vwpassat35i 3 Posted February 5, 2017 Znaci da i ja predstavim svoju vozilicu. Radi se o Passatu '92. god. 1.8 66kw, monopoint karb. Auto je u obitelji 5 godina, otac ga je vozio prije mene i odlucio se za nesto manje jer mu ne treba veliki auto. Ja sam ga odlucio preuzeti pod svoje i lagano malo po malo ga vracati u vrhunsko stanje. Presao je 288000km dosad i ja sam 3. vlasnik. U proteklih godinu dana kako je kod mene auto je utegnut kao i prvi dan kad je iz tvornice izasao. Pa da krenem o tome: stavljen drugi identicni motor u njega u super stanju,stavljen reparirani mjenjac na njega,promjenjeni svi amortizeri,seleni,krajnici,kugle,poluosovine,kocnice nanovo obnovljene,odradena generalka motora znaci sve u njemu i na njemu promjenjeno,filteri,crijeva,nosaci motora,pumpa goriva,struja odradena nanovo i sve pregledano po njemu,lezajevi,dosjedi lezajeva prednji i zadnji itd..uglavnom nemogu ni nabrojati sve sta je na njemu promjenjeno dosad. Stavljene sportske opruge 40/40 na njega i ubrzo ce i amortizeri sportski doci na red. Radim pomalo i kako uhvatim vremena jer radim na terenu. Spusten i skinuta prednja tablica Ledice u pozicijama stavljene Osvjetljenje nogu odradeno takoder LED Nabavljeni nastavci tapacirunga sa rupama za zvucnike Nigdje trul kompletno pregledan i tu je stavljen remus i skinut katalizator Slika zadnjeg lonca U planu su: sportski amortizeri,kompletan auspuh odraditi nanovo od ispusne do kraja,zatamnjivanje putnickog prostora,alu felgice i negdje oko sestog mjeseca bi trebao ici na farbanje kompletno,unutra ce ici crna koza,naslon za ruku,malo muziku jos rijesiti sa pojacalom i tako te sitnice. . Slobodno komentirajte i pisite ideje. Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/92405-Passat-35i-(B3) link za komentare Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Jos fotografija Nakon poliranja Kocnice,skidani amortizeri i opruge,filter goriva i sredivanje ispuha Rastavljanje unutrasnjosti,provjera malog kilera,obnova klapni zraka te ciscenje,podmazivanje i dotezanje svega. Rastavljanje motora za generalku nisam uspio slikati do kraja jer je bilo posla i previse Ovo je jedino od sastavljanja sto sam slikao nazalost. Stavljen reparirani alternator,alnaser,sve u motoru naravno novo i tako..kako sta stignem raditi tako cu i objavljivati . Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted February 5, 2017 http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/92405-Passat-35i-(B3) Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted February 15, 2017 Stigli vanjski tvornicki Hella stopovi..moram jos naci i unutarnje Sutra stize osvjetljenje putnickog prostora i duplo centralno svjetlo izmedu vozaca i suvozaca Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted February 16, 2017 Osvjetljenje stiglo kad se uhvati vremena ugradnja Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted February 18, 2017 Tvornicki pripremljene oznake za kuciste zarulje. Takoder i postojece rupe izmedu B i C stupa Urezane rupe I voila Jos vratiti plastike natrag i provuci struju pa stavljam sliku cim zavrsim. Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted February 18, 2017 Jos naruciti LED-ice i to je to. Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Narucena Beru bobina,treba doci kroz para dana skupa sa novim Bosch kablovima. Iduci na redu su el. grijani retrovizori i kompletan auspuh od grane pa do zadnjeg lonca.. Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted February 18, 2017 Jedna kao umjetnicka slikica Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted February 18, 2017 Evo dvije nocne sa ugradenim ledicama sad je kompletno osvjetljenje led. Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted February 18, 2017 http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/92405-Passat-35i-(B3) Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted March 4, 2017 Bobina preuzeta i namontirana..napokon motor radi vrhunski Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted March 4, 2017 Malo je motor bio na pranju. Nakon svih radova po njemu i soli sa ceste zasluzio je Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted March 10, 2017 Vjerno me ceka dok se ne vratim kuci hehe..cura naravno pazi na njega Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted March 11, 2017 Malo iznenadenje kad sam se kuci vratio me docekalo odmah stavljene. S obzirom da sam planirao promjeniti kablove jer sam sumnjao u ispravnost jednog od njih,danas sam na tezi nacin saznao koji nije ispravan. Upalio auto nakon tjedan dana i radi na 3 klipa pa odlucim vidjeti koji kabel probija. Jos se posteno uhvatim drugom rukom za karoseriju dok sam skidao kablove i na 3 cilindru me dobro otreslo cim sam kabel uhvatio u ruku hahah. Tako da u ponedjeljak idem po nove kablove. Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted March 13, 2017 Naručen novi kilometar sat od passat-a G60 sa ebay-a. Treba doći kroz par dana Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted March 16, 2017 Od člana fiki kupljene celicne g60 15" felgice..kroz koji dan su kod mene ici cu na neki oldschool izgled. Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted March 16, 2017 http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/92405-Passat-35i-(B3) Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted March 16, 2017 Danas kupljena duboka sjedala prednja i zadnja od golfa 3..u subotu idem po njih pa cu ih odma i postaviti. Naravno i koja slikica ce pasti Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted March 17, 2017 Sat stigao danas i postavljen na brzinu sve je ispravno i sve funkcionira. Sutra sjedala pokupiti i ako bude vremena ubaciti uh u auto odmah..kratak sam sa vremenom,nemam minute odmora Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted March 18, 2017 Sjedala su preuzeta, prednja su postavljena, a za zadnja nemam trenutacno volje raditi jer me auto malo iznenadio u Zadru. Dosao pred supernovu i odjednom temperatura pocela ici preko 90°, na brzinu se parkiram, dignem haubu gornje crijevo od hladnjaka vrelo ko pakao a donje hladno ko u sibiru. Odem od auta na pola sata da se ohladi motor, vratim se nazad ono voda ispod njega. Oko 2L je iscurilo antifriza na ekspanzionoj..naspem vodu i lagano kuci..termostat se uspio otvoriti nakon koje minute i nakon 20km voznje se opet zatvorio. Jedva kuci dosao. U ponedjeljak idem to govno zamjeniti. Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Evo slike prednjih postavljenih. I kupljene uniroyal rainsport 3 gume trebaju doci u cetvrtak ili petak. Dimenzija guma 205/50-r15. Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted March 18, 2017 Nemam pojma vise sta se dogada sa ovim motorom..na satu lampica svjetli non stop da se pregrijava..vodu sad ne izbacuje cak i ventilator uredno pali oko 90° a prije 5 minuta je opet izbacio oko 2 litre..oba crijeva su vrela nisu razlicith temperaturi..nisam pametan vise gubim volju i zivce za sve ovo..u ponedjeljak cu znati vise kad odem kod kolege mehanicara Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted March 18, 2017 Da bi ubacio zadnju klupu od golfa 3 kod sebe moram preraditi ovaj srednji nosac koji sjeda na ove tvornicke rupe.da se klupa moze preklopiti Takoder i ove bocne drzace sjedala da sjednu malo vislje nego tvornicka od passata I presloziti donje nosace da sjednu jer ova dva vrha na svakom sjedalu smetaju da bi sjedala sjela u nosac i do rupe za saraf Kad uhvatim vremena to cu sloziti pa poslikati kako se radilo. Netko mi je probio crijevo od vode iglom i pustalo je vodu i takoder stvorilo zracni mjehur na termostatu i zbog tog je nastalo sran*e koje sam danas imao. Ovo je vec treci put da netko doslovno sabotira ovaj auto i dovodi u opasnost mene i sve putnike u autu. Prethodna dva puta su mi odsarafljeni kotaci, prvi put prednji lijevi kotac 3 sarafa i matica poluosovine a drugi put zadnji desni kotac dva sarafa odsarafljena. Razmisljam o kupnji kamere da saznam tko stoji iza svega pa da mu zube prosetam lagano. Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted March 20, 2017 Felge su stigle..u cetvrtak trebaju gume doci pa cemo na montazu lagano Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted March 20, 2017 ET 35 samo stavljene da se vidi razlika u izvucenosti felge naspram starih ET45 Slika trenutnih ET45. Ne zamjerite na mrljama po autu moram ga pod hitno oprati hehe Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted March 21, 2017 Rezerviran sutra za spur odraditi..da sve pripremim za gume i da sve bude na svom mjestu kako treba. Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted March 22, 2017 Spur odraden..sad ima malo bolje drzanje na cesti Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites