K0k0Pu 1 Posted April 30, 2017 (edited) S čim je najbolje skinuti mrlje od ulja i nečistoće na pragovima auta a da se BOJA NE OSTETI jer na autopraonici pod pritiskom tople vode nije se dalo skinuti Edited April 30, 2017 by K0k0Pu Share this post Link to post Share on other sites
dasypeltis 0 Posted April 30, 2017 Od ulja ??? Da nije katran ?Just the tonic pa gliniranje bi vjerovatno skinulo to sto ima Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted April 30, 2017 (edited) A nezz može bit, nako na oko je crnkasta fleka ima bit da je malo zapeklo, vie mi pari ka neka masnoća Edited April 30, 2017 by K0k0Pu Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted April 30, 2017 Wd40 od prirucnih sredtava, a imaa u trgovina sredstva bas i za to... Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted April 30, 2017 iman doma Sonax za smolu i katran jel se može s tin Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted April 30, 2017 Ovo izgleda kao masnoca sa panti vrata ili brava, probaj sa sonax, wd40, a ako ne ide, na spuzvicu malo arfa i ici ce dolje Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted April 30, 2017 (edited) je uspia našprica sonax za smolu i katran ostavia 5 minuti i proša krpicon od mikrofibre sve skinilo. ekipa hvala na savjetima Edited April 30, 2017 by K0k0Pu Share this post Link to post Share on other sites
dasypeltis 0 Posted April 30, 2017 Mouse-Ri, sa svakim novim komentarom sve me vise iznenadjujes Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted April 30, 2017 Auti su se prali, odrzavali, bili cisti i sjajili se prije detailinga Detailing je nesto kao i metroseksualnost Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 1, 2017 Wd je cudo stvar, meni su podstanari u stanu zalijepili tepih za pod sa nekom dvoslojnom trakom koja se toliko zalijepila za plocice da sam sa spatulom strugao i nije islo dole. Uzeo wd i posprejao i za 10 min samo obrisao krpom i apsolutno sve se je skinulo. Takoder smola sa auta i jos xy stvari tako... Share this post Link to post Share on other sites
Tomislav ST 0 Posted May 8, 2017 (edited) Auti su se prali, odrzavali, bili cisti i sjajili se prije detailinga Detailing je nesto kao i metroseksualnost Hahaha... Mada ovo nema veze sa detailingom ali ići arfom po laku je slično kao i prati sebe domestosom, naročito ako se radi o vozilu starom 2-3 godine... tako za joškovu dobrobit drago mi je da je upotrijebio sonax (od cca 40 kn) umjesto arfa nakon kojeg bi platio ponovno lakiranje od cca 400 kn... Edited May 8, 2017 by Tomislav ST Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted May 8, 2017 Zasto to mislis, pa nije arf toliko agresivan i grub kao nekad, a skida masnoce bez problema... Kada si zadnji put sudje prao? Hahaha Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted May 9, 2017 Hahaha... Mada ovo nema veze sa detailingom ali ići arfom po laku je slično kao i prati sebe domestosom, naročito ako se radi o vozilu starom 2-3 godine... tako za joškovu dobrobit drago mi je da je upotrijebio sonax (od cca 40 kn) umjesto arfa nakon kojeg bi platio ponovno lakiranje od cca 400 kn... Nije niti slicno šta fali oprati auto tekucinom za prati suđe ili šamponom za kosu? samo možeš skinuti vosak i takve stvari ako su prethodno nanešene Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted May 9, 2017 Arf je abrazivan. Koliko i da li bi utjecalo na lak je pitanje na koje ja cekam da netko drugi da odgovor ☺️ Pa i neke paste za poliranje su abrazivne tako da... Sent from my SM-T819 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted May 9, 2017 abrazivan je ali ne toliko nije lak papir našprica se i ispere neceš držati na autu sat vremena. za pranje motora i takvih masnih stvari najviše volim dax ona žuta tekucina sa špricom na sebi iz konzuma ne oštecuje gumene dijelove i pere bolje od ivasola od ivasola se sva guma isuši naravno za prati tvrdokorne mrlje na djelovima najbolji je dimer Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted May 10, 2017 (edited) abrazivan je ali ne toliko nije lak papir naprica se i ispere nece držati na autu sat vremena. za pranje motora i takvih masnih stvari najvie volim dax ona žuta tekucina sa pricom na sebi iz konzuma ne otecuje gumene dijelove i pere bolje od ivasola od ivasola se sva guma isui naravno za prati tvrdokorne mrlje na djelovima najbolji je dimer Dimerom cijeli motor operem. Malo ga staviti i razrijedtit u 2l vode. Super opere dimmer lak ostecuje i staklo Edited May 10, 2017 by G2 LTD Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 535 Posted May 10, 2017 Koristim Čarli ili Likvi za suđe ako su neke masne mrlje na laku a zna ih biti pa ih s njima skidam. Ivasol koristim godinama tako da sam se na njega navikao i uvijek imam koju litru za svaki slučaj ali pogledat ću taj Dax pa neka se nađe, nije naodmet. Share this post Link to post Share on other sites
Meguiar's Hrvatska 0 Posted May 12, 2017 A nezz može bit, nako na oko je crnkasta fleka ima bit da je malo zapeklo, vie mi pari ka neka masnoća Sa ovim sredstvom koje je sigurno za lak. Također uspješni skida smolu sa drveta, ostatke naljepnica itd... http://partes.hr/shop/proizvodi/sredstvo-za-uklanjanje-mrlja-od-katrana-i-ljepila-500ml-carpro-tar-x/ Share this post Link to post Share on other sites
Majstor Ceremonije 0 Posted June 9, 2017 PozdravVw golf V...cime ocistiti plastike na vratima i pragovima, prljaju se kada se izlazi iz auta? Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted June 9, 2017 (edited) Ili imaš ''All pourpose cleaner'' od raznih proizvođača pa pobraš prvo sa slabijiom omjerom i ako ne ide dolje pojačaš. Edited June 9, 2017 by kostolomac_cro Share this post Link to post Share on other sites