simest 5 Posted March 24, 2019 4 hours ago, Dario_7R said: ide media PQ, oko 600€ otkljucana hvala na odgovoru pretpostavljam da se treba kodirati kako bi sve radilo? ovo je cijena sa ebaya ili? ako imate preporuku odakle naruciti ili jos bolje ako netko s foruma prodaje neka javi na pp:) Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted March 25, 2019 mogu nabavit, treba samo kodirat opcije koje sada auto ima, pdc i to javi se u inbox Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted May 5, 2019 Bok ekipa. Da ne otvaram novu temu,a htio bih zamjeniti postojeci radio,a imam ovajKoji je to model na slici i kolko mogu dobiti za njega? Ubacio bih neki 2Din android. Hvala Share this post Link to post Share on other sites
zvonexp 10 Posted May 5, 2019 Možeš dobit 0kn za njega, Composition Touch je to Ubaci rađe original Composition Media ili Discover Pro.. Share this post Link to post Share on other sites
pajser 15 Posted May 5, 2019 Možeš dobit 0kn za njega, Composition Touch je to Ubaci rađe original Composition Media ili Discover Pro..Zvone to je composition color, composition touch je jos osiromašeniji,i nemoj vrijedjat,moze se dobit za njega cca za cevape. Al slazem se da treba neki oem ubacit!Sporo pamtim,brzo zaboravljam... Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted May 5, 2019 7 hours ago, Tomma said: Bok ekipa. Da ne otvaram novu temu,a htio bih zamjeniti postojeci radio,a imam ovaj Koji je to model na slici i kolko mogu dobiti za njega? Ubacio bih neki 2Din android. Hvala Znam da je off topic ali moram komentirati ovaj Extra FM. Stvarno slusas to? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 6, 2019 kakve veze ima jel slusa ili ne ? stvarno ima pravo slusat sto zeli Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted May 6, 2019 Znam da je off topic ali moram komentirati ovaj Extra FM. Stvarno slusas to?Ne slusam,to je bilo memorirano kad sam uzeo auto,vidis da je spojen AUX... Ne slusam turbo folk,samo pravu muziku...https://youtu.be/63aVTXx73mY Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted May 6, 2019 Ajde dobro, vec sam se zabrinuo Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted May 6, 2019 Btw. Jel zna,netko koje playere ugradjuju u onoj firmi Aftermarket? Vidim da kad spoje da ima,sve zivo, android je.... Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 6, 2019 odi nek ti ugrade pa se za 3-6 mjeseci javis meni da ti ugradim oem . bjezi od tih kineza Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted May 6, 2019 Ma nisam ni mislio ici tamo,nego bas me zanima koji su to modeli Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 6, 2019 vecina tih kineza ima ili lošu komunikaciju sa autom ili nema uopce ova tipka CAR sto imas na orginalu. s njom upravljas postavkama auta a ekrani i kvaliteta zvuka je ne mjerljiva sa OEM jedinicom frend je dao 650eura za jebenog kineza,kao milja funkcija i svega. 3 mjeseca kasnije izvadio ga van i jedva prodo za 2000 kn jer nista nije mogo od postavki na autu dirat i zvuk je bio kriminal Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted January 7, 2020 Kad ekran "krepa" jel drugi isti p&p ili?U kolege mi zeza ga vec neko vrijeme sad se skorz ugasio ne rade ni tipke ni sami ekranPoslano sa mog MI 8 Lite koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
pajser 15 Posted January 7, 2020 Kad ekran "krepa" jel drugi isti p&p ili?U kolege mi zeza ga vec neko vrijeme sad se skorz ugasio ne rade ni tipke ni sami ekranPoslano sa mog MI 8 Lite koristeći TapatalkKoja je jedinica u ladici? Ne mora nuzno bit do ekrana? Ima san dva slucaja da je do jedinice. Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted January 7, 2020 Koja je jedinica u ladici? Ne mora nuzno bit do ekrana? Ima san dva slucaja da je do jedinice. Sent from my iPhone using TapatalkEvo sad cu uslikat. Kako znat da je do jedinice u ladici?Poslano sa mog MI 8 Lite koristeći TapatalkKoja je jedinica u ladici? Ne mora nuzno bit do ekrana? Ima san dva slucaja da je do jedinice. Sent from my iPhone using TapatalkEvo ga Poslano sa mog MI 8 Lite koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites