Mouse-RI 3 Posted December 14, 2016 Kad vec imas plan sredjivanja, uzmi ovog pa nastavi po svom dalje, barem je rjesena struja, nosaci, atest... Povadis sta ti se ne svidja, stqvis sta zelis i gas... Puno isplatljivije mi se cini http://www.njuskalo.hr/auti/vw-corrado-1.9-td-oglas-18851847 Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 14, 2016 Da, to je drugi par rukava, trosak ugradnje je uvijek veci nego je pocetno planirano. Share this post Link to post Share on other sites
Mcblyat 0 Posted December 14, 2016 gledao sam taj zuti tdi ali sam se malo raspitao i cuo da je limarija u jako losem stanju a i nema regu a ja sam iz slavonije a auto je u puli,samo bi me previse vucna sluzba izasla a jos popravci i sve to..zasad koliko sam procitao komentare ne isplati se ovo radit,pa cu se pokusat raspitat koliko je cca ugradnja plina u corrado ukoliko si uzmem polovnu atestiranu bocu ako je netko radio,komentari dobrodosli http://www.njuskalo.hr/auti/vw-corrado-g60-oglas-7243753ovaj gledam sad pa,jos da saznam koliko je ugradnja plina i mozda padne taj Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted December 14, 2016 boca nije niti nova skupa ne isplati se stavljati polovna. racunaj za plin ako je monopoint imaš vec za nekih 5.000 kn dobru instalaciju Share this post Link to post Share on other sites
Mcblyat 0 Posted December 14, 2016 cuo sam da ima nekih jeftinih varijanti no da se dosta gubi snaga na tome..ne poznajem nikoga ko ima plin u autu pa nemam pojma niti otprilike koliko bi me kostala boca,ugradnja i atest..ako moze neki savjet gdje je najbolje ugraditi plin pa da mogu nazvati i raspitat se o cijeni i ostalome Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted December 14, 2016 Ne treba ti vucna sluzba, uzmes probe i taka-taka-taka doma Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted December 14, 2016 Kupnja rastavljenog corrado u nadi da imas sve djelove?! sretno ti bilo onda Nije to dojka da ima djelova na kiosku Meni je trebalo jako puno vremena da skupim sve Zuti corrado je od mojeg frenda. ok auto za te novce. pred par godina prelakiran na novo i stavljen je repapirani motor od drugog frenda. u motoru je sve novo. Ako te kaj jos zanima za zuti rrado javi se na pm Share this post Link to post Share on other sites
cukytdi 0 Posted December 14, 2016 (edited) cuo sam da ima nekih jeftinih varijanti no da se dosta gubi snaga na tome..ne poznajem nikoga ko ima plin u autu pa nemam pojma niti otprilike koliko bi me kostala boca,ugradnja i atest..ako moze neki savjet gdje je najbolje ugraditi plin pa da mogu nazvati i raspitat se o cijeni i ostalomeEvo ovako plin taj ti je dobar i isplati ti se brzo ja sam imo dva bmw na plin radio sam servis jedanput kod prijatelja,a na drugom bmw brat je io u Zagreb kod Palade.Nikada nikakvih problema neboj se moje iskustvo samo pohvale.Kada se nastela kako treba plin nema nikakve razlike u snazi. Edited December 14, 2016 by cukytdi Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted December 14, 2016 Atest ti kosta 1000 cca Na plin mozes imat isto snage ko i na benzin...mozes i manje onda ga manje i trosi itd moze se to sve nastelat...jedino placas 500 kuna vise svaki put na tehnickom al ne ides na eko test barem Share this post Link to post Share on other sites
Mcblyat 0 Posted December 14, 2016 na koji tocno mislis ? jedan je zuti sa td motorom a drugi je zuti benzinac,oba sam gledao haha ja sam iz virovitice,tko zna zna tko ne zna nek gugla haha..gdje mi je najblize i najbolje ugradit plin,ili jednostavno ubacite mi link stranice na netu da pogledam i kontaktiram Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 14, 2016 Ja sam ugradio plin na Corrado g60 i izašlo me prije 6-7 godina 9500 kn. Share this post Link to post Share on other sites
klikiTDI 16 Posted December 14, 2016 cuo sam da ima nekih jeftinih varijanti no da se dosta gubi snaga na tome..ne poznajem nikoga ko ima plin u autu pa nemam pojma niti otprilike koliko bi me kostala boca,ugradnja i atest..ako moze neki savjet gdje je najbolje ugraditi plin pa da mogu nazvati i raspitat se o cijeni i ostalomeKolega imao na 2.0 16v novi plin,platio ga 5500kn auto je iso jednako i na bebzin i na plin Poslano sa mog HTC Desire 530 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted December 15, 2016 (edited) Plin ima vecu oktansku vrijednost od benzina. Auto se moze mapirat da na plinu ide bolje nego na benzinu, malo ce vise trosit plina al moze bit jaci nego na benzinu.. Edited December 15, 2016 by G-Unit Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted December 15, 2016 Na zuti iz cakovca mislim. Share this post Link to post Share on other sites
Domba 0 Posted December 15, 2016 Ako se ne varam Lovato EasyFast sustav, multipoint sustav, ide do 125kw. Mene je izasla nova instlacija sa podmazivanjem ventila i atestnom nesto manje od 7500kn. Ici na polovnu bocu koja ima kraci atest da bi istedio 300,400kn, nevidim smisao na ovom iznosu.... Snagu ne vidim da sam izgubio na plin. Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted December 15, 2016 Corrado i plin bih mogao nekako sazvakat al raddo i dizel.... nikako... Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted December 15, 2016 Meni to neide u glavu vase neide mi to s tim...kad neko kupi audia a5 3.0 tdi onda je to super..a da uzme neznam 2.0 benzin il koji vec to nevalja..il pasata cc, dizel je super izbor a benzinac nevalja.. Covjek si hoce napravit autic za 3000 eurica i da se vozi svaki dan..i da mu je ljep..a nece da ima golf 3,4 il sta vec kao ostali.. Zasto bi morao utuc 10000eura u njega ili neznam kao onaj decko Marin iz Rijeke il neznam odakle vec utuc cjelo bogatstvo u njega pa ga imat 10 godina u garazi i napravit 1000km s njim..i na kraju ga u djelove prodat.. Pa nemaju svi novaca za golfove 7 i passate cc Netko kao i sam u drlji od 3000eura vidi srecu i nezanima me nista drugo Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted December 15, 2016 Za 3000€ moze imati sve, samo ne dobrog corrada Bez novaca se taj auto ne slaze. Zazvakana tema i tvrdoglavi su se na kraju uvjerili da je to bas tako. Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted December 15, 2016 Tko nije imao corrada to ne moze shvatiti. A kad ga kupi shvatiti ce na tezi ili laksi nacin. Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted December 15, 2016 Znam sve i meni je to jasno...al dosta ljudi nije Nisam reko tip top sastavit auto,nego auto da se vozi s njim svaki dan i da mu neke sitnice nesmetaju Share this post Link to post Share on other sites
Mcblyat 0 Posted December 15, 2016 (edited) okej,to je prihvatljivo..jos samo da saznam gdje ugraditi i to je to usput,pitanje za taj g60,cuo sam da pretezno svaki corrado ima problema s njime..na sta pazit kad ga uzimam? Edited December 15, 2016 by Mcblyat Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted December 15, 2016 Znam sve i meni je to jasno...al dosta ljudi nije Nisam reko tip top sastavit auto,nego auto da se vozi s njim svaki dan i da mu neke sitnice nesmetaju Naravno, ali onda je to krama. Jer ja ne mogu voziti auto da mi nema ralice i da su mi maglenke i zmigavci slomljeni ili ispucani. A samo to je novo 600-700 eura a di je sve drugo. Za trojku je toliko kuna zamjensko, za corrada osim tuning dijelova ne postoje zamjenski. Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted December 15, 2016 okej,to je prihvatljivo..jos samo da saznam gdje ugraditi i to je to usput,pitanje za taj g60,cuo sam da pretezno svaki corrado ima problema s njime..na sta pazit kad ga uzimam? Problema ce biti u svakom slucaju koji god da uzmeš ali vec kad biraš uzmi 2.0 16v sasvim dovoljno Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 15, 2016 Ako se ne varam Lovato EasyFast sustav, multipoint sustav, ide do 125kw. Mene je izasla nova instlacija sa podmazivanjem ventila i atestnom nesto manje od 7500kn. Ici na polovnu bocu koja ima kraci atest da bi istedio 300,400kn, nevidim smisao na ovom iznosu.... Snagu ne vidim da sam izgubio na plin. Za G60 je nešto skuplji sistem. Share this post Link to post Share on other sites
g.power 1 Posted December 15, 2016 Evo jedne prigodne za ovu temu .Sve isto samo umjesto duje bude Corrado i to diesel imageupload Share this post Link to post Share on other sites