mur3633 246 Posted Monday at 18:30 Sjedišta od Golfa 4 5 vrata u model sa 3 vrata?Postoji li mogućnost da se napravi i preklapanje sjedišta? Ponegdje čitam navodno da je kod dvojki i trojki trebalo samo izbušiti i ugraditi ručicu za preklapanje. Da li je to moguće kod četvorke i da li je neko radio tu prepravku? Sent from my S24 Ultra using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 526 Posted 22 hours ago Koliko čitam teoretski je moguće u praksi bi trebalo isprobat i vidjet, pitanje je samo isplati li ti se sa time zezat jer na kraju neće biti OEM. Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 246 Posted 21 hours ago S obzirom da je jako teško naći dobro očuvan Recaro kožni pogotovo za model sa 3 vrata onda bih to rado odradio. Sent from my S24 Ultra using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 526 Posted 21 hours ago Onda uzmi pa vidi što bi se dalo odradit da se dobije preklapanje, vjerujem da si se sad zagrijao i ako je uz to cijena O.K. teško ti je sad odustat, jel. Apropo "dobra koža", VW je svojedobno u svojoj ponudi imao OEM kožu za sjedala koja se mogla kupit i sam si ju uz malo znanja mogao presvući. Siguran sam da je to isto odavno otpalo, pitanje ostaje koliko je to koštalo, vjerujem više nego set polovnih sjedala, ali tko je htio novo, uzeo je. Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 246 Posted 18 hours ago Već kupljeni, cijena tu i tamo bila ok. Većinom je skoro sve otpalo, gledao sam nešto za plavi Recaro. Našao sam materijal od onih da kažem "polu Recaro", jako sličan, ali je cijena oko 200€ samo za sjedalni dio, što mi je iskreno van svake pameti. Ovaj kožni Recaro što sam pazario je u jako dobrom stanju, čeka me detaljno čišćenje i zaštita kože, a za dalje ću da vidim. Biće poneka slika, samo da uhvatim vremena da detaljnije poslikam. Sent from my S24 Ultra using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites