tomislav34 0 Posted January 9, 2017 Imam problem da mi passat nekad jednostavno nejde koda ne pali turbo.koji vacum bi ga mogo zezat da pogledam.trenutno ide ko 1.9 d.inace ja 1.9 tdi 99 god.hvala Poslano sa mog HTC One max koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 9, 2017 za pocetak diagnostika sta kaze Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted January 10, 2017 imaš ukupno više 4 metra criva od vakuma skidaj jedno po jedno i puši pa ćeš čuti koje pušta mada ne mora biti da je do criva jer nisi napisa jel 66 il 81kw Share this post Link to post Share on other sites
daniels 1 Posted January 10, 2017 Vidi ovako, prošlo ljeto puklo crijevo 4cm dužine i to po dužini unutar tkanine, i auto nejde, sdi je išao bolje. Share this post Link to post Share on other sites
tomislav34 0 Posted January 10, 2017 66kw je passat Poslano sa mog HTC One max koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
tomislav34 0 Posted January 10, 2017 Probo sam otkopcat i maf senzor ali nema razlikebu radu motora.isto radi kad je ukopcan i iskopcan Poslano sa mog HTC One max koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted January 10, 2017 Vidi ovako, prošlo ljeto puklo crijevo 4cm dužine i to po dužini unutar tkanine, i auto nejde, sdi je išao bolje. ma znam ima sam problema s tim crijevima pisa sam već 3 puta sam minja komplet sva dok nisam naša neka kvalitetnija jednostavno bi ispucala tamo di se nataknu Probo sam otkopcat i maf senzor ali nema razlikebu radu motora.isto radi kad je ukopcan i iskopcan Poslano sa mog HTC One max koristeći Tapatalk pobaj naći nekog sa dijagnstikom na tim zna crkniti i maf Share this post Link to post Share on other sites
tomislav34 0 Posted January 10, 2017 Promjenia sam sva creva koja sam naso i vidio.filter goriva isto.jedino kaj sam uocio da gorivo koja sam imo sa strane u kanisteru je cjelo pobjelilo od parafina.sad dal je zbog goriva ili me jos nekaj zajebava neznam.inace nikakvu gresku ne pokaziva na tabli.morat cu sutra vidit da ga negdje na dijagnostiku spojim.ima ko maf senzor u slucaju da probam njega zamjenit da ne kupujem bzvz. Poslano sa mog HTC One max koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
tomislav34 0 Posted January 10, 2017 Iso probat ono crevo sta se spaja na vestget ventil na turbu i ima vacuma osjeti se.a stangica na vestu se u 40.sekundi nije ni pomaknula.jel on i na leru pomice stangicu da se vidi ili samo u voznji? Poslano sa mog HTC One max koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
tomislav34 0 Posted January 11, 2017 Samo da javim bio kod kolege sa dijagnostikom spojili ga i izbacio 4 greske vezano za gorivo nesto,tlak turbine i maf senzor posto sam ga bio iskopco za probu.resetirali greske iso probat spojili ga opet i nema greski nikakvih.radi normalno i ide kak treba. Poslano sa mog HTC One max koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
tomislav34 0 Posted February 28, 2017 Novi problem :-) ide super do 3 tis i onda baca u safe mode.ponovo paljenje opet ok do 3 tis i opet safe.navodno n75 ventil moze radit te probleme? Poslano sa mog KING 7 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
_fery_ 0 Posted April 3, 2017 (edited) Opet dijagnostika. Probaj posudit ako neko ima viška n75 ventil da ukopčaš da ne kupuješ bezveze ako nije do njega. Jesi li pazio da nisi pomješao crijeva kada si mjenjao? Jeli se štangica na aktuatoru miče? Edited April 3, 2017 by _fery_ Share this post Link to post Share on other sites