Maverick25 0 Posted January 3, 2017 Pozdrav, eto nije dugo prošlo, opet neke sitnice. Dakle, od neki dan mi ne radi grijač sjedala na vozačevom sjedalu, i to samo onaj dio ispod dupeta. Onaj dio u naslonu radi. Električaru opisao to, kaže da je crko grijač i da treba zamijenit. E sad, ako je to istina - kako da saznam koji kataloški broj ide za to i koliko to uopće može koštati? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted January 3, 2017 1.vcds prvo da vidis mozda je prekid u instalaciji 2. jel dama možda koljeno imala na sicu Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted January 3, 2017 dama ili ako se auto pere u praonici pa rodijak navali koljenom. Jasno, pod uvjetom da i vlasnik zna da ne smije koljenom Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted January 3, 2017 Ovo s koljenom je moguće, ali ja dok sam prao Ako je to, znači da sam ga uništio? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted January 3, 2017 jep ,to je tanka folija i koljeno ubije to Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted January 3, 2017 Nabijem se nesposobna. Nisam imao pojma da bi to moglo bit tako osjetljivo. Znaš li neku okvirnu cijenu koliko bi to koštalo? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted January 3, 2017 ebay 30€ - nadalje Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted January 3, 2017 Ta mrezica ima za 30e? Da li se to da naknadano ugraditi? Naravno uz instalaciju i climatronic sa kontrolama za grijanje Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted January 3, 2017 ebay 30€ - nadaljeProbao sam tražit svašta, i sitzheizung i seat heater, ali samo mi iskaču one sklopke za klimu. Ako imaš neki link, pomoglo bi. Nadalje, jel to problem da sam zamjenim? Pretpostavljam da se to mijenja od ispod sjedala... Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted January 3, 2017 uhhh ,moro bi pogledat tocno kak se zove ,to sam prije 3 god kupovo za 5icu ,ali mislim da je u 99% vw-a isti komad samo drugaciji kataloski ,tapetar otvori sic i to promjeni Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted January 3, 2017 Nadji link i postaj ga. Trebat će ?? Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted January 3, 2017 Na piku ima za 25-30maraka,nadjem link pa stavim ali dovoljno je upisati grijaci sjedala u trazilicu. Share this post Link to post Share on other sites
Luka_DSG 1 Posted January 4, 2017 Ja za Passata B6 nemogu naci. Meni ne radi vozacev donji dio sredina Share this post Link to post Share on other sites
nightwalker93 5 Posted December 26, 2022 Golf 7 isti problem, ne radi grijanje donji dio za guzicu dok leđa rade i suvozačevo radi sve bez problema, vcds ne izbacuje nikakvu grešku, netko to popravljo u skorije vrijeme? Share this post Link to post Share on other sites
zvonexp 10 Posted December 26, 2022 zamjena drugim grijačem Share this post Link to post Share on other sites