Bora_2000 0 Posted September 4, 2017 Znaci razmisljam o tome da svu unutrasnjost zamjenim u drvo ili bruseni aluminij na autu bas kao na ovoj slici E sad ne mogu bas naci puno dijelova tih a na ebayu su dosta skupi sto mi preporucate? Inace radi se o VW Bora 2000 god Share this post Link to post Share on other sites
luka93 26 Posted September 4, 2017 Ili taj skupi sa ebaya ili folija pa zalipi Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted September 4, 2017 Meni je jos nekako najljepse crno to sve... Nisu to neke lajsne pa da daju neku liniju, ovako sivo meni to izgleda samo nabacano bezveze... Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted September 4, 2017 Ovo, barem meni, izgleda kao unutrašnjost nekog jeftinog 'kičastog' VW modela za kinesko tržište. Kako kaže Mouse, bolje crno. Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted September 6, 2017 Kaj je najbolje, ovo uopće nije brušeni alu nego obična lakirana plastika, pogotovo oko ventilacije...uglavnom ružno. Ako hoćeš da izgleda kak spada isprsi se za pravi alu, inače ostavi kak je. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted September 7, 2017 Na onoj gornjoj slici ventilacije su lakirane i k tome su obične od Golfa, mislim da sam ih vidio na AliExpresu da prodaju, bolje bih onda ostavio u crnoj i u originalu sve. Ako se odlučiš bolje polako skupljati originalni dekor, je da je skup a bit će i skluplji i teže dobavljiv. Da li alu ili drvo ovisi o tebi, dečki znaju da ja preferiram drvo ali to je bila osobna odluka, mada mi se i alu sviđa ali drvo mi je draže.Početkom godine sam naletio na set drvenog dekora na ebay.de po pristojnoj cijeni s ručicom u kompletu pa me to povuklo da ga uzmem jer su svi ostali bili bez i tako se navuko na drvo. Share this post Link to post Share on other sites
Bora_2000 0 Posted September 8, 2017 Pa mozda bi drvo i radije no bas kako ti kazes skupo je to dosta da barem naiđem na nešto jeftinije kao sto si ti Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted September 8, 2017 Onda ostavi sada kako je za sada i traži dok ti ne uleti set koji ima sve ili komplet rukohvati da su u dobrom stanju pa onda lajsne i ovo posebno. Lak je osjetljiv a ako je izgreban i oštećen opet neće biti lijepo za vidjet a do tada imaš sve u crnom jer i to je ljepše od onih lakiranih alu ventilacija ili kineskih rukohvata. Evo jedan komplet baš u dobrom stanju osim rukohvata ... Vw Bora/Golf 4 Holz Dekor Schaltknauf 6gang 4Motion Highline Share this post Link to post Share on other sites
luka93 26 Posted September 8, 2017 Onda ostavi sada kako je za sada i traži dok ti ne uleti set koji ima sve ili komplet rukohvati da su u dobrom stanju pa onda lajsne i ovo posebno. Lak je osjetljiv a ako je izgreban i oštećen opet neće biti lijepo za vidjet a do tada imaš sve u crnom jer i to je ljepše od onih lakiranih alu ventilacija ili kineskih rukohvata. Evo jedan komplet baš u dobrom stanju osim rukohvata ... Vw Bora/Golf 4 Holz Dekor Schaltknauf 6gang 4Motion HighlineZnači to drvo je na cijeni stalno..a ja ga zamalo bacija. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted September 8, 2017 Posto metar drva kod vas haha. Ma, skup je dekor od oraha i tesko je naci set koji ima sve u kompletu a da nije previse ostecen, sitna ostecenja ne racunaj. Eto, moj set od V6 je bio takav, znaci sav dekor zajedno sa rukohvatima i to me sve kostalo kao ovaj gornji koji sam stavio, tako da sam zadovoljan. Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted September 8, 2017 Za tu cijenu kupim drva za se grijati citavu zimu Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted September 8, 2017 Jel grab ili bukvu haha. Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted September 8, 2017 Hrast nisam potrošio niti 2 kubika još imam par komada za roštilj Stiropor fasada osmica, pod gipsane staklena vuna u aluminiju i sa alu trakom spojeno sve sam sam radio kad se ne loži temperatura mi ne ide ispod 20 još da raskrijem krov stavim stirodur izbetoniram složim crijep nemam potrebe grijati Dobra izolacija i nema zime Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted September 8, 2017 A gdje to? Sent from my SM-G900F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted September 9, 2017 Dado je iz Pule, tamo su zime ipak blaže nego kod nas, no izolacija zlata vrijedi kod uštede topline. Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted September 9, 2017 A gdje to? Sent from my SM-G900F using Tapatalk Pula nekad sam trošio oko 8 metara Dado je iz Pule, tamo su zime ipak blaže nego kod nas, no izolacija zlata vrijedi kod uštede topline. i kod uštede topline i kod hlađenja razlika je ogromna. Sad da ranim išao bi sa stiroporom od 10 a izunutra nebi niti žbukao, odmaknuti se od zida 10 cm i drugi zid od siporeksa gletovanje sa mrežicom pa fina. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted September 21, 2017 Pa mozda bi drvo i radije no bas kako ti kazes skupo je to dosta da barem naiđem na nešto jeftinije kao sto si ti Da se malo vratimo temi ... baš sam neki dan naišao na jednu fotku VW Golf 4 V6 4-Motion koji je u originalu došao sa volanom drvo koža. Do sada sam ih viđao samo u Passatima kod Bore ili naknadno u G4 a ovaj je baš kao novi kupljen imao sav dekor u drvu sa volanom. Eto, i u jačim modelima se ovakav dekor nailazi a ne samo u čađavcima haha. * Genaue Pkw Bezeichnung: VW Golf 4 V6 4-Motion * Baujahr: 07/2002 * Hubraum: 2,8 Liter (2796 ccm) * Leistung: ca. 165 KW / 225 PS * Farbe: Black Magic Perleffekt Wichtige Grundausstattung ab Werk: * Absolute Vollausstattung Share this post Link to post Share on other sites
Bora_2000 0 Posted October 8, 2017 Imam jos jedno pitanje dali bi pasao naslon za ruku iz vw passata u vw boru/golf4? Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted October 9, 2017 Ne znam ali možda ovdje znaju ... Pase Li ... Od, Na ... ? Share this post Link to post Share on other sites
VWTDI 5 Posted October 9, 2017 (edited) Polirani alu je skup dosta ja bih prije isao na Net-Optic (Dolazilo samo na Golfu sa Sport-Edition opremom) jer je dosta priblizno kao i polirani alu a jeftiniji je dosta. Edited October 9, 2017 by VWTDI Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted October 17, 2017 Evo još jednog zanimljivog dekora od drveta Mitra koji se isto radio za G4. Share this post Link to post Share on other sites
VWTDI 5 Posted October 20, 2017 Jeli to OEM drvo ili je lakirano u tamniju nijansu. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted October 20, 2017 Ako postoji mitra dekor onda bi i volan trebao dolaziti u tom drvetu kao i moj koji se slaže sa ostatkom dekora ali ne mogu tvrditi.Evo nešto na što sam naišao, neku zaštitu za volan ili je dolazilo kod kupovine da se lak oko vijenca ne ošteti. Share this post Link to post Share on other sites
Bora_2000 0 Posted October 20, 2017 To je od četvorke cabrio volan Share this post Link to post Share on other sites