Bora_2000 0 Posted June 19, 2017 Naime posto mi je trenutačna maska u jako losem stanju razmisljam da ju skinem i stavim novu e sad gledao sam po netu neke maske bez vw znaka i odma mi auto ljepse izgleda no moj auto ovako izgleda (barem je izgledao prije dok mi se nije pas nije masku otrgnuo) e sad nemogu naci masku za auto te boje, a da ne narucujem iz druge državeNe znam kako bi zgledala crna maska bez znaka Share this post Link to post Share on other sites
bruiser 0 Posted June 19, 2017 Nikako, osim ako ne misliš popunjavati rupu za znak na haubi Share this post Link to post Share on other sites
Bora_2000 0 Posted June 19, 2017 a što je onda ovo? Share this post Link to post Share on other sites
bruiser 0 Posted June 19, 2017 a što je onda ovo? Imat ces ovaj zarez gore na rubu haube Share this post Link to post Share on other sites
Bora_2000 0 Posted June 19, 2017 A onda nista bolje da onda ipak uzmem sa znakom Share this post Link to post Share on other sites
bruiser 0 Posted June 19, 2017 najbolje crna sa znakom Share this post Link to post Share on other sites
vwl51c 2 Posted June 19, 2017 Eventualno da je znak ofarbati u crno. Dobro izgleda Share this post Link to post Share on other sites
Bora_2000 0 Posted July 14, 2017 Evo ako koga zanima, prije i poslije Prije Poslije Share this post Link to post Share on other sites