WV Polo 1 Posted June 19, 2017 Ne može niti svatko osjetiti rekao je Mouse-Ri "sa pravim motorom i na stazi" Pricamo o glupostima uvijanje karoserije i takve stvari prosjecni vozac nikad nece osjetiti Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted June 19, 2017 Tocno to, taj dio mi cak i toliko nije ni bitan koliko mi bolje izgleda sa 3 vrata Share this post Link to post Share on other sites
sax 0 Posted June 19, 2017 Ne može niti svatko osjetiti rekao je Mouse-Ri "sa pravim motorom i na stazi" Pricamo o glupostima uvijanje karoserije i takve stvari prosjecni vozac nikad nece osjetiti Naravno kao sto kupovni gti nije za stazu dok ga ne sredis a 2 ili 4 vrata i dal se nekom svida je stvar ukusa nekad je bio pojam coupe al danas je to pomalo ishlapilo jer nebi polo,bmw 3 radili u gti i M3 verziji sa 4 ili 5 vrata kao i jos puno njih Zasto audi u RS izvedbi radi samo A5 coupe a u svim drugima 4,5 vrata Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 19, 2017 Da je lijepsi 3 vrata je, da je funkcionalniji sa 5 je. A realno, ako mi ikada bude presudno da li se bolje vozi sa tri ili pet vrata na stazi tesko da cu se voziti sa polom. Takoder autoindustrija sigurno ne gleda na vozljivost kod 1.0 pola ili clia. Share this post Link to post Share on other sites
sax 0 Posted June 20, 2017 Ne gleda ni kod jednog osim RSa i GTI Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted June 20, 2017 (edited) Danas se sve svodi na izgled ako nešto fino izgleda se kupuje sve ostalo je nebitno oznake GTI, RS, ABARTH itd su postale ime izgleda samo da fino izgleda izvana povezivac muldi pod haubom koji je tu samo zbog izgleda... Edited June 20, 2017 by WV Polo Share this post Link to post Share on other sites
dasypeltis 0 Posted June 20, 2017 Ne znam zasto vjerovanje da je cvrsci sa 2/3 vrata. Prije nekih godinu dana, mozda i vise sam gledao cijeli film bas o tomu. I kao cvrsci je sa 4/5 vrata i kao glavni razlog je to sto imaju vise presavinuca na limu i bas ta presavinuca/lomovi daju limu cvrstocu/krutocu te pomazu prilikom sudara odnosno "intezivne" voznje. Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
sax 0 Posted June 21, 2017 Danas se sve svodi na izgled ako neto fino izgleda se kupuje sve ostalo je nebitno oznake GTI, RS, ABARTH itd su postale ime izgleda samo da fino izgleda izvana povezivac muldi pod haubom koji je tu samo zbog izgleda... Danas vise ni ne znas jel pravi gti,rs ili R kad ima paketa sa motorom od 70 konja a izvana sport paketa Ne znam zasto vjerovanje da je cvrsci sa 2/3 vrata. Prije nekih godinu dana, mozda i vise sam gledao cijeli film bas o tomu. I kao cvrsci je sa 4/5 vrata i kao glavni razlog je to sto imaju vise presavinuca na limu i bas ta presavinuca/lomovi daju limu cvrstocu/krutocu te pomazu prilikom sudara odnosno "intezivne" voznje. Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk Slazem se,da ima i tu istine Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted June 21, 2017 Danas vise ni ne znas jel pravi gti,rs ili R kad ima paketa sa motorom od 70 konja a izvana sport paketa Slazem se,da ima i tu istine to je danas sve bezveze Ne znam zasto vjerovanje da je cvrsci sa 2/3 vrata. Prije nekih godinu dana, mozda i vise sam gledao cijeli film bas o tomu. I kao cvrsci je sa 4/5 vrata i kao glavni razlog je to sto imaju vise presavinuca na limu i bas ta presavinuca/lomovi daju limu cvrstocu/krutocu te pomazu prilikom sudara odnosno "intezivne" voznje. Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk Teorija i prikazano na filmu je jedno a život i praksa sasvim druga stvar Share this post Link to post Share on other sites
dasypeltis 0 Posted June 21, 2017 Ne znam zasto bi se netko trudio radit jako skupa testiranja s jako skupom opremom i na kraju slagati. Da je rezultat u korist 2/3 vrata razumio bih ali ovako ne Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
sax 0 Posted June 22, 2017 Ne znam zasto bi se netko trudio radit jako skupa testiranja s jako skupom opremom i na kraju slagati. Da je rezultat u korist 2/3 vrata razumio bih ali ovako ne Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk Naravno testovi i jesu da se dokaze istina,nema tu muljanja osim kod CO2 i potrosnje goriva Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted June 22, 2017 Citam ovo i stvarno, kakvih aseva ovdje ima, strava. On osjeti razliku izmedju 3 i 5 vrata, pa za ranit se tupim predmetom. Share this post Link to post Share on other sites
vortex 0 Posted June 22, 2017 ima li negdje za pogledati press release slike ovjesa, jel polo napokon dobio multilink nazad ili je opet torziona? Share this post Link to post Share on other sites
sax 0 Posted June 22, 2017 Citam ovo i stvarno, kakvih aseva ovdje ima, strava. On osjeti razliku izmedju 3 i 5 vrata, pa za ranit se tupim predmetom. Ahahahahaha sta se tebi auto ne uvija po zavojima? kakav ti je to auto,kupi drugi Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted June 22, 2017 Ne znam zasto bi se netko trudio radit jako skupa testiranja s jako skupom opremom i na kraju slagati. Da je rezultat u korist 2/3 vrata razumio bih ali ovako ne Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk Nisam rekao da su slagali, nisi me skužio da se razumijemo sigurnost putnika je bitna pogledaj isti auto bocno udaren sa 2/3 vrata ili sa 4/5 vrata sa 4/5 vrata auto bude puno više oštecen. Citam ovo i stvarno, kakvih aseva ovdje ima, strava. On osjeti razliku izmedju 3 i 5 vrata, pa za ranit se tupim predmetom. izgleda da nikad nisi imao takvo auto i osjetio uvijanje. ne znam dali si kad osjetio da se u vožnji ne možeš odlijepiti od sica da nema povezivaca muldi da bi se koš razletio da auto doslovno puca od snage Share this post Link to post Share on other sites
sax 0 Posted June 22, 2017 Neki ocito nisu procitali post od pocetka prica je o novom polu sa 5 vrata kao sto su neki rekli,uvijanje 3 ili 5 vrata su gluposti osim ako ne vozis stazu ili wrc ostalo su lupetanja,cak i kod voznje gti pola na cesti Share this post Link to post Share on other sites
Graditelj_Bob 0 Posted July 4, 2017 Uglavnom.. novi mi polo nije uopce lip... lipsa mi je ibiza nova! Share this post Link to post Share on other sites
sax 0 Posted September 17, 2017 http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/506869/sesta-generacija-veca-je-i-prostranija-od-prethodne-ali-i-udobnija-opremljenija-i-dinamicnija pocetna cijena 99000kn dobro su ga digli,za punih 10000kn Share this post Link to post Share on other sites
Nikola051 0 Posted September 24, 2017 Meni se baš svidio dizajn iz vana i unutra, oni farovi Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 25, 2017 http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/506869/sesta-generacija-veca-je-i-prostranija-od-prethodne-ali-i-udobnija-opremljenija-i-dinamicnija pocetna cijena 99000kn dobro su ga digli,za punih 10000kn Jesu al pogledaj standard opremu.... Sustavi sigurnisti itd.. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted September 26, 2017 (edited) Ne svidja mi se stednja na materijalu Edited September 26, 2017 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
VWTDI 5 Posted September 26, 2017 Koliko ima garancije na lim protiv korozije Share this post Link to post Share on other sites
sax 0 Posted September 27, 2017 Jesu al pogledaj standard opremu.... Sustavi sigurnisti itd.. Do sad subto trpali u opremljenije modele i cijena je bila 100000kn na vise a sad su stavili u osnovni model tako da ce svi poskupit za 10000kn dobar trik za dignut cijenu. iako sam negdje procitao da ce osnovni u Njemackoj bit 12300 kako i prosli polo Share this post Link to post Share on other sites
sax 0 Posted September 28, 2017 Odlicma standard oprema sa 14" celicnim felgama i gume 185/70 a za alu felge 15" punih 6000kn doplate za opremu fresh ili lounge na proslom polu je sve bilo cca 109000kn sad to isto ide na nekih 130000kn Share this post Link to post Share on other sites
zvonexp 10 Posted September 28, 2017 Mogu ljudi pričat šta hoće al VW je među čak jeftinijim vozilima. Nedavno smo uzimali za firmu 10 autiu za nagradne igre i tražile se ponude, Peugeot, Ford, Citroen, Fiat, VW, Škoda, Seat, Renault i neznam kog su već gledali VW je bio među top 3 najeftinija.. govorim o UP, Polo, Golf klasi.. 208 je bio osjetno skuplji itd Share this post Link to post Share on other sites