brajic 0 Posted November 2, 2017 Ma nisam jos nasao zato i pitam ima na njuskalu prodaju ljudi ali ne znam koji ce mi pasati Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted November 2, 2017 ja imam svoj stari sat, sad ovisi sta trazis tj kupujes... Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 586 Posted November 3, 2017 Di si naša sat.. i koji? Luka, ovdje sam našao ali sada vidim da je i taj bez Can Busa za modele do '99., pa mi ne paše tako da ništa od toga. Golf 4 Taho Full Fis 260km/h- (1J0919991C) - 249 eura (https://www.suwtec.de/Infotainment-und-Multimedia_10_s3) Share this post Link to post Share on other sites
brajic 0 Posted November 4, 2017 ja imam svoj stari sat, sad ovisi sta trazis tj kupujes...dali prodajes taj stari svoj sat koja bi bila cijena i koji je kataloski broj i od koje godine auta? Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted November 9, 2017 dali prodajes taj stari svoj sat koja bi bila cijena i koji je kataloski broj i od koje godine auta? Sent from my iPhone using Tapatalk javi se u inbox pa se dog... Share this post Link to post Share on other sites