Antonio3c 0 Posted January 10, 2017 Pozdrav,poceo mi je krciti zvucnik u vratima na passatu onaj dole veliki..jel zna netko koji pase? Dimenzije? Ili ako ima mozda ko za prodati? Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted January 11, 2017 Ako ne nađeš ništa od zvučnika možda se može i taj popraviti jer kvar je poznat i vjerojatno je zavojnica legla na stjenku tuljka. Dolje u postu #16. imaš mobitel i mail od kolege koji ih popravlja pa ako si zainteresiran javi se njemu i dogovorite se. Popravak auto radia Share this post Link to post Share on other sites
Antonio3c 0 Posted January 11, 2017 Hvala kolega,budem se pozabavio s tim cim uhvatim vremena. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted January 13, 2017 Ma ništa, kao što rekoh pokušaj si potražiti isti takav ako nađeš pa odluči i nemoj miješati sada pa ubaciti neki divlji ako je cijeli set originalnih zvučnika ili kontaktiraj kolegu u svezi popravka. Moj uopće nije radio jer je cijeli magnet pao sasvim dolje i popravio ga a i jednom kolegi koji je imao problem sa četiri srednja i dva visokotonca sve sredio po pristojnoj cijeni tako da se popravak kod njega isplati a kolega zadovoljan jer više ne krče. Share this post Link to post Share on other sites
jurex 1 Posted July 15, 2017 Pozdrav. Odlučio sam rješiti problem s krčenjem zvučnika u suvozačkim vratima. Skino sam oblogu ali ne znam kako skinuti zvučnik koji je pričvršćen nečim što meni izgleda kao zakovice. Zna li tko kako ga skinuti a da se isto tako i vrati nakon popravka. Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted July 15, 2017 Pozdrav. Odlučio sam rješiti problem s krčenjem zvučnika u suvozačkim vratima. Skino sam oblogu ali ne znam kako skinuti zvučnik koji je pričvršćen nečim što meni izgleda kao zakovice. Zna li tko kako ga skinuti a da se isto tako i vrati nakon popravka. Izbusis ih i stavis nove Poslano sa mog HTC Desire 630 dual sim koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted July 15, 2017 To su blok zakovice ili ti pop-nitne i jedino ti preostaje sa bušilicom prosvrdlati ih da ispadnu a nakon toga ih ponovno zanitaš. VW Passat B5: Lautsprecher tauschen! How ti Install Aftermarket Speakers Share this post Link to post Share on other sites
jurex 1 Posted July 15, 2017 Zahvaljujem. Budem probao pa kod Koleta na servis. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted July 15, 2017 Ma da, već si dogovorio popravak zvučnika s njim? Share this post Link to post Share on other sites
jurex 1 Posted July 15, 2017 Nisam. Nazvati ću ga kad ga skinem. Pretpostavljam da se ne treba najavljivati. Inače, znamo se mi još iz 90-tih. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted July 15, 2017 A tako znači, ja ponekad navratim do njegovog servisa jer se i mi poznajemo iz tog razdoblja preko kuma. Meni je popravio stražnje na G4 jer ih nije lako naći kao prednje pa sam išao na opciju popravka, inače bih kupio prednje i stavio. Tada je baš jedan lik navratio sa Passatom i isti problem je imao pa ih je popravio. Ne da se ljudima tražiti drugi par zvučnika a kod njega popravak nije skup pa je ljudima svejedno, ionako su to isti kvarovi pa mu je to rutina a oko zvučnika nema mu ravna. Share this post Link to post Share on other sites
jurex 1 Posted July 15, 2017 Ni meni se ne da tražiti neke druge zvučnike a ova kombinacija s popravkom mi se čini jednostavnija. Tim više što sam trenutno u Vtc . Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted July 15, 2017 Eto, onda se sve poklopilo. Pozdravi ga i javi kako je prošao popravak, pripazite kod skidnja oplata od vrata na žabice jer kod G4 se samo povuče a kod Passata je malo zez skidati jer bi ju trebalo prvo pravilno okrenuti prije povlačenja, inače se polome. Share this post Link to post Share on other sites