bozic.hrvoje 0 Posted January 2, 2017 ne ibizi 6L iz 2007 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
fran_zgb 0 Posted January 2, 2017 Ja danas idem na ugradnju drugog termostata (dsg) pa se nadam da ću rješiti problem Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted January 2, 2017 Termostat (DSG) !? Kakve to veze ima? Share this post Link to post Share on other sites
fran_zgb 0 Posted January 2, 2017 dsg modeli imaju 2 termostata. ovdje ti je točno opisan problem koji imam http://www.maximilian-sell.de/passat-b7-dsg-thermostat/ Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted January 2, 2017 i ja sam uzeo po preporuci wahler ( kao prva ugradnja u vag ) i nije radio dobro pa sam riskirao i uzeo original. ako imas termostat ko i ja ( kat broj 044121113 ) javi se deckima u autodijelovi magdic, tamo je cijena 150kn + brtva 10kn..u ovlastenome je 350kn termostat Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk I kako se pokazao naspram prijasnjeg? Sta pise na njemu, neka oznaka ili nesto? Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted January 2, 2017 I kako se pokazao naspram prijasnjeg? Sta pise na njemu, neka oznaka ili nesto?pa napisao sam par postova iznad "evo update sa mojim stanjem - na 1.9tdi pd izbacen zamjenski wahler trrmostat i stavljen original i auto zagrijan na radnu temp sa upaljenim grijanjem ( 22 stupnja i auto funkcija )..vanjska temp je -3.5 ( tako kaze board comp ) i auto radi vec 15min na leru i kazaljka od temp vode se ne mice ( sa zamjenskim se spustila za 10min )..vcds nakon 15 min rada pokazujem temp motora od 78.8°C" na originalu je otisnut vw zig i kataloski broj Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 2, 2017 Termostat (DSG) !? Kakve to veze ima? Napisah vec negdje prije par dana u svezi njega.... Postoje bio nedobavljiv blindirah cijev da bih otkrio da je problem do njega a ne do glavnog koji je dvaput.mjenjan... Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted January 2, 2017 Neki auti koji imaju hladnjak ispusnih plinova egr-a imaju i tAmo termostat... Ovo govorim konkretno za BMW, kada na njima ode temp se dize max do 77 stupnjeva... Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted January 2, 2017 pa napisao sam par postova iznad "evo update sa mojim stanjem - na 1.9tdi pd izbacen zamjenski wahler trrmostat i stavljen original i auto zagrijan na radnu temp sa upaljenim grijanjem ( 22 stupnja i auto funkcija )..vanjska temp je -3.5 ( tako kaze board comp ) i auto radi vec 15min na leru i kazaljka od temp vode se ne mice ( sa zamjenskim se spustila za 10min )..vcds nakon 15 min rada pokazujem temp motora od 78.8°C" na originalu je otisnut vw zig i kataloski broj Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Fadcinantno. Ajd super da si riesio problem Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted January 2, 2017 Jel mi zato rekao elektricar ds treba orginal????? Wheler ne odgovara... i stalno lampicu motora pali Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted January 2, 2017 evo i slike kao dokaz..radio je 20min u leru, temperatura motora je bila 92.6 °C kada sam ga ostavio, kada sam dosao nakon 20min pogledati, temp je bila 87.3°C ( vanjsla temp -3, grijanje na 24 ) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gavranovic 20 Posted January 2, 2017 To je dokaz da se to nije isplatilo? Jer ja to tako vidim. Kak os Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted January 2, 2017 To je dokaz da se to nije isplatilo? Jer ja to tako vidim. Kak ospo meni je dokaz da se isplatilo..prije stavljanja zadnjeg termostata u istim uvjetima temp je nakon par minuta padala ispod 70°C, sada nakon 20min je ona 87.3°C Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gavranovic 20 Posted January 2, 2017 Da li ti temperatura u voznji padne ispod 70 nakon 20 minuta? Share this post Link to post Share on other sites
fran_zgb 0 Posted January 2, 2017 Zamijenjen termostat dsga. Nisam bio na otvorenoj cesti pa nisam mogao tocno testirati, ali i u gradu nije padala temp i temp ulja je rasla sto prije nije bio slucaj. Nadam se da bu sve u redu. Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted January 2, 2017 Ja sam uzeo behr (mahle) termostat i stavio. Temperatura na 90 °c zakucana vani -10, otvorena cesta ili u leru da stoji uglavnom za sada sam prezadovoljan Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted January 3, 2017 Ja sam uzeo behr (mahle) termostat i stavio. Temperatura na 90 °c zakucana vani -10, otvorena cesta ili u leru da stoji uglavnom za sada sam prezadovoljan Na kojem autu? Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted January 3, 2017 Golf 5 Ma matusenski me drka danima.. platio sam dva grijaca i termostat i evo opet ne valja .. lampica motora gori za grijac opet.. 350 kn je orginal termostat.. da probam s tim behr ?! Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted January 3, 2017 Ma matusenski me drka danima.. platio sam dva grijaca i termostat i evo opet ne valja .. lampica motora gori za grijac opet.. 350 kn je orginal termostat.. da probam s tim behr ?! Sent from my iPhone using Tapatalk probaj se javiti deckim u magdic dijelove, mozda ti mogu nabaviti original jeftinije Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted January 3, 2017 Ma matusenski me drka danima.. platio sam dva grijaca i termostat i evo opet ne valja .. lampica motora gori za grijac opet.. 350 kn je orginal termostat.. da probam s tim behr ?! Sent from my iPhone using Tapatalk Koliko si ta dva platio i njemu za ruke, skoro pa za orginal. Kontaktiraj ove sto ti kolega kaze, mozda oni mogu orginal jeftinije nabavit. Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted January 3, 2017 Koliko si ta dva platio i njemu za ruke, skoro pa za orginal. Kontaktiraj ove sto ti kolega kaze, mozda oni mogu orginal jeftinije nabavit. Ma dva grijaca i termostat 650kn Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted January 3, 2017 Koji od ova dva?? U autodijelovima kazu da je ovaj bijeli orginal ugradnja... aj pomozite da to rjesavam Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted January 3, 2017 Koji od ova dva?? U autodijelovima kazu da je ovaj bijeli orginal ugradnja... aj pomozite da to rjesavam Sent from my iPhone using Tapatalk meni wahler nije bio dobar ( ali moj je bio u crvenoj kutiji )..vele da je od zamjenskih dobar i behr ( mahle ) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted January 3, 2017 meni wahler nije bio dobar ( ali moj je bio u crvenoj kutiji )..vele da je od zamjenskih dobar i behr ( mahle ) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Da taj u crvenoj nije ni meni bio dobar... valjda ce neko napisati koji je uzeo Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites