ivanavwpolo 0 Posted June 18, 2017 Pozdrav svima!Imam pitanje pa vas molim da mi odgovorite. Engine check lampica mi je prije svjetlila,nekad se znala i sama ugasit a onda nakon nekog vremena bi se opet sama upalila.Sada mi je pocela treperit ali ne uvijek.Treperenje traje kratko a onda prestane i opet lampica svjetli a kad treperi osjetim da mi auto jace trese,kad dam gas osjeti se kao da ga nesto 'gusi.'Da li je mozda problem u katalizatoru ili lambda sondi ili nesto trece?Ovo sto sam opisala da se dogadja traje kratko,minutu dvije i ne javlja mi se bas u svakoj voznji.Radi se o vw polu.Molim vas za odgovore.Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
Zagigti 1 Posted June 18, 2017 Ne radi jedan cilindar,treba spojiti dijagnostiku mozda bobina,sviječica... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted June 18, 2017 Ta lampica se može paliti zbog svega i svacega diagnostika i majstor neka pogleda Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 19, 2017 Puks... Jakovlje... meštar za vag... Covjek koji nece zahebat i drzi do svog imena... Share this post Link to post Share on other sites
ivanavwpolo 0 Posted June 19, 2017 Hvala vam puno na odgovorima.Budem otisla kod majstora da mi to pogledaju i da vidimo o cemu se radi pa cu se javiti. Pozdrav! Share this post Link to post Share on other sites