EUROPE3 0 Posted December 1, 2016 Pozd. Imam probl.da mi remen i remenica pilaju plastiku od zupčastog jer mi fali vijak kao na slici. E sada,dal se taj vijak uvije unutra il ga drzi kontra matica? Tko zna?I koji je vijak uopće,koliko dug.Golf 3, 1.9 dizel. Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Evo jos jedna slika iz bliza. Ne vidim navoj unutra. Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Zagigti 1 Posted December 1, 2016 Taj vijak budes jebeno stavio unutra izgleda kao slovo T i dolazi iz kontra strane a tu je samo matica Poslano sa mog SM-G531F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 1, 2016 amen Zasad moze i vezica pomoci Share this post Link to post Share on other sites
EUROPE3 0 Posted December 1, 2016 Hm... veselja.Da li se moze stavit nekako a da se ne skida alternator?Nekakav obicni vijak? I kako? Imas li kakvu sliku da znam sta kupit? Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Zeza je tu i vezicu uvuć! Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 1, 2016 tesko ces kupit sem u ovlastenom a vjerujem da imam doma takav vijak... Share this post Link to post Share on other sites
EUROPE3 0 Posted December 1, 2016 Koja je procedura? Nema mjesta odozgora gledano za uvuć ga. Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 1, 2016 magnet jbg i navuc ga s ledja.... sex jest jbg... A ni skinit alternator nije neka velika rabota... Share this post Link to post Share on other sites
EUROPE3 0 Posted December 2, 2016 Autofreak jel mozes nabaciti neku sliku tog vijka. Znacilo bi mi. Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted December 2, 2016 Mi smo ga magnetom uvukli...onaj magnet kao antena od auta ima to u plodinama za kupot...bar je bilo...i s tim lagano ide Share this post Link to post Share on other sites
EUROPE3 0 Posted December 2, 2016 Aha,dobra ideja. Rekao je kolega Freak da bi islo magnetom. Al ne znam kako izgl.pa bi pokusao nesto stavit. Jel moze obicni vijak s podloskom,il trebam bas orig. Civili mi i trosi remen ovak. Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 2, 2016 (edited) to bi trebalo biti ovo? cca 14kn u ovlastenom https://www.ecstuning.com/b-genuine-volkswagen-audi-parts/t-head-screw/n90053401/ Edited December 2, 2016 by projektilski Share this post Link to post Share on other sites
EUROPE3 0 Posted December 2, 2016 To te pitam!Hvala stari. Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 2, 2016 bravisimo.... http://tinypic.com/r/2u4sqkp/9 Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted December 2, 2016 ja sam to sebi probava uvući i nakon jebavanja sat vrimena nisam uspija nikako (auto je bija na dizalici zupčasti skinut,pumpa vodena,2 magneta hvataljka i nema teorije,na kraju mi je ispa šaraf i osta negdi nisam ga moga naći,ispuhiva zrakom i svašta nešto al ga nigdi) tako da probaj al sex žešći na kraju sam stavija vezicu Share this post Link to post Share on other sites