0
Mcblyat

corrado tdi ugradnja

Recommended Posts

gledao sam taj zuti tdi ali sam se malo raspitao i cuo da je limarija u jako losem stanju a i nema regu a ja sam iz slavonije a auto je u puli,samo bi me previse vucna sluzba izasla a jos popravci i sve to..zasad koliko sam procitao komentare ne isplati se ovo radit,pa cu se pokusat raspitat koliko je cca ugradnja plina u corrado ukoliko si uzmem polovnu atestiranu bocu :) ako je netko radio,komentari dobrodosli :)

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-corrado-g60-oglas-7243753ovaj gledam sad pa,jos da saznam koliko je ugradnja plina i mozda padne taj :)

boca nije niti nova skupa

ne isplati se stavljati polovna.

racunaj za plin ako je monopoint imaš vec za nekih 5.000 kn dobru instalaciju

cuo sam da ima nekih jeftinih varijanti no da se dosta gubi snaga na tome..ne poznajem nikoga ko ima plin u autu pa nemam pojma niti otprilike koliko bi me kostala boca,ugradnja i atest..ako moze neki savjet gdje je najbolje ugraditi plin pa da mogu nazvati i raspitat se o cijeni i ostalome

Kupnja rastavljenog corrado u nadi da imas sve djelove?! sretno ti bilo onda :D

Nije to dojka da ima djelova na kiosku

Meni je trebalo jako puno vremena da skupim sve

Zuti corrado je od mojeg frenda. ok auto za te novce. pred par godina prelakiran na novo i stavljen je repapirani motor od drugog frenda. u motoru je sve novo.

Ako te kaj jos zanima za zuti rrado javi se na pm

On 14. 12. 2016. at 18:18, Mcblyat said:

cuo sam da ima nekih jeftinih varijanti no da se dosta gubi snaga na tome..ne poznajem nikoga ko ima plin u autu pa nemam pojma niti otprilike koliko bi me kostala boca,ugradnja i atest..ako moze neki savjet gdje je najbolje ugraditi plin pa da mogu nazvati i raspitat se o cijeni i ostalome

Evo ovako plin taj ti je dobar i isplati ti se brzo ja sam imo dva bmw na plin radio sam servis jedanput kod prijatelja,a na drugom bmw brat je io u Zagreb kod Palade.

Nikada nikakvih problema neboj se moje iskustvo samo pohvale.Kada se nastela kako treba plin nema nikakve razlike u snazi.

Edited by cukytdi

Atest ti kosta 1000 cca

Na plin mozes imat isto snage ko i na benzin...mozes i manje onda ga manje i trosi itd moze se to sve nastelat...jedino placas 500 kuna vise svaki put na tehnickom al ne ides na eko test barem :)

na koji tocno mislis ? jedan je zuti sa td motorom a drugi je zuti benzinac,oba sam gledao haha :D

ja sam iz virovitice,tko zna zna tko ne zna nek gugla haha..gdje mi je najblize i najbolje ugradit plin,ili jednostavno ubacite mi link stranice na netu da pogledam i kontaktiram :)

Ja sam ugradio plin na Corrado g60 i izašlo me prije 6-7 godina 9500 kn.

On 14. 12. 2016. at 18:18, Mcblyat said:

Kolega imao na 2.0 16v novi plin,platio ga 5500kn auto je iso jednako i na bebzin i na plin

Poslano sa mog HTC Desire 530 koristeći Tapatalk

Plin ima vecu oktansku vrijednost od benzina. Auto se moze mapirat da na plinu ide bolje nego na benzinu, malo ce vise trosit plina al moze bit jaci nego na benzinu..

Edited by G-Unit

Ako se ne varam Lovato EasyFast sustav, multipoint sustav, ide do 125kw. Mene je izasla nova instlacija sa podmazivanjem ventila i atestnom nesto manje od 7500kn. Ici na polovnu bocu koja ima kraci atest da bi istedio 300,400kn, nevidim smisao na ovom iznosu.... Snagu ne vidim da sam izgubio na plin.

Corrado i plin bih mogao nekako sazvakat al raddo i dizel.... nikako...

Meni to neide u glavu vase neide mi to s tim...kad neko kupi audia a5 3.0 tdi onda je to super..a da uzme neznam 2.0 benzin il koji vec to nevalja..il pasata cc, dizel je super izbor a benzinac nevalja..

Covjek si hoce napravit autic za 3000 eurica i da se vozi svaki dan..i da mu je ljep..a nece da ima golf 3,4 il sta vec kao ostali..

Zasto bi morao utuc 10000eura u njega ili neznam kao onaj decko Marin iz Rijeke il neznam odakle vec utuc cjelo bogatstvo u njega pa ga imat 10 godina u garazi i napravit 1000km s njim..i na kraju ga u djelove prodat..

Pa nemaju svi novaca za golfove 7 i passate cc

Netko kao i sam u drlji od 3000eura vidi srecu i nezanima me nista drugo

Za 3000€ moze imati sve, samo ne dobrog corrada

Bez novaca se taj auto ne slaze.

Zazvakana tema i tvrdoglavi su se na kraju uvjerili da je to bas tako.

Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk

Tko nije imao corrada to ne moze shvatiti. A kad ga kupi shvatiti ce na tezi ili laksi nacin.

Znam sve i meni je to jasno...al dosta ljudi nije

Nisam reko tip top sastavit auto,nego auto da se vozi s njim svaki dan i da mu neke sitnice nesmetaju

okej,to je prihvatljivo..jos samo da saznam gdje ugraditi i to je to :)

usput,pitanje za taj g60,cuo sam da pretezno svaki corrado ima problema s njime..na sta pazit kad ga uzimam?

Edited by Mcblyat

On 15. 12. 2016. at 15:42, ekusetic said:

Znam sve i meni je to jasno...al dosta ljudi nije

Nisam reko tip top sastavit auto,nego auto da se vozi s njim svaki dan i da mu neke sitnice nesmetaju

Naravno, ali onda je to krama. Jer ja ne mogu voziti auto da mi nema ralice i da su mi maglenke i zmigavci slomljeni ili ispucani. A samo to je novo 600-700 eura a di je sve drugo. Za trojku je toliko kuna zamjensko, za corrada osim tuning dijelova ne postoje zamjenski.

On 15. 12. 2016. at 16:40, Mcblyat said:

okej,to je prihvatljivo..jos samo da saznam gdje ugraditi i to je to :)

usput,pitanje za taj g60,cuo sam da pretezno svaki corrado ima problema s njime..na sta pazit kad ga uzimam?

Problema ce biti u svakom slucaju koji god da uzmeš

ali vec kad biraš uzmi 2.0 16v sasvim dovoljno

On 15. 12. 2016. at 9:24, Domba said:

Ako se ne varam Lovato EasyFast sustav, multipoint sustav, ide do 125kw. Mene je izasla nova instlacija sa podmazivanjem ventila i atestnom nesto manje od 7500kn. Ici na polovnu bocu koja ima kraci atest da bi istedio 300,400kn, nevidim smisao na ovom iznosu.... Snagu ne vidim da sam izgubio na plin.

Za G60 je nešto skuplji sistem.

0