kariola_007 0 Posted May 29, 2017 Pozdrav, danas sam zamjenio obe sajle od rucne kocnice. Nakon zamjene sam napravio nekih 20ak km i dotega sarafe do kraja, ali rucna ne vata skoro nista, ako neko ima kakav savjet sta napravit, bio bih zahvalan. Radi se o golf 3 1.6, sve pakne i plococe su zamjenjene prije nekih 10000km i ulje promjenjeno prije nekih 3000km, sve je ozraceno, sajle kupljene prema broju sasije u tokica. Hvala Share this post Link to post Share on other sites
TDI_<3 8 Posted May 30, 2017 Mozes ti dotezat sajle koliko hoces ako su pakne napravile svoje,to drzi dan dva Share this post Link to post Share on other sites
kariola_007 0 Posted May 30, 2017 Pakne su jos kao nove, promjenjene su tocno prije 8962km Share this post Link to post Share on other sites
Guardian509 0 Posted May 30, 2017 Još jednom dobro provjeri sajle ,otpoji saje od pakne i nek neko proba vuć ručnu pogledaj ako sajle podjednako stežu ,provjeri ako su pakne pravilno postavljene , da doboš nema rub na završetku ,ako misliš da će ručna biti dobra samo ako još pritegneš sajle , možeš skinut maticu kojom pritežeš sajlu , dodati neki dio (maticu ili neki dio koji ide na sajlu gdje ide matica za pritezanje ) dužine nekih 2 cm i tako češ moč bolje zategnut sajlu lijevu i desnu od ručne , samo pazi da ne zategneš previše da ti ne blokira ručna.. Share this post Link to post Share on other sites
kariola_007 0 Posted May 30, 2017 Danas cu provat i javit sve. Hvala na pomoci Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted May 30, 2017 Pozdrav, danas sam zamjenio obe sajle od rucne kocnice. Nakon zamjene sam napravio nekih 20ak km i dotega sarafe do kraja, ali rucna ne vata skoro nista, ako neko ima kakav savjet sta napravit, bio bih zahvalan. Radi se o golf 3 1.6, sve pakne i plococe su zamjenjene prije nekih 10000km i ulje promjenjeno prije nekih 3000km, sve je ozraceno, sajle kupljene prema broju sasije u tokica. Hvala To kad se mjenja kupiš sve komplet doboše, pakne, kocione, opruge i saile. možda su potrošeni doboši ali naj vjerojatnije da nisu dobro podešene pakne Share this post Link to post Share on other sites
kariola_007 0 Posted May 31, 2017 Podbacia sam 2 matice na svaku stranu, i sad bloka guma na petom zubu, po meni sada valja jer guma se vrti lagano kad je rucna spustena. Hvala na pomoci Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted May 31, 2017 Nije to dobro ali ako tebi valja super. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 2, 2017 Kako si nastelao pakne? Steluju se kad je rucna odvijena skroz (sajle popustene) 1.6 100ks il onaj anemikus od 75ks? Share this post Link to post Share on other sites
kariola_007 0 Posted June 8, 2017 Stelao sam kad sam sajle stavio, i kad sam sve sklopio onda sam tek sajle zavida. 75ks Share this post Link to post Share on other sites
EUROPE3 0 Posted August 20, 2018 Pozdrav, Da ne otvaram temu, molim savjet. Golf 3, kako malo mogu dotegnuti ručnu kočnicu na Golfu 3. Nema nikakvih navoja kod ručne u kabini. Nazad su doboši i oni klinovi koji se automatski natežu prilikom kočenja no jednom prilikom sam bio kod meštra koji mi je to nekako dotegao kroz rupu od vijka na dobošu ali nisam vidio i kako. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted August 20, 2018 Imas na yt... Taj klin treba picom naciljat i kargat prema dolje. Ugl ja bih tu preporucio strucnu osobu jer moze se napravit i nezeljenih posljedica... Share this post Link to post Share on other sites
EUROPE3 0 Posted August 21, 2018 (edited) Znam da ima na klinu rupa kroz koju ide opruga sta inace nateže taj klin...znači nešto oštro da stavim i nategnem prema dovoljno jednu vidu da odvijem-jel tako? Edited August 21, 2018 by EUROPE3 Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted August 21, 2018 Je.. jedna vita a nek ti netko stisne kocnicu kad naciljas i gurnes dolje... Tako ce lakse ici naravno ako vec nije doslo do kraja... (pakne za izmjenu) Share this post Link to post Share on other sites
EUROPE3 0 Posted August 21, 2018 Hvala ti na pomoći! Share this post Link to post Share on other sites