namotane pod pritiskom, kao nosače za kablove i slično. Pošto sam sve ponovno radio a da to izbjegnem stavio sam kap, dvije na završni kraj i mir.

1 1