projektilski 277 Posted October 20, 2017 Sve ovisi koji set, tih led h4, h7 sijalica ima tona. Ima onih koje svijetle duplo jace od xenona ali isto tako i na sve strane do onih koji su ko svijecica neka, cisto za pokazivanje na autoshow-u. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted October 21, 2017 Nemam lecu, jel bi to bio problem? Nije mi sila za te ledice, samo se informiram ak je moguce.Mate ja imam h1 led i probao sam ih staviti u g4 look far na trici i nema sanse, fizicki nema mjesta da sijalica uopce sjedne unutra tako da mozguce da ne ide ni u far od g4 Mozda da prvo probas od nekog dal to uopce ide unutra da ne kupujes bzvz Share this post Link to post Share on other sites
matecro007 0 Posted October 21, 2017 jel postoji mogucnost da se uzme samo ta leca a ne cijeli far? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted October 21, 2017 Naravno samo moras skinut staklo sa fara da ju ubacis Share this post Link to post Share on other sites
matecro007 0 Posted October 22, 2017 Izabrao sam sigurniju opciju , preporuka od kolege dokija, narucene zarulje nightbreaker unlimited pa bumo vidli. Svejedno hvala na pomoci. Share this post Link to post Share on other sites
grga12 0 Posted October 24, 2017 oce li ti s ventilatorom stat u far od golfa 6 ili ce biti isto problem s poklopcem Share this post Link to post Share on other sites
vw_dokii 1 Posted October 24, 2017 (edited) oce li ti s ventilatorom stat u far od golfa 6 ili ce biti isto problem s poklopcem Uzmi radije sa vlaknastim heatsinkovima koje možeš rastezati nego sa ventilatorom jer dosta brzo krepaju ventilatori ( 12,000 radnih sat prosjek po njima,ali rekao bi upola kraće ) i bez problema stanu ovi sa heatsinkovima + imaš voltage regulator što je nekakva varalica ajmo reći za komp. I previse ce to bljestati i smetati nadolazecem prometu,radije uzmi xenon sijalicu za halogeni far,H7R ili koja vec zarulja ide. Evo kako izgleda to u faru sa lecom : Edited October 24, 2017 by vw_dokii Share this post Link to post Share on other sites
Darko DA 0 Posted February 2, 2018 Gledao sam jednu Mazdu 3 2010.g. dosla iz Njemacke sa tim LED kratkim svijetlima s ventilatorom bez poglopaca i lijepo sviejtle a sad me muci ovo a poklopcima ako uzmem sa trakicama i zatvorim poklopce ako se to toliko grije hmm da nece topiti far hmm Share this post Link to post Share on other sites
vw_dokii 1 Posted February 2, 2018 Gledao sam jednu Mazdu 3 2010.g. dosla iz Njemacke sa tim LED kratkim svijetlima s ventilatorom bez poglopaca i lijepo sviejtle a sad me muci ovo a poklopcima ako uzmem sa trakicama i zatvorim poklopce ako se to toliko grije hmm da nece topiti far hmmNeće,meni nije topilo na +40 celzijusa,nemaš brige da vlaknastim ovim. Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 3, 2018 Meni ove kineske pocele krepavat...pocele treperit tako da sam se vratio na halogenke neki dan Share this post Link to post Share on other sites