sax 0 Posted September 29, 2017 (edited) Mogu ljudi pričat ta hoće al VW je među čak jeftinijim vozilima. Nedavno smo uzimali za firmu 10 autiu za nagradne igre i tražile se ponude, Peugeot, Ford, Citroen, Fiat, VW, koda, Seat, Renault i neznam kog su već gledali VW je bio među top 3 najeftinija.. govorim o UP, Polo, Golf klasi.. 208 je bio osjetno skuplji itd Daj mi pojasni ovoosnovni polo je 99000kn a osnovni P208 82300kn s tim da ide sa 15" felgama Matematika je jednostavna stvar Edited September 29, 2017 by sax Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted September 29, 2017 Daj mi pojasni ovo osnovni polo je 99000kn a osnovni P208 82300kn s tim da ide sa 15" felgama Matematika je jednostavna stvar Pa ako su dobili konkretne ponude od raznih proizvođača, što ti tu ima konkretno dalje odgovarat ili objašnjavat? Ako je po ponudama od tih svih VW u prva tri , nema su tu sto dalje pričat. Share this post Link to post Share on other sites
sax 0 Posted September 29, 2017 Pa konkretno nek objasni po kojoj shemi je polo jeftiniji ja sam u 3 godine kupio 3 pola i dobio sam popust 5000kn na svaki Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted September 29, 2017 Pa vjerovatno je manja cijena pošto uzimaju 10 vozila odjednom, a vw ima dosta prostora za spuštanje cijene koliko god to nekom zvučalo čudno. Dok npr. Honda daje popust u rangu žvakače gume... Share this post Link to post Share on other sites
sax 0 Posted September 30, 2017 Pa vjerovatno je manja cijena poto uzimaju 10 vozila odjednom, a vw ima dosta prostora za sputanje cijene koliko god to nekom zvučalo čudno. Dok npr. Honda daje popust u rangu žvakače gume... vidim koliko su u PIA spustali pa su popusili kod policijezato sad policija vozi PSA Share this post Link to post Share on other sites
zvonexp 10 Posted September 30, 2017 Nemam ti šta objasnit, dobili ponude i to je to Share this post Link to post Share on other sites
sax 0 Posted September 30, 2017 Odlican mi je ovaj forum Vidim ljudi nevole dijelit info bitno da se pohvali jos jedan forum za k.... pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
zvonexp 10 Posted September 30, 2017 a šta da ti kažem ? ja sam vidio ponude na brzinu ima odjel nabave koji to riješava i nabavlja ponude.. šta i kako rade uopće me ne zanima nit nije moj posao Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted October 3, 2017 vidim koliko su u PIA spustali pa su popusili kod policije zato sad policija vozi PSA MUP ne uzima od PIA, nego direkt od Zubaka..... al to je već priča za sebe kako i zašto od Zubaka ..... Share this post Link to post Share on other sites
zvonexp 10 Posted October 17, 2017 Novi polo osnovni nema radio nit klimu ? Share this post Link to post Share on other sites
kosi 7 Posted October 17, 2017 Ima. Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted October 27, 2017 Novi polo osnovni nema radio nit klimu ? Za nase trziste ima. Moras bolje citat Share this post Link to post Share on other sites