Antonio-zg 0 Posted January 21, 2017 Pozdrav, pukla mi je plastična kvaka na pretincu kabine. Sta se tu mijenja? Samo ta kvakaica koja se podiže ili ide i cijeli komad plastike oko kvake? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted January 21, 2017 Imas kupiti zamjensku bravicu, samo taj dio koji hvatas sa rukom, znaci polugica. Cak je i dosta slicna boja i tekstura kao i original. Par kuna dođe. Share this post Link to post Share on other sites
Antonio-zg 0 Posted January 21, 2017 Thx! Da u Tokića su mi nudili samo polugicu pa sam se zacudio. Mislio sam da ide u kompletu cijela bravica. Jel problem to zamijeniti? Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted January 21, 2017 Nije problem zamjeniti,imaš 3 šarafa koje drže poklopac s unutarnje strane, da bi došao do bravice. Jedini problem ti je promjeniti ulažak brave. Share this post Link to post Share on other sites
EUROPE3 0 Posted January 22, 2017 Ja sam mjenjao kod sebde. Nije problem. Kupio samo taj vanjski dio koji uzimas rukom. Doduse losa kineska kopija pa ne sjeda najbolje vani u onaj utor ali sta je tu je. Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites