<TDI> 601 Posted January 17 Znaš kako se kaže, tri put mjeri, jednom reži. Lijepo izgleda i dodatak je čista petica. HP je baš napravio velik posao oko ovog i obradovao mnoge vlasnike gore navedenih satova koji podržavaju ovaj kod, sad još one sitnice koje je najavio ali polako i ovo je prva liga. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 278 Posted January 17 Dodatak je prva liga nema što. Pratimo dalja dešavanja, pa čim bude ide proba. Ostaje mi samo da iskopam staklo od km sata da je u ekstra stanju, ovo kod mene je dosta loše. Sent from my S24 Ultra using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 601 Posted January 17 Nema što, ovo radi ko urica. Da, prednja platika kod većine je jedna velika katastrofa, možeš samo stati u dugački red i plakat. Zato ja cendram za svojim jer je ekstra sačuvan, ali je nažalost Bosch, pa nema druge nego da se s njim pozdravim i adio, a neku doradu na VDO ne bih radio, pa ću za sad stavit ono što imam. Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 278 Posted January 17 Moj fabrički je isto bio u extra stanju kad sam ga kupio i bio je 1J5 sa sivim prstenovima. Kad sam tek auto kupio, pokušao da odvojim staklo od plastike i polomim ga. Valjda izleti neka tabla u dobrom stanju. Sent from my S24 Ultra using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
VW_GTD23 141 Posted January 17 (edited) I meni je plastika bila losa i ja sam je jos upropastio kada sam rastavljao sat zbog needle sweepa. Uspio sam plastiku ispolirati i dosta dobro je ispalo. Tesko je naci plastiku da nije izgrebana a pogotovo za auto od 20 i kusur godina tako da mislim da je poliranje jedino rijesenje Sad ne znam jel moguc taj full sweep na mk6 meni samo se dize brzinomjer i obrtomjer kao sto je tebi bilo na starom satu @mur3633 ? Edited January 17 by VW_GTD23 Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 278 Posted January 17 Ne znam za šesticu kakva je situacija. Sent from my S24 Ultra using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
VW_GTD23 141 Posted January 17 Mislim da nije moguce barem ja nisam uspio nista naci u vezi toga Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 601 Posted Tuesday at 13:10 On 17. 01. 2025. at 10:25, mur3633 said: Moj fabrički je isto bio u extra stanju kad sam ga kupio i bio je 1J5 sa sivim prstenovima. Kad sam tek auto kupio, pokušao da odvojim staklo od plastike i polomim ga. Valjda izleti neka tabla u dobrom stanju. Što si ga onda uopće dirao ako je bilo u dobrom stanju, jel' to ona, "Znatiželja je ubila mačku" ili? Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 278 Posted Tuesday at 14:02 Bilo prašine iznutra tačno u dijelu gdje dođu ona dva dugmeta za podešavanje sata i reseta km, htio da očistim i ćao. Sent from my S24 Ultra using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 601 Posted yesterday at 08:45 To prednje zaštitno staklo na satu je jako osjetljivo i puca ko repa na neki jači pritisak. Ja sam ih u međuvremenu onako ovlaš očistio 6. komada, 4 su moja, a ona dva sam vratio jer je jedan bio bez FIS-a (3B0 920 809C) VDO V03, i sa greškom na malom LCD-u. Iako si sad baš razmišljam taj je imao hrpu LE dioda, da sam ga ostavio mogao sam ga za dijelove koristit i skidat po potrebi, što nije isključeno da ga iz tog razloga ponovno uzmem, pogotovo sad kad imam SMD lemilicu. Onaj drugi je bio IMMO2 sa pokvarenim polu FIS-om ali sve sam očistio bez nekih problema i na njima sam se učio. U temi ću opisati postupak da sad ovdje ne pišem, uglavnom nema sile i sve se radi vrlo pažljivo, urarski nježno. • VW PASSAT Variant (05/2003) 3BG TAHO: (3B0 920 809C) VDO V03 - no FIS Code 09.00 = ROM ID 00 B1 VWK503MHKm: 294.089 SKC: 01859 Share this post Link to post Share on other sites
VW_GTD23 141 Posted 21 hours ago Nisi nigdje prikazo semu povizivanja satova. Jesi li sve satove povezivo preko K-LINE interface-a (25- pin PLAVI konektor) ? @<TDI> Share this post Link to post Share on other sites