Mouse-RI 3 Posted June 15, 2017 (edited) Danas vidio ovaj auto u Zagrebu na Hrvatske tablice, crne boje,nisam ni znao da to postoji, a izgleda odlicno http://www.express.co.uk/life-style/cars/775941/Volkswagen-Arteon-specs-pictures-design-Geneva-Motor-Show-2017http://automania.20minuta.hr/art/hrvatska_premijera_najnovijeg_top_modela_marke_volkswagen_arteon Edited June 15, 2017 by Mouse-RI Share this post Link to post Share on other sites
VWTDI 5 Posted June 15, 2017 (edited) Hehehe kako nisi vidio ima 2-3 mjeseca stalno se vrti na internetu ,nema sta auto je perfektan bas mi se svidja dizajn a enterijer Passat B8 evo malo napari oci heheh Edited June 16, 2017 by VWTDI Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 15, 2017 Zamjena za CC ako se ne varam? Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted June 15, 2017 Zamjena za CC ako se ne varam?Da Poslano sa mog HTC Desire 630 dual sim koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 15, 2017 Super izgleda auto Marko ali puno je veci od CC-a veci je od audi a5 cak....nekako mi ne djeluje da je u ranku CC-a ili se varam Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted June 15, 2017 Super izgleda auto Marko ali puno je veci od CC-a veci je od audi a5 cak....nekako mi ne djeluje da je u ranku CC-a ili se varam Mislim da se cc vise nece proizvodit ovaj zamjena Poslano sa mog HTC Desire 630 dual sim koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vw_dokii 1 Posted June 15, 2017 Vidio u Osijeku Arteona,osnovni TDI model,LED farovi i stopke brutalno mu sjele. Auto je lada i impozantno djeluje,a R-line tek mogu zamisliti Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 15, 2017 Jedan poznanik ga je vec isao probat kaze da mu je predobar auto...2.0tdi 150ks...i nesto dodatne opreme 270-280t kuna...kaze da je dosta skup...nekakva bijela boja doplata 11500 kuna npr Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 15, 2017 270-280 pa toliko je i golf 2.0tdi highline ito bez dsg. Ide cijena preko 320 vrlo lako Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 16, 2017 Moja greska pocetna cijena mu je 260t kuna A on je probao 2.0 tdi dsg sa srednjim elegance paketom i hrpom dodatme opreme i ta neka perla bijela boja 395t kuna Share this post Link to post Share on other sites
VWTDI 5 Posted June 16, 2017 Super izgleda auto Marko ali puno je veci od CC-a veci je od audi a5 cak....nekako mi ne djeluje da je u ranku CC-a ili se varam Arteon je u ranku sa Audijem A7 Share this post Link to post Share on other sites
Vede 0 Posted June 16, 2017 Perla bijeli se vozi po Šibeniku jucer/danas. Mozda demo vozilo od AC Sibenik. Pojava je onako... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 16, 2017 E tog je kolega isao probat Share this post Link to post Share on other sites
wragec 0 Posted June 17, 2017 Evo ovdje možete pogledat koliko košta oprema https://cc.porscheinformatik.com/cc-si/hr_SI_VW/V/drive/217 Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted June 17, 2017 Moze se dobro napucat 65k€ Poslano sa mog HTC Desire 630 dual sim koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gavranovic 20 Posted June 17, 2017 meni je ova lajsna ispod haube skroz fulana. uzas. bez te odvratne lajsne ili sto to vec je bi bio perfektan. Share this post Link to post Share on other sites
VWTDI 5 Posted November 18, 2017 (edited) Evo malo detaljnija reportaza Volkswagen Arteona i neke mane koju su zapazene. Edited November 18, 2017 by VWTDI Share this post Link to post Share on other sites
Jozek 0 Posted November 30, 2017 nastavno na gornji video test, definitivno se slažem sa onom gluposti od brzinomjera - tj.to da nije ista podjela za između brzina Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted November 30, 2017 Mogao bih nastaviti i kako su izveli poklopac haube koja ide preko blatobrana, baš nepotrebno i ne oku lijepo. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 30, 2017 Poseban je i meni je s vremenom sjeo... mada R-line izgleda jeben i obicni je ok al kad vidis r-line onda je obicni nebitan :) Sto se tice podjele u km... nadma se da bude apdejt table sa guscim rasporedom brzina Bar je sad to jednostavnije Share this post Link to post Share on other sites