0
zoky099

Passat 3BG farovi, razlika u nijansi svijetla?

Recommended Posts

Passat 3bg u pitanju, imao sam jedan far Hella i drugi je bio zamjenski Depo. Međutim, zamjenio sam taj zamjenski i stavio original Hella.. kad sam ubacio žarulje (obje iste) na ovom faru Hella što je već bio, svijetlo je onako žućkasto/bijelo, a na ovom drugom faru je žuto. U čem je fora? ima neko riješenje da bude jednaka nijansa svijetla ?

Btw. dok sam imao zamjenski gore (Depo) svijetlili su iste nijanse.. žućkasto/bijelo

farovi su normalni sa lećom.. nije bixenon

Mozda ti nije isto podesen far pa ti se cini da su razlicite boje

Ako misliš na visinu snopa, tu su negdje tako da nije do toga :\ .. jel moguće da leća ova što daje žutu svijetlost, da je ona možda ''izgorila'' il je nešto u njoj.. ?

Evo i slika:

35mmuz9.jpg

Lijevi far koji je bio... i desni koji je namontiran neki dan

Edited by zoky099

Pa ne vjerujem da je nesto izgorilo...jedino ako je bas prljava leca ili sjenilo lece osteceno

Ako su obe zarulje iste i nove onda nemam ideja vise

Danas su kupljene nove Osram zarulje i ta slika je kad su stavljene. Tako da nema veze do zamjena zarulja.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Vjerovatno je sjenilo u leci lose, probaj ih ocistit, a ako su skroz osteceni onda ih daj chromirat i to je to...

Vjerovatno je sjenilo u leci lose, probaj ih ocistit, a ako su skroz osteceni onda ih daj chromirat i to je to...

Na koji nacin ocistit?

Otvorit far, skinut lecu i ocistit ju.

Bas to je netko radio ovih dana i mislim da ima u temi stq ste radili na svom autu...

Ne znam jel bi dobio sta ako stavim xenon set (kineski mislim)..dal bi onda se vidjela ta razlika

Dobit ces to da si tehnicki neispravan i mozda ce ti krcat stanice na radiu dok su ti upaljena svjetla

To sam gledao..iako je ovo bixenon far, kontam da je ista shema.. imam jedan viska far pa cu probat :D

Slicno je to sve, vadio sam ja kod sebe ali nisam nista uspio napravit, socivo isto kao da je izgorilo bilo tako da sam uvalio xenone pa se nije vidjela razlika.

Slicno je to sve, vadio sam ja kod sebe ali nisam nista uspio napravit, socivo isto kao da je izgorilo bilo tako da sam uvalio xenone pa se nije vidjela razlika.

A jel ti svijetlilo ovako kao kod mene? Dok nisi stavio xenone..

Sa obicnim zaruljama vidjela se razlika jos mi farovi nisu bili razliciti, dakle isti. Samo sto je jedno socivo vise pozutilo i jbg. Ne znam jel ima neka tekucina bas za to da se moze ocistit, ja sam nesto malo uspio ocistit ali nije to to.

I sad sa xenonima ne vidi se razlika jel?

Edited by zoky099

0