0
Mouse-RI

VW Arteon

Recommended Posts

Danas vidio ovaj auto u Zagrebu na Hrvatske tablice, crne boje,nisam ni znao da to postoji, a izgleda odlicno :)

vw-arteon-review-08.jpg

a9bff5022cc07cec77db3a66f4a35485_9_XL-63

http://www.express.co.uk/life-style/cars/775941/Volkswagen-Arteon-specs-pictures-design-Geneva-Motor-Show-2017

http://automania.20minuta.hr/art/hrvatska_premijera_najnovijeg_top_modela_marke_volkswagen_arteon

Edited by Mouse-RI

Hehehe kako nisi vidio ima 2-3 mjeseca stalno se vrti na internetu ,nema sta auto je perfektan bas mi se svidja dizajn a enterijer Passat B8 evo malo napari oci :) heheh

Edited by VWTDI

Zamjena za CC ako se ne varam?

Da

Poslano sa mog HTC Desire 630 dual sim koristeći Tapatalk

Super izgleda auto

Marko ali puno je veci od CC-a veci je od audi a5 cak....nekako mi ne djeluje da je u ranku CC-a ili se varam

Super izgleda auto

Marko ali puno je veci od CC-a veci je od audi a5 cak....nekako mi ne djeluje da je u ranku CC-a ili se varam

Mislim da se cc vise nece proizvodit ovaj zamjena

Vidio u Osijeku Arteona,osnovni TDI model,LED farovi i stopke brutalno mu sjele.

Auto je lada i impozantno djeluje,a R-line tek mogu zamisliti

Jedan poznanik ga je vec isao probat kaze da mu je predobar auto...2.0tdi 150ks...i nesto dodatne opreme 270-280t kuna...kaze da je dosta skup...nekakva bijela boja doplata 11500 kuna npr

270-280 pa toliko je i golf 2.0tdi highline ito bez dsg. Ide cijena preko 320 vrlo lako

Moja greska pocetna cijena mu je 260t kuna

A on je probao 2.0 tdi dsg sa srednjim elegance paketom i hrpom dodatme opreme i ta neka perla bijela boja 395t kuna

Super izgleda auto

Arteon je u ranku sa Audijem A7

Perla bijeli se vozi po Šibeniku jucer/danas. Mozda demo vozilo od AC Sibenik.

Pojava je onako...

Moze se dobro napucat 65k€ :)

meni je ova lajsna ispod haube skroz fulana. uzas. bez te odvratne lajsne ili sto to vec je bi bio perfektan.

Evo malo detaljnija reportaza Volkswagen Arteona i neke mane koju su zapazene.

Edited by VWTDI

nastavno na gornji video test, definitivno se slažem sa onom gluposti od brzinomjera - tj.to da nije ista podjela za između brzina

Mogao bih nastaviti i kako su izveli poklopac haube koja ide preko blatobrana, baš nepotrebno i ne oku lijepo.

Poseban je i meni je s vremenom sjeo... mada R-line izgleda jeben i obicni je ok al kad vidis r-line onda je obicni nebitan :) :)

Sto se tice podjele u km... nadma se da bude apdejt table sa guscim rasporedom brzina :) Bar je sad to jednostavnije :)

0