mur3633 253 Posted October 30 Iskreno ne mogu da se sjetimSent from my S24 Ultra using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
MateV 31 Posted November 4 Kako se uklapa sat iz passata u immo 2 sat iz golfa? Našao sam VDO 1J5920825C za ok cijenu. Kućište mislim da će pasat, ali zanima me šta napravit s folijom. Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 253 Posted November 4 Je li Passat sat Full FIS? Ako jeste moraš odrezati signalne lampice na foliji od 1J5, tako da se dobije prostor za Full FIS. Inače kod Immo2 folije simbol Immo lampice je u obrtomjeru, dok je kod Immo3 u brznomjeru. To je jedina razlika. Meni lično to ne smeta. Sent from my S24 Ultra using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
MateV 31 Posted November 4 Da, passat je full fis. Znači razlika je samo u poziciji immo lampice. A jel paše passatova folija u golfovo kućište? Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 253 Posted November 4 Da, ali podioci za temp. i gorivo nisu baš isti. Može da se prepravi preko DDE. Sent from my S24 Ultra using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
MateV 31 Posted November 4 E to me zanimalo, hvala ti. Javim šta napravim. 1 Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 537 Posted November 5 Da se mene pita, ne bih kupio KIA-u ni u ludilu, uzeo bih ju samo đaba, ali bih iskoristio tu foliju od Golfa (1J5 920 825C), iako mi se i Passatova sviđa, ali Golf je Golf, pa uzmi samo što je nužno od Passata, a ako to znači da ne moraš podešavati u DDE gore navedeno, tim bolje, ionako ćeš ubacivati EEPROM bin file od Golfa, pa čemu nepotrebno kemijanje. Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 253 Posted November 5 Meni su mnogo ljepše Bora Sport (1J5) folije. Sent from my S24 Ultra using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 537 Posted November 5 Da bih riječ reko, ali ono dodah, onako usput. Share this post Link to post Share on other sites
MateV 31 Posted Saturday at 20:40 Na kraju sam uspio nabavit VDO 806 G sat na marketplaceu i u dolasku je. Znači isti kao 826 C, samo nema putno računalo, ali folija je ista. Imam već i potencijalnog kupca za svoj original sat, samo me zanima ako se može taj moj Bosch 822 C ubacit u Golfa 98.g., 1.9 tdi 66 kw bosch pumpa. Pretpostavljam po godištu da je original 919 bez can busa. Pretpostavljam da od putnog računala ništa, ali makar da sve ostalo radi kako treba. Share this post Link to post Share on other sites
luka93 23 Posted Saturday at 20:47 Neće radit kazaljka okretaja.Poslano sa mog SM-S901B koristeći Tapatalk 3 Share this post Link to post Share on other sites