zoky099 0 Posted February 18, 2017 Passat 3bg u pitanju, imao sam jedan far Hella i drugi je bio zamjenski Depo. Međutim, zamjenio sam taj zamjenski i stavio original Hella.. kad sam ubacio žarulje (obje iste) na ovom faru Hella što je već bio, svijetlo je onako žućkasto/bijelo, a na ovom drugom faru je žuto. U čem je fora? ima neko riješenje da bude jednaka nijansa svijetla ? Btw. dok sam imao zamjenski gore (Depo) svijetlili su iste nijanse.. žućkasto/bijelo farovi su normalni sa lećom.. nije bixenon Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 18, 2017 Mozda ti nije isto podesen far pa ti se cini da su razlicite boje Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted February 18, 2017 (edited) Ako misliš na visinu snopa, tu su negdje tako da nije do toga :\ .. jel moguće da leća ova što daje žutu svijetlost, da je ona možda ''izgorila'' il je nešto u njoj.. ? Evo i slika: Lijevi far koji je bio... i desni koji je namontiran neki dan Edited February 18, 2017 by zoky099 Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 18, 2017 Pa ne vjerujem da je nesto izgorilo...jedino ako je bas prljava leca ili sjenilo lece osteceno Ako su obe zarulje iste i nove onda nemam ideja vise Share this post Link to post Share on other sites
dasypeltis 0 Posted February 18, 2017 Probaj zamjenut zarulje iz ljevog u desni far i obratno pa da vidis jeli do njih ili ostaje isto . Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted February 18, 2017 Danas su kupljene nove Osram zarulje i ta slika je kad su stavljene. Tako da nema veze do zamjena zarulja. Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted February 18, 2017 ja sam za to da se farovi minjaju uvik u paru jer uzmi dva polovna fara s različitih auta i teško da budu ista moje mišljenje Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted February 18, 2017 Vjerovatno je sjenilo u leci lose, probaj ih ocistit, a ako su skroz osteceni onda ih daj chromirat i to je to... Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted February 18, 2017 Vjerovatno je sjenilo u leci lose, probaj ih ocistit, a ako su skroz osteceni onda ih daj chromirat i to je to...Na koji nacin ocistit? Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted February 18, 2017 Otvorit far, skinut lecu i ocistit ju. Bas to je netko radio ovih dana i mislim da ima u temi stq ste radili na svom autu... Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted February 18, 2017 Ne znam jel bi dobio sta ako stavim xenon set (kineski mislim)..dal bi onda se vidjela ta razlika Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 18, 2017 Dobit ces to da si tehnicki neispravan i mozda ce ti krcat stanice na radiu dok su ti upaljena svjetla Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted February 18, 2017 Pa ako je sjenilo lose, bit ce lose kakvu god zarulju stavio... http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/22306-sto-ste-danas-napravili-na-svom-autu-vag/page-943 Post 18859 Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted February 19, 2017 Pa ako je sjenilo lose, bit ce lose kakvu god zarulju stavio... http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/22306-sto-ste-danas-napravili-na-svom-autu-vag/page-943 Post 18859 Ovo je za mk5..ne znam da li je ista procedura i kod 3bg za rastavljanje Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
amercivic 0 Posted February 19, 2017 Moze se izvadit leća bez skidanja stakla.. Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted February 19, 2017 To sam gledao..iako je ovo bixenon far, kontam da je ista shema.. imam jedan viska far pa cu probat Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
amercivic 0 Posted February 19, 2017 Slicno je to sve, vadio sam ja kod sebe ali nisam nista uspio napravit, socivo isto kao da je izgorilo bilo tako da sam uvalio xenone pa se nije vidjela razlika. Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted February 19, 2017 Slicno je to sve, vadio sam ja kod sebe ali nisam nista uspio napravit, socivo isto kao da je izgorilo bilo tako da sam uvalio xenone pa se nije vidjela razlika.A jel ti svijetlilo ovako kao kod mene? Dok nisi stavio xenone.. Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
amercivic 0 Posted February 19, 2017 Sa obicnim zaruljama vidjela se razlika jos mi farovi nisu bili razliciti, dakle isti. Samo sto je jedno socivo vise pozutilo i jbg. Ne znam jel ima neka tekucina bas za to da se moze ocistit, ja sam nesto malo uspio ocistit ali nije to to. Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted February 19, 2017 (edited) I sad sa xenonima ne vidi se razlika jel? Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Edited February 19, 2017 by zoky099 Share this post Link to post Share on other sites
dasypeltis 0 Posted February 19, 2017 To gore je xenon far i taj se moze tako rastaviti, a ovaj obicni ne moze. Mora odlijepiti "staklo" Share this post Link to post Share on other sites