MATAVR6 0 Posted September 14, 2007 Evo pade mi na pamet da otvorim ovu temu,znaci ako naletite na eBay-u na nesto zanimljivo sto bi moglo valjati nekome iz cluba postavite link :icon_smile: Ja sam zapeo za ovo, rođak odrađuje posao u Švabiji :icon_biggrin: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...y0%3D%26fvi%3D1 Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 16, 2007 sad si me sjetio http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=2643 inace, grana je dan danas kod mene (miro nikako da dodje po nju) Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted September 18, 2007 (edited) sad si me sjetio http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=2643 inace, grana je dan danas kod mene (miro nikako da dodje po nju) Jel na prodaju prijatelju,ako jest moze cijena? Edited September 18, 2007 by MATAVR6 Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 18, 2007 pa jel ne pise 9,99€ salim se....grana je od mire, bila je samo kod mene na poliranju Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted September 18, 2007 Ajd strucno misljenje.... KOLIKO VRIJEDI OVO Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 18, 2007 mislim da su takve nove cca 300€ (na ebay) evo, mota je bas kupio takve, mislim da ga je izaslo oko 500e ovdje Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted September 18, 2007 Znaci da se isplati ici do nekih 150 "jura". Sta Mota kaze, kako mu se auto ponasa na njima? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 18, 2007 ne, po meni je bolje dat parsto € vise za kvalitetnije gewinde mota se ne vozi na njima, Arrow se vozi na takvima, probao sam i ja u njegovom autu i za ponasanje na cesti - RESPEKT gewindama, ali suvise su na losem glasu (opcenito sve te jeftine), pa bila je negdje rasprava bas na tu temu kad smo pljuvali po svim tim jeftinim gewindama Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted September 18, 2007 ne, po meni je bolje dat parsto € vise za kvalitetnije gewinde mota se ne vozi na njima, Arrow se vozi na takvima, probao sam i ja u njegovom autu i za ponasanje na cesti - RESPEKT gewindama, ali suvise su na losem glasu (opcenito sve te jeftine), pa bila je negdje rasprava bas na tu temu kad smo pljuvali po svim tim jeftinim gewindama Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted September 18, 2007 ne, po meni je bolje dat parsto € vise za kvalitetnije gewinde mota se ne vozi na njima, Arrow se vozi na takvima, probao sam i ja u njegovom autu i za ponasanje na cesti - RESPEKT gewindama, ali suvise su na losem glasu (opcenito sve te jeftine), pa bila je negdje rasprava bas na tu temu kad smo pljuvali po svim tim jeftinim gewindama Arrow ih ima i zadovoljan, al treba računati da to njemu nije auto za svaki dan, pa koliko ga voza njemu će dugo durati, ali tebi koliko sam sku??io auto je za svaki dan tko zna koliko će izdr??ati dok ne propi??aju, a i ovaj link ??to si stavio to su polovne, pi??e 5000km, a tko zna koliko je zapravo, rađe nove nego ove Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 18, 2007 Arrow ih ima i zadovoljan, al treba računati da to njemu nije auto za svaki dan, pa koliko ga voza njemu će dugo durati, ali tebi koliko sam sku??io auto je za svaki dan tko zna koliko će izdr??ati dok ne propi??aju, a i ovaj link ??to si stavio to su polovne, pi??e 5000km, a tko zna koliko je zapravo, rađe nove nego ove oprosti, ali nemoj samo rec kako je to arrowu auto samo za "ordiniranje" jer znamo svi da mu neide bas arrow, sala....sta kaze ona mala iz fast fooda Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted September 18, 2007 oprosti, ali nemoj samo rec kako je to arrowu auto samo za "ordiniranje" jer znamo svi da mu neide bas arrow, sala....sta kaze ona mala iz fast fooda to se podrazumijeva Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted September 18, 2007 oprosti, ali nemoj samo rec kako je to arrowu auto samo za "ordiniranje" jer znamo svi da mu neide bas arrow, sala....sta kaze ona mala iz fast fooda Nije ju nasao u Opatiji poslije Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted September 18, 2007 Nije ju nasao u Opatiji poslije I bio ja pred malo opet sa njim u Archiu i nema one male vise Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 18, 2007 bice da joj je istekla viza Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted September 18, 2007 bice da joj je istekla viza AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHHAHA... (nesmijem puno smajlicha stavljat pa cu ovako) x 500 Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted September 18, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHHAHA... (nesmijem puno smajlicha stavljat pa cu ovako) x 500 :doh Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted September 18, 2007 Ti stvarno trazis da te obletim s kecom Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted September 18, 2007 Jel se ta cura sto joj je viza istekla prodaje mozda na eBay-u? Ajd dosta off-a Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted September 18, 2007 Aj recimo da zelim ovo kupit... Blng stvarcica za vrata Ko mi to moze obavit... ili kako to ide.. ili sta... ?... inace mi se vrata znaju otvoriti u voznji.. onako samo popuste lagano... pa bi kad vec radim.. stavio ove chrom Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted September 18, 2007 (edited) Hm,nisam upoznat kako ide kupovina i kakve su postarine za HR al mislim da ima ekipe iz cluba koja je narucivala pa ce ti bolje objasniti. Najbolje je imati nekoga u Švabiji i da ti odrađuje to za tebe i posalje busom, ja tako radim. Edited September 18, 2007 by MATAVR6 Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted September 19, 2007 Aj recimo da zelim ovo kupit... Blng stvarcica za vrata Ko mi to moze obavit... ili kako to ide.. ili sta... ?... inace mi se vrata znaju otvoriti u voznji.. onako samo popuste lagano... pa bi kad vec radim.. stavio ove chrom Kupovo je moj frend, mislim da je postarina nekih 30 e bila za neke 10 kg zvucnike To su skroz novi mehanizmi? (ne razmem dojč ni??) Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted September 20, 2007 TKO IMA G4 GTI? Share this post Link to post Share on other sites